Ricchi e Poveri, concert la Sala Palatului

Trupa italiană Ricchi e Poveri concertează luni la Sala Palatului din Capitală, de la ora 19,30, informează site-ul salapalatului.ro.

În cadrul evenimentului, care face parte din „Ricchi e Poveri Tour”, artiştii vor aduce pe scena Sălii Palatului, timp de două ore, cele mai cunoscute piese ale trupei precum „Sara perché ti amo”, „Mamma Maria”, „Acapulco”, „Voulez-Vous Danser”, „Canzone D’amore”.

„Am ajuns la 50 de ani de carieră nu prin noroc, ci datorită publicului care a fost tot timpul alături de noi. În faţa voastră ma înclin, voi ne-aţi dat puterea necesară de a continua. Vă aşteptăm la Bucureşti pe 18 decembrie, la Sala Palatului, să ascultaţi şi să cântaţi alături de noi muzica bună şi de calitate a anilor 70 – 80”, a transmis solistul Angelo Sotgiu fanilor din România, potrivit site-ului citat.

Proiectul Ricchi e Poveri s-a născut în Italia, în 1967. Grupul, iniţial un cvartet polifonic numit Fama Medium, din care făceau parte Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena, a suferit schimbări de componenţă (Marina a plecat în 1981, iar Franco Gatti a părăsit şi el trupa în 2016).

„Sará perché ti amo”, piesa cu care Ricchi e Poveri au participat în 1981 la Festivalul din Sanremo, i-a făcut faimoşi: a depăşit graniţele Italiei dominând topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania. A bătut şi recordul de cel mai vândut single vândut al anului, cu peste 7 milioane de exemplare. 1985 este anul consacrării definitive, trupa câştigă Festivalul din Sanremo cu piesa „Se m’innamoro”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.