Robert Negoiță s-a aflat iar în treabă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, confruntat cu scandalul palmierilor, s-a plâns de altă situație: a anunțat că a făcut plângeri la poliţie privind o soluţie pusă la rădăcina copacilor de pe strada Nicolae Teclu şi că a luat mostră pentru a fi analizată la laborator. Apoi s-a dezumflat. 

„Am primit un telefon că aici, pe Nicolae Teclu, unde am plantat acest aliniament de copaci (…), un om rău sau mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor (…). Am luat mostră să ducem la laborator. Am făcut plângeri la poliţie, (…) suspectăm că mâini criminale nu au altă treabă decât să distrugă munca noastră, să facă rău copacilor. Am văzut în oraş neobişnuit de mulţi copaci, copaci mari, copaci sănătoşi. Peste noapte, adică acum, în primăvară, constatăm că au murit. Specialiştii ne spun că este ceva în neregulă”, a spus Robert Negoiţă, miercuri, într-un clip video postat pe Facebook.

Ulterior, Negoiţă a declarat că substanţa de la rădăcina copacilor pe strada Nicolae Teclu în legătură cu care a făcut plângeri la poliţie este îngrăşământ pus de administratorii unei firme cu sediul în zonă.

„De această dată, se pare că nu am avut motive de îngrijorare: după verificări şi discuţii cu cei din zonă s-a lămurit despre ce substanţă este vorba. Pe scurt, administratorii unei firme ce are sediul acolo au dat cu un îngrăşământ, ni l-au arătat, iar poliţia a verificat şi se confirmă ceea ce au spus, deci nu este vorba de o substanţă nocivă. Cu toate acestea, chiar dacă apreciem implicarea şi grija şi bunele intenţii, fiindcă au fost numeroase cazuri în care unii indivizi au otrăvit sau tăiat copacii de pe domeniul public, facem apel la cei care vor să ajute să nu acţioneze fără a ne anunţa sau cere voie să se implice”, a precizat Robert Negoiţă, miercuri, pe Facebook.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8409 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Robert Negoita mai elibereaza atestate de administrator blocuri din alte sectoare, pe sistem de el stiut. Nu face nimic fara ciubuc. Cat a fost
  oare comisionul primit pentru pomii exotici ?!! Mai bine lua rechizite si carti pentru copii foarte saraci de la el din sector.O hahalera!

 2. Eu mi-am luat apartament in sectorul 3 doar datorita primarului și a felului de cum arată acest sector, felicitări.

  • un parvenit care ingradeste spatiul verde si a transformat tot sectorul in parcare platita, desi platim deja taxe si impozite, iar „locul” este ocupat non-stop de altii care au, saracii, nevoie temporar de loc, pentru ca inca MUNCESC? pai aveti exact ce meritati. va urez „palmieri” minunati si la mai multe taxe de furt calificat in dauna obstei **ha,ha! sectorul 3 este o tziganie kitschiurista – exact imaginea oglindita a escrocului negoitza…

 3. ha,ha: iar eu te invit sa vizitezi Bucurestiul TOT, condus de p a r ve ni ti asemenea matalik:) plantati mah palmieri la voi acasa ! si va invit sa va cautati toti o „tara ca afara” si sa ramaneti acolo! parveniti, ipocriti si slugi! dar mai ales, criminali ai Natiei Romane si ai Romaniei!

 4. Ii spun eu tampitului Negoita si astora de la spatii verzi ce distruge copacii( mai ales aia tineri) de la marginea strazilor: sunt solutiile date la asazisa desapazire! Noroc ca anul asta a fost data doar odata sau de doua ori! Anii trecuti, cu zapada mai multa, s-a dat solutie antiinghet de mai multe ori!! PS. Este posibil sa mai fie o cauza, aceia a „dezinfectarii” trotuarelor, o actine aiurea de cheltuit banii, ca cu apa simpla nu se poate!!

 5. Oameni buni, stie toata primaria ca omu’ trage pe nas. Nu l-au verificat, cand mergea pe contrasens, de substante interzise? Si pe Fane Arhitectul care bea o sticla de votca la birou sa ii „scada zaharul din sange”? Slava sectorului 3!

 6. Nici o zi fără gherțoiu ăsta agramat. A început campania electorală sau ce ? Vă plătește reclamă în ziar sau ce ?

 7. CANTITATEA indica clar:
  -otravire!

  r.negoitza a dat-o la pace,
  asha sa-i ajute Domnul!

  (reamintim ca „ingrasamintele chimice”
  prezente sub forma de urme/produsi de degradare
  pot omori bebelushi umani….dap,depinde de cantitate!)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.