Ro-Alert pentru București: Cod roşu de furtună

UPDATE ANM a emis Cod roşu pentru Capitală. Avertizarea este valabilă până la ora 0:30.

Se vor semnala grindină de mari dimensiuni, vijelie cu rafale de 70…90 km/h, averse torențiale care vor totaliza 30….40 l/mp, descărcări electrice.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara o avertizare Cod portocaliu de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabilă până la ora 23:40.

Potrivit meteorologilor, în Capitală se vor semnala: grindină de medii şi posibil mari dimensiuni, vijelie puternică, cu rafale de 70-90 km/h, averse torenţiale şi descărcări electrice.

Fenomenele vor fi mai intense în nordul şi nord-vestul Bucureştiului, semnalează ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, de asemenea, avertizări nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru judeţul Teleorman şi localităţi din judeţul Ilfov.

Potrivit meteorologilor, până la ora 23:15, în judeţul Ilfov, în Buftea, Chitila, Otopeni, Chiajna, Clinceni, Mogoşoaia, Ciorogârla, Dragomireşti-Vale, se vor semnala averse torenţiale, grindină de medii şi posibil mari dimensiuni, vijelie puternică, cu rafale de 70-90 km/h şi descărcări electrice.

De asemenea, fenomene similare se vor semnala, până vineri, la ora 00:30, şi în judeţul Teleorman.

„Sistemul convectiv se deplasează de la vest către est”, precizează ANM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. In urma cu 5 minute a plouat in Bucuresti foarte Puternic ! Cu Grindina !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.