Rezultate parțiale la Sectoare și Consiliul General. Cine mai pierde, cine mai câștigă

Foto: Timi Slicaru

George Tuță și Clotilde Armand au fost  la egalitate, ”o vreme”, însă potrivit rezultatelor parțiale oficiale, George Tuță s-a detașat. El și ar avea, în acest moment, 35, 89% din voturi, în timp ce  Clotilde Armand, doar 33,53% din voturi.

În Sectorul 2 al Capitalei,  Rareș Hopincă ar fi câștigat 44,64% din voturi, fiind urmat de Radu Nicolae Mihaiu, cu 41,40% din voturi, și Iolanda Luminița Bughiu, cu 8,17%.

La Sectorul 3, Robert Negoiță a câștigat detașat fotoliul de primar, cu 54,26% din voturi.

Pe locul doi se află Ștefan Lucian Judele, cu 20,21% din voturi, și Ciceală Ana Maria, cu, 89% din voturi.

Și la Sectorul 4 PSD a câștigat detașat primăria, după ce Daniel Băluță a obținut 61,56% din voturi, Paul Ene 18,50%, iar Matei Ștefănescu, 7,21%.
Vlad Popescu Piedone a câștigat fotoliul de primar al Sectorului 5, cu 41,98% din voturi.
Pe locul 2, Paul Dumitriu a obținut 22,92%, iar locul trei, Adrian Nicolae Vigheciu, 17,12%.

Liberalul Ciprian Ciucu (candidatul PSD – PNL) a câştigat detaşat un nou mandat la Primăria Sectorului 6 al Capitalei, potrivit rezultatelor parţiale prezentate luni dimineaţa de Autoritatea Electorală Permanentă.

Conform datelor centralizate din 210 secţii de votare (până la ora 9,00), postate pe site-ul prezenta.roaep.ro, Ciprian Ciucu a obţinut 73,08% din voturi (89.570).

Principalul său contracandidat – Mihaela Ştefan (Alianţa Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei) – a obţinut 11,32% din voturi (13.871 voturi).

AEP/Rezultate parţiale la Consiliul General al Capitalei: PSD – 27%, ADU – 26,55%, PNL – 12,41%, PUSL – 10,11%, AUR – 8,22%

Procentele de vot sunt apropiate, luni dimineaţa, între Partidul Social Democrat şi Alianţa Dreapta Unită în CGMB, după numărarea voturilor din 1.021 de secţii de pe raza municipiului Bucureşti. Potrivit datelor încărcate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente (prezenta.roaep.ro) până la ora 9,00, PSD a obţinut 27% din voturi (148.760 voturi), iar ADU – 26,55% (146.248).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Cat a luat partidul URA si mahalaua Shosho ? Nimic, parca nici n-ar fi existat. Dezinformarea este rolul fundamental al presei !

  2. Ar trebui la Primarii sa vina Mashina cu Haleala ! Cu Sucuri Reci ! Cu Sandvishuri cu Cascaval cu Salam de Sibiu ca stau Oamenii cu Orele sa Astepte la Primarii sa Predea Voturile !

  3. Bucurestenilor le plac animalutzele.
    Drept dovada ca le plac sobolanii, gandacii si gunoaiele, au votat-o in numar mare pe (editat) aceea de Clotilde, fapt pe care o minte normala nu-l poate intelege. Daca voturile ptr Plicusor le mai accepti, voturile ptr (editat) asta nu le poti pricepe.
    Si acum incearca aceleasi smenarii penale ca si acum 4 ani……[Rumburak]

  4. Din cate se observă, PSD nu a forțat prea mult stampila in comparație cu PNL! In sondajele din totdeauna, PSD avea între 24-27% și PNL între 12-14%. După alegeri, culmea, PSD are cam aceleași procente și PNL are la dublu, adică de la 12-14% au aproape dublat procentajul, la PSD – 27%, PNL 24%! Au uzat ștampilele de vot mai mult decât a fost comanda inițială?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.