Ro-Alert pentru o fetiță dispărută

Polițiștii ieşeni au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță în vârstă de 10 ani a plecat de la şcoală în jurul orei 12 şi este de negăsit.

Cazul de dispariție a fost semnalat şi prin Ro-Alert.
La momentul plecării de la şcoală, fetița era îmbrăcată cu bluză de culoare negru cu gri pe lateral, pantaloni – jeans de culoare albastru închis, adidași negri iar pe cap purta o bentiță de culoare mov.
Semnalmente: 1,50 m înălțime, 40 kg, păr blond, ochi negri, ten deschis.
Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE
Ca urmare a mesajele transmise prin Sistemul RO-Alert, minora a fost găsită într-o cultură de viță de vie, din apropierea unei gospodării, dintr-o localitate limitrofă Iaşului.

Din primele date, la momentul identificării, nu au rezultat indicii cu privire la faptul că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Astfel, la finalizarea tuturor cercetărilor, minora a fost încredințată părinților.

Totodată, despre situația minorei au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, a informat IPJ Iaşi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. e un mod abuziv de a folosi ro alert. e incredibil pana unde se ajunge. si nici macar nu au furnizat fotografia fetei. acum 40 de ani veneam de la scoala cu 3-4 ore intarziere dar nu eram dat in urmarire nationala.

  2. Poza este in articol, probabil pe culoarul scolii luata de camera video. Unde fugea mititca si de ce?

  3. Făcătură de IA sau fotoșopeală. Unde-i umbra fetei? Care școală, de unde?
    „Minciuni și fraze-i totul ce statele susține”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.