România, prima înfrângere la CM de rugby din Noua Zeelandă

Naţionala de rugby a României a debutat cu o înfrângere la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, fiind învinsă, sâmbătă, la Invercargill, cu scorul de 34-24 (18-11), de reprezentativa Scoţiei, într-un meci din grupa B a competiţiei.

Punctele României au fost reuşite de Lazăr – un eseu ’40+1, Carpo – un eseu ’67, Dimofte – o transformare ’68, două lovituri de penalitate ’54, ’62, Dumbravă – două lovituri de penalitate ’11, ’23. Scoţia a punctat prin Blair – un eseu ‘8, Ansbro – un eseu ’21, Dainelli – două eseuri ’75, ’76, Paterson – o transformare ’21, patru lovituri de penalitate ‘3, ’38, ’53, ’71.

La meci au asistat aproximativ 15.000 de spectatori.

Echipa României are programată următoarea partidă sâmbătă, 17 septembrie, cu Argentina, tot la Invercargill.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.