Roland Garros. Begu, victorie categorică

Irina Begu a învins-o în minimum de seturi pe Linda Noskova, joi seară, la Paris, și s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros pentru al doilea an consecutiv.

Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Begu (127 WTA) a închis partida cu Noskova (29 WTA) după o oră și 15 minute de joc, scor 6-4 / 6-2.

Astfel, românca s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros pentru a șaptea oară în carieră. Cel mai bun rezultat al său la Paris rămâne deocamdată accederea în optimi, fază pe care a atins-o atât în 2022, cât și în 2016.

Pentru jucătoarea cehă în vârstă de 19 ani a fost a doua prezență consecutivă în turul 2, fază de care n-a trecut niciodată.

În turul 3, Irina Begu o va întâlni pe câștigătoarea disputei dintre Varvara Gracheva (88 WTA) și Bernarda Pera (80 WTA).

La ora de redactare a articolului, Varvara Gracheva, o rusoaică naturalizată recent de Franța, o conduce pe jucătoarea americană cu 2-0 în primul set al partidei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.