România, învinsă dramatic de Austria

Selecţionata României a fost învinsă dramatic de echipa Austriei cu scorul de 37-36 (21-22), sâmbătă, la Schwechat (Austria), într-un meci din Grupa E a preliminariilor Campionatului European de handbal masculin Under-18 din 2024.

Gazdele au marcat golul victoriei prin Lukas Fritsch, cu trei secunde înainte de final, după ce România a condus cu 36-35.

România a avut în mai multe rânduri avantaj de trei goluri pe tabelă, 13-10, 20-17 sau 35-32.

Pentru România au marcat Codrin Dascălu 8 goluri, Emanuel Şerban 6, Florin-Alexandru Puşcaş-Ilisei 6, Andrei Raţă 4, David Bogdan Holircă 4, Filip-Alexandru Ancuţa 3, Andrei Florin Negrilă 2, Sebastian-Mihai Andronic 1, Alexandru-Cosmin Dumitru 1, Teodor Ilucă 1.

Lukas Fritsch a fost cel mai bun de la austrieci, cu 10 goluri.

În celălalt meci al grupei, Letonia a surclasat Finlanda cu 34-21.

Austria conduce în clasament, cu 4 puncte, urmată de România, 2 puncte (+14), Letonia, 2 puncte (+10), Finlanda, 0 puncte. Primele două clasate se califică la turneul final din Muntenegru.

Duminică vor avea loc ultimele meciuri, România – Letonia (11:45) şi Austria – Finlanda (14:00), ambele la Maria Enzersdorf.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. O tragedie, în realitate. Care sa nu-i descurajeze pe handbalistii români. Tipii TREBUIE sa geaseasca forta de-a râde la urma.

  2. cate centre de recrutre ,indrumare si antrebare pentru copii, junior ,,sunt in Romania..??cati antrenori care sa ..pregateasca noile jeneratii. Dupa parerea mea cam in toate sporturile s a mers pe inertie…fara o programare mfara un plan ..etc..Despre baza material ce sa n=mai vorbim…Un exemplu: spniolii au invatat jocul de handbal dela romani..unde I Spanoa si unde I Romania ..nici dupa 20 de ani

  3. La ei acasă! Iar ne-au furat porcii de austrieci, cum puteau altfel să câștige de la 32-35 sau 35-37

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.