Rocada candidaților PNL şi PSD: „Tot or să pută”

Ludovic Orban

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum şosetele, dar „dacă nu se spală pe picioare, continuă să miroasă”.

„De Volosevici (n.r. Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului- n.r.) nu trebuie să vă spun eu că nu mai e candidatul PNL, acum e candidatul PSD. Ăştia se schimbă între ei ca şosetele şi, şi dacă îşi pun şoseta dreaptă la şoseta stângă şi dacă îşi pun şoseta stângă la şoseta dreaptă, dacă sunt aceleaşi şosete, sunt tot murdare, iar dacă nu se spală pe picioare, picioarele sunt tot murdare şi tot or să pută. Ca atare, cred că e momentul să nu mai pută în Ploieşti a PSD şi a PNL pentru că, de fapt, PSD şi PNL, nu aş fi crezut că voi spune vreodată aşa ceva, PSD şi PNL sunt aceeaşi mizerie”, a spus Orban, în discursul susţinut în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită din Prahova.

De asemenea, liderul Forţa Dreptei a vorbit despre „blestemul” Prahovei de a nu avea parte de conducători care să facă lucruri trainice, amintind, în context, „clanul Cosma”, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă, care a fugit în Serbia şi pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA sub control judiciar pentru fapte de corupţie.

„În locul clanului Cosma, cu cine vine PSD? Cu alt clan, clanul de la Cornu, pe numele lui Nanu, (…) născut probabil din ouăle de la ferma din Cornu a lui Adrian Năstase sau poate cei care au numărat ouăle de la ferma din Cornu a lui Adrian Năstase. Sincer vă spun, cred că asta este o soluţie catastrofală pentru judeţul Prahova”, a afirmat Ludovic Orban.

Acesta a făcut referire la candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Virgiliu Nanu, care este preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

„Sunt de acord cu tot ce a spus George Ionescu (preşedintele Forţa Dreptei Prahova – n.r.) despre faptul că Iulian Dumitrescu este un venetic, un corp străin pentru judeţul Prahova care şi-a adus la investiţii, şi-a adus înlocuitor, mâna lui dreaptă, pe Tudone, şi-a adus toată ceata de prădători, precum lăcustele, aşa, şi i-a adus din alte judeţe, în special din judeţul Călăraşi, pentru că el în judeţul Călăraşi a fost foarte prădalnic şi a lăsat numai cadavre după ce s-a îndestulat”, a mai spus Ludovic Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

17 Comentarii

 1. Dar când sorbeai cu nesatZ din paharul cu visichi și trăgeai din trabucul PERNICIOS în sediul Guvernului cum a fost ?
  Cu poowlimea închisă-n casă din cauZă de karkalak eduKKat, măR🤮g…
  ●{guitZă- eduKKatZia e PERNICIOASĂ}●

 2. Un individ de o nesimțire crasă, ai fost și ești o nulitate cu un tupeu cum rar se poate vedea. Și totuși sica mandolina,, cine-i generalul?”

 3. În această țară în derută, Puii de securist fac lumea tot mai slută. Ce comparații de individ care nu vrea în săbii să se lupte ci competiție de ciorapi împuțiți. Mai poate acest gurist scofâlcit să duhnească mizerii când deschide gura? A fost prim ministrul care a reușit să facă rău României într-o perioadă scurtă. Urmările măsurilor catastrofale de slugă neluată în seamă de licurici, le tragem și azi. Cum nu a găsit Brașovul să ofere la PNL decât un neisprăvit ca Ludovic Orban? Și de ce PNL de atunci și până mai ieri l-a ținut în față este dubios.

 4. @B C authoru articolului
  -este „rotativa”
  ca la sauna de gheyi!

 5. Aceasta mandolina parazita a inceput sa cante, sa dea din ea la fel ca aia din ghetouri si mahalale,sa-si dea arama pe fata cum zice coloratul, crezand ca mai ciugule ceva simpatii.Isi arata in acest limbaj,comportamentul, cine este in fapt, adevarata mizerie umana care se ascunde in acest personaj odios. Improasca cu noroi un gunoi la alt gunoi.Raul pe care l-a facut asta poporului roman nu-l vede pentru ca borfasii niciodata nu-si recunosc mizeriile. Acest politician e demult trecut la capitolul RATATI! O declar cu multa certitudine. Nu-s afiliat la niciun partid pentru ca nu ma regasesc ca individ si familie in aceste mizerii spurcate care s-au perindat dupa 89 la carma acestei tari. Fel de fel de facaturi incompetente puse pe jaf si ciordeala, provenienta:lichelele comunismului.

 6. Cata forta poetica de dreapta, Ludovic devenind sensibil la rotirea ciorapilor lipiciosi. Dar ca sa citez un clasic; „Din bube mucegaiuri si noroi, / Se naste-n Forta Dreptei un slugoi! „

 7. Merg pe mâna lui Burduja, că n-am aflat cum a ajuns sârma în locul ăla ascuns! Și nici memoria bătrânilor jefuiți de clanul Pandele nu-mi dă pace.

 8. Rocada sau e complicitate pe liste, PSD, PNL, usr plus tiganiada?! Sunt repartizați din alte zone in județele din moldova, repartizați care nu au legătură cu administrarea localităților! Multi consilieri sau recomandați pe sănătate că doftori care candidează in alte județe unde nu sunt cunoscuți! Caracatița imobiliara a candidatului primar de partid, se vede pe liste in primii 5-6 plasați, niciunul nu e din localitatea unde candidează!

 9. Râde ciob de oală spartă, toți sunt aceiași mizerie și derbedeul de Orban ținea românii în case ,iar el se lăfăia împreună cu clică lui de hoți și trădători pe spinarea poporului,așa cum face PNL de la înființarea lui,a uitat de liberalizarea energiei și că la pus acolo pe asasinul energiei Virgil Popescu,i noi plătim cel mai scump curet din Europa,dacă nici acum cetățeanul nu va vedea și puncta la vot această mascarada și bătaie de joc , atunci își merită soarta

 10. Lasind-ul pe Sica Mandolina sa-si cinte” ariile” , vreau ca astazi sa le urez : LA MULTI ANI ! cu sanatate tuturor ce poarta numele de GHEORGHE , Gelu , George , Georgiana , etc . Sa aveti ani frumosi si impliniri. Sanatate si prosperitate!

 11. Baiatul asta se ambitioneaza sa copie ‘istetimea’ si mistocaria paduretului Banciu. Il copie excelent.

 12. Orbane atâta îți zicem, MARȘ la groapa de gunoi a istoriei împreună cu pmp și usr

 13. tomlin spune:
  23 APR. 2024 LA 5:38

  Farsorul n-are somn, vrea sa fie primul, la ora aceea doar ESCU se scoala. Rog stergeti postarea falsa !

 14. Ce te faci cu ăia care put de 40 de ani permanent şi îngrozitor a alcool şi pe care nu-i schimbă nimeni ci doar îi reciclează??? Neamţul are o vorbă inteleaptă: cine şi-a găsit adăpost într-o seră face bine să nu arunce cu pietre!

 15. Unde am ajuns dupa 34 de ani de democratie:
  USL (psd + pdl) plin de corupti, o forta a dreptei plina de oportinisti si un partid extremist.
  Votez UDMR! Sunt mai demni si verticali!

 16. Daca n-ar fi existat, Sica ar fi trebuit inventat. Ca sa „ne” radem. Ce-ar fi viata fara un dram de comedie?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.