România, calificată la EURO 2024

După un meci intens cu Israel, echipa națională a României a câștigat cu scorul de 2- 1. Israel a reușit să marcheze foarte devreme, aceasta marcând dintr-un corner cu ajutorul lui Eran Zahavi, în minutul 2.

La puțin timp după primul gol, a venit și cel de-al 2-lea gol, acesta fiind în favoarea României. George Pușcaș a marcat primul gol pentru România, în minutul 10, după un șut care a venit din afară careului, acesta a reluat mingea și a băgat-o în poartă.

Al 2-lea gol a fost marcat de către Ianis Hagi, după un șut puternic și foarte bine plasat la colțul scurt în minutul 63. Echipa națională a terminat meciul în 10 oameni, după un cartonaș roșu primit de către Valentin Mihăilă în minutul 84.

România nu s-a mai calificat de 8 ani de zile la un campionat european, ultimul fiind campionatul european din 2016.

După meciul din această seară, Viorel Moldovan a făcut o declarație în exclusivitate: „Este greu să începi un meci dificil cu handicap de un gol, mai ales să primești atâta de repede golul de 1-0, acesta fiind marcat dintr-o faza fixă, din corner, la bară a 2-a[…]  Eran Zahavi a fost lăsat singur la finalizare, în schimb după primul gol, a fost foarte important că am avut o reacție pozitivă, egalând prin George Pușcaș, la doar 8 minute după[…] George Pușcaș a fost eroul României în această seară, el a fost inspirația lui Anghel Iordănescu”.

Acum că România s-a calificat la EURO 2024, oare cum se va descurca echipa națională în acest turneu?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

  1. & ”Tradiția” arată că numai Iordăneștii au traseele care califică echipa națională,cuva șabloanele despre care se exprima Anghel Iordănescu ,de la examenele de conducere auto sau ca traseele lui Dumbravă de la justiție , deci un fel de ”becalizare” a selecției la echipa nalională de fotbal, Anghel Iordănescu se mai exprima și cu ,,scleroză”, deci, un fel de peștera lui Aliba Baba cu trasee de calificare, după care premierea calificărilor cu, statuete ( Venere, Afrodite, alte mitologice) și os și car se va face prin contribuții ale lui Anghel Iordănescu, Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu, Dumitru Dragomir și alții ca ei, sponsori, prin cedarea de drepturi de staui de aur , alte contribuții din afacerile personale, Dumitru Dragomir aducând în discuție și clădirile construite la FRF și LPF, din care pretind drepturi la premiere, ?

  2. & Jocul a mai arătat că Pușcaș nu este bun pentru apărare, ci în ofensivă, deci cumva despre cheltuielile militare de apărare că sunt un fel de ”freză cu jmecherie”, ca freza lu’ Pușcaș și că ăia de la armată vor și ei bani ”să înscrie”,?

  3. Sa vezi cum ajunge nationala dacilor ciuca batailor .

  4. & O echipă ”inițiată” de Mirel Rădoi pe care o ”conduc” Iordăneștii, actual, pe ”șablonul” de ”becalizare” a fotbalului , echipa arătând în teren ceea ce jucau și cu Mirel Rădoi, ?

  5. fim serioși, avem o echipa slaba. L-am gonit din tara pe Lucescu iar fotbalul a rămas pe mana milițienilor.
    De fapt și sportul este ca și economia și ca votanții…

  6. Atat si nimic mai mult.Bucurati-va pana la vara .in Germania o sa fim cica de bataie.

  7. & De observat și că Mirel Rădoi a fost un jucător harnic, valoros, printre favoriții lui Anghel Iordănescu ,care este pe o ”direcție” de ”becalizare” a selecției la nivel de echipă națională , deci un fel de ”monopolizare” a ”direcționării” ”performanțelor” ,în fotbal, către ”grupări empatice” cu ”valoroșii” , ceea ce la calificări anterioare nu au putut realiza, cu loviri la ”gioale”, în condiții NAOTO , demonstrându-se că nu erau cu ,,omul potrivit la locul potrivit”, cum spunea și Geoană, ]n vremuri de lider PSD, ? Probabil că ”becalizarea” Iordăneștilor este considerată mai valoroasă decât ”becalizarea originală”, fiind ca un ”club select” al ”performerilor” , Mihăilă chiar anunțând că intenționează să renunțe la contractul cu frații Becali,?

  8. & Este evident și că Anghel Iordănescu , așa cum s-a exprimat ,nu ,,empatiza” cu îmbogățiții din fotbal ca verii Becali, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.