România și-a aflat grupa la EURO 2024

Selecţionata României a fost repartizată în Grupa B, alături de echipele Muntenegrului, Cehiei şi Serbiei la Campionatul European de handbal feminin – EHF EURO 2024, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi seara, la Viena.

România, care a câştigat prima grupă a preliminariilor cu punctaj maxim, a făcut parte din urna a doua valorică, în timp ce Muntenegru a fost cap de serie.

Cea de-a 16-a ediţie a EHF EURO la feminin va avea loc în perioada 28 noiembrie-15 decembrie, în Austria, Ungaria şi Elveţia, cu participarea a 24 de echipe, cu opt mai multe decât la ediţiile precedente.

România a participat de 14 ori la Campionatul European feminin, obţinând o singură medalie, de bronz, în 2010.

La ediţia din 2022 (Muntenegru, Macedonia de Nord, Slovenia), România a ocupat locul 12.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. lol, nu va mai baga cu „vestu” pen ca sunteti roma lol

  2. „…cu participarea a 24 de echipe, cu opt mai multe decât la ediţiile precedente.”

    Sportul este un foarte important pilon al noii ordini pentru ca distrage atentia maselor de la realitatea din ce in ce mai de nesuportat. De aceea instantele globaliste multiplica evenimentele sportive cat pot, de la 16 la 24 de echipe, de la un campionat la vreo 5-6 competitii, samd, astfel ca meciurile sa se joace tot anul practic fara oprire.
    Jocurile Olimpice se inscriu si ele, bineinteles, in aceasta tendinta. Cu ceremonia imitand ritualuri antice, mai mult sau mai putin vizibil.
    Pentru ca despre paganism este vorba, in esenta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.