România la CE din Germania: Fani români expulzați de pe aeroportul din Munchen!

 

Circa 30.000 de suporteri ai tricolorilor sunt așteptați la meciul cu Ucraina. Foarte mulți provin din rândul românilor stabiliți în Germania, dar și în alte țări ale Europei dar și din țară au fost numeroase solicitări pentru bilete la meciurile din grupă ale echipei pregătită de Edi Iordănescu.

 

Încă de duminică seară Munchen, capitala Bavariei, a început să se coloreze în tricolorul românesc, suporterii lui Stanciu și compania revărsându-se pașnic pe străzi într-un frumos spectacol de culoare. Spre deosebire de gravele incidente dintre ultrașii englezi și cei sârbi de la Gelsenkirchen, unde au avut loc adevărate lupte de stradă, suporterii români și ucraineni se bucură de evenimentul la care participă și creează un cadru foarte frumos în avanpremiera partidei.

Luni dimineață la aerportul din Munchen au avut loc scene neașteptate, soldate cu interzicerea mai multor suporteri români de a intra în Germania. S-a ajuns la expluzarea lor, iar cei sosiți din țară acuză Jandermeria și FRF de complicitate, pentru că pare de crezut ca poliția germană, prezentă în număr mare la sosirea românilor, să aibă cunoștințe din țara lor de baștină.

Motivele pentru care suporterii români, care au cheltuit sume importante pentru achiziționarea online a biletelor, deplasare și pentru șederea în Germania, sunt destul de dubioase: îmbrăcămintea Fred Perry, un simbol al ultrașilor la modul general, și însemnele grupului Honor Patria fiind considerate periculoase de poliția germană iar purtătorii lor obligați să facă drumul înapoi spre România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

  1. Sunt sigur ca guvernul Romaniei si Wiermele de Sibiu au cerut expulzarea suporterilor care nu cunosteau versurile imnului nostru national,cel ucrainian.Slava Ucraina Mare de la Kiev pana la Buzias.

  2. Europa maidanezului kkniu.
    Ai tricou Fred Perry esti deja dubios, singurul permis fiind Katy Perry.

  3. Daca vine Ciolacul pe Stadion cere Azil Politic pentru Străini in Romania !

  4. Cu renumele de violatori de cimitire, degeaba te duci la urlat pe stadioanele altora. Stai bre la răscăcații de vede și fă galerie la cîrciuma satului. Acolo e de tine romîne..Măcar ai cu ce spăla rușinea..

  5. Foarte bine a procedat politia germana!Afara cu extremismul din sport!Coldea presedinte,Dumbrava prim ministru!

  6. E expulzat și (editat)? Ce bucurie 👏👏👏😂😂😂mi-ar provoca după atâtea minciuni scoase pe gaura gurii de acest (editat)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.