Robert Negoiță s-a lansat în cârje

Robert Negoiță şi-a făcut apariția în cârje la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Primăria Sectorului 3.

Negoiță a declarat că a suferit de curând o intervenție chirurgicală la piciorul drept.

Lansarea a avut loc la Hala Laminor în prezența liderilor Coaliției Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, dar şi a candidatului pentru Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. vrea sa vad si eu, cum arata un alegator negoitean?..
    Vorbeste, merge, gandeste?

  2. EduKKatul DOCTOR măCiucă, aLături de PERNICIOSUL Negoiță … măR🤮g

  3. În brutărie are voie să intre și în cârje. Poftiți, poftiți!!!

  4. Până la 57 ani, aceasta manifestare cu cârja se va mai repeta. Acest tupeist ordinar care te minte și te chiorăște de la ochi cu nesimțire, profita de tot ce a prins că sfori și continuă să manevreze propriile acțiuni favorabile deși, nu ar trebui. Lovitura karmica e pe persoana lui și nu pe familie cum se întâmplă la mulți din politica. Unde naiba candidează, doar la primărie pe continuitate, dar acum pentru 5 ani? Întreb pentru că e o perioadă de 5 ani cu nițică protecție divină, apoi, incepe sa se topească până pe la 61 ani, apoi încearcă să revină în forță până la aproape 76 bastoane când e posibil sa dea coltul. P.s. statistica in Romania privind limita vieții, era în jur de 78 ani, ceea ce e fals, majoritatea celor care au intrat în calcul, nu a depășit 76 ani. Că sunt câțiva care au depășit 80-85 ani, sunt enorm de puțini și nu pot fi luați în calcul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.