Români arestați pentru că și-au bătut copilul în Germania

diabet

Părinţii unui copil în vârstă de doi ani, din judeţul Satu Mare, au fost reţinuţi duminică după ce, conform anchetatorilor, l-ar fi agresat pe micuţ în timp ce se aflau în Germania, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu despre faptul că minorul ar fi fost agresat de către părinţii săi.

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinţii săi, în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală. Părinţii, în vârstă de 29 şi 37 de ani, din Carei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. „CUM ÎL AGRESAU?CUM A FOST DESCOPERITĂ AGRESIUNEA?DE CINE? DE CE NU I-U LUAT LA ROST NEMȚII CÂT AGRESORII AGRESAU PE TERITORIUL LOR?
  ȘI CUM ÎI CHEAMĂ PE AGRESORI ȘI PE AGRESAT?

 2. Rumani verzi traditionali. „Bataia este rupta din rai” „Unde da tata sau mama creste” „Copilul trebuie batut pentru a respecta pe parinti”.

 3. Astia sunt din tribul osenilor. Au legile lor milenare dupa care vietuiesc.Fritzii aia ar putea lua lectii de la ei.

 4. -poate l-au calcat in picioare,
  nu e exclus!

  de ce a ales cotidianu poza unui blondănac
  sa ne gandim la fritzi,
  la ucraineeni,
  ce a vrut cotidianul sa transmita?

 5. Nu stiu de ce se intampla acestea cand la romani este mai mare democratia decat la americani.
  Doamnie, doamnie, la cata bisericile si traiul decent de crestin au preotii in Romania este o greseala!

 6. Recunoaștem modelul.Îl vedem des în România, mult prea des.Iar ce se întâmplă”acasă”, dincolo de aparențe, e și mai și.Sunt demonii nației, model perpetuat dealungul istoriei,comun prin Balcani.Asa se ratează un copil, o mie de copii, o națiune.Părinții sunt frustrați, copilul o încasează.

 7. Exact, bine au facut nemtii parinti retardati! Mai tarziu se sinucide copilul si retardatii se intreaba de ce a facut asta!

 8. Nimeni nu cunoaste situatia dar isi da cu parerea. Romanul vorbeste si in somn.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.