Robert Negoiță nu ar spune nu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL dacă „partidul o va cere”, în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu îşi va retrage candidatura.

Negoiţă a fost întrebat la Realitatea Plus dacă este înlocuitorul lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei.

„Nu pot să vă confirm, doar că este un moment foarte important. Bucureştiul este capitala ţării, în ultimii 4 ani Bucureştiul a suferit foarte mult de subdezvoltare şi cred că noi trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate şi trebuie să ne luptăm cu toate forţele pentru Bucureşti. În consecinţă, da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, atâta vreme cât partidul o va cere şi decizia va fi luată, eu nu mai refuz”, a afirmat Negoiţă.

El a menţionat că au fost mai multe discuţii pe această temă, inclusiv în alianţă.

„M-aş opri la această ştire – eu nu mă opun. Atâta vreme cât se consideră că pot fi de folos, sunt prezent pentru că Bucureştiul este mult prea important pentru noi toţi. Au fost discuţii inclusiv în alianţă, dar până în acest moment nu este o decizie luată. Nu ştiu când se va lua decizia, nu sunt decizii pe care să le iau eu, eu doar mi-am arătat disponibilitatea”, a afirmat Negoiţă.

Robert Negoiţă a mai spus că au fost prezentate „nişte analize care nu arătau foarte favorabil” în ce îl priveşte pe Cătălin Cîrstoiu, motiv pentru care „au fost aceste întâlniri nenumărate şi lungi, complicate” în ideea de a găsi soluţia pentru „această problemă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. „eu doar mi-am arătat disponibilitatea, a afirmat Negoiţă.” Pentru brutărieee !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.