România sub guvernarea înaltelor trădări

 În titlul X al Codului Penal al României „Infracțiuni contra securității naționale”, la articolul 398, faptele de înaltă trădare sunt prevăzute și pedepsite cu detențiunea pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și înterzicerea exercitării unor drepturi.

Reține atenția că înalta trădare se particularizează prin calitatea făptuitorului, în sensul că primele patru infracțiuni din titlul X , art. 394-397 : trădarea, trădarea prin ajutarea inamicului, trădarea prin transmitere de secrete și acțiunni contra ordinii constituționale devin fapte de înaltă trădare dacă sunt comise de Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului de Apărare a Țării ( primul ministru, ministrul apărării naţionale, ministrul afacerilor interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justiţiei, ministrul economiei, ministrul finanţelor publice, directorul Serviciului Român de Informaţii, directorul Serviciului de Informaţii Externe, şeful Statului Major al Apărării şi consilierul prezidențial pentru securitate naţională ) .

Subminarea economică, politică sau a capacității de apărare a României, aservirea față de puteri sau organizații străine, legături cu puteri sau organizații străine ori cu agenți ai acestora prin care se pun în pericol atributele existențiale ale României ca stat independent, suveran unitar și indivizibil, rezumându-ne doar la cea mai gravă infracțiune contra securității naționale –trădarea, art. 394 cod penal- sunt realități pe care le trăim, ele devenind parte existenței noastre cotidiene, fără ca oamenii treburilor dinlăuntru, slujitori sub drapel ai Măriei Sale Poporul Român, să pară a fi alertați de anormalitatea că trădarea devine virtute.

Guvernarea României de către rămășițele fostelor partide revendicate din mixtura social-liberalismului cu democrația socială pare a fi cum se poate mai neavenită, atât față de așteptările guvernaților, dar mai cu seamă raportat la contextul internațional al unui start, nu doar greșit , ci și furat, al resetării ordinii mondiale.

Pe fundalul reașezărilor geopolitice fără precedent în istoria omenirii, fișa de stare a națiunii române este mai mult decât descurajantă. Incongruența, incoerența și incompetența din politica internă determină figurația, amatorismul, improvizația și absența inițiativelor de supraviețuire prin resursele politico-diplomatice ale politicii externe. România a fost cândva a patra putere diplomatică a lumii. Astăzi, diplomația României țintește doar scopuri turistice și o depravată belfereală pe bani publici.

Bălmăjeala perpetuă a scheletelor politice din arcul guvernamental nu are alternativă într-o opoziție credibilă, iar vasta rețea a organizațiilor guvernamentale, profund și vinovat implicate în destructurarea tuturor componentelor vieții sociale, a devenit vârful de lance al noilor autoritarisme prefațatoare ale ordinii dictatoriale mondiale.

Anul preelectoral este dominat, până la sufocarea normalității vieții politice interne, de neinspirate exerciții de guvernare axate aproape în exclusivitate pe stingerea consecințelor unor interminabile erori politice, evenimente nefericite, scandaluri mediatice și agresiuni informaționale din spectrul amplu și devastator al unui război psihologic abil coordonat la nivel planetar.

Nouă, cetățenilor români contribuabili, ni se oferă un perpetuu spectacol politic tragi-comic, în realitate, o terifiantă dramă a unei națiuni pe cale de a-și pierde până și identitatea, adică tot ce i-a mai rămas și nu mai poate subzista pe urma dezmoștenirilor materiale și spirituale orchestrate de înalt trădătorii încrederii noastre, în primă și ultimă instanță ai României.

Tot mai mult circ politic și tot mai puțină, dar și mai scump pâine, pare a fi deviza clasei politice în aceste nefericite momente ale istoriei noastre.

Incultura, agramatismul , demagogia oratorică și exemplele cotidiene din practica exercitării puterii de către liderii politici scot în evidență lipsa de substanță și decadența partidelor, a ideologiilor politice prăbușite în neantul iluziilor unei democrații trădate.

Cu ce și-ar fi consumat timpul și completat agenda guvernanții României în absența permanentului terorism mediatic indus cu sperietorile legilor salarizării și a pensiilor , ale reformelor învățământului ( analfabetism funcțional garantat), sănătății (deprofesionalizarea și degradarea alarmante ale asisteneței medicale) și fiscalității ( tolerarea marii evaziuni și unul dintre cele mai neperformante niveluri de încasare a veniturilor bugetului public), peste care au venit în cascadă scandalurile „azilele groazei”, „drama tinerilor uciși de un drogat într-un accident de circulație”, „catastrofa de la Crevedia” ( consecința afacerilor ilegale transpartinice de furt și distribuție a gazelor lichefiate) „dronele eșuate în Delta Dunării în zona frontierei cu Ucraina” ( umilitor și descalificant episod pentru autoritățile statului puse în situația să acopere cu ridicol ceva urât mirositor).

Manipulatorii exersați ai opiniei publice vin și invadează repede spațiul mediatic cu o temă nouă (dar veche decând lumea!), consumul de droguri în dimensiunea amenințării la securitatea națională a României. O fi drogul un flagel, dar securitatea națională nu poate fi sacul fără fund al tuturor incompetenților și iresponsabililor, care se dezic de propriile răspunderi.

Ne mai lipsea un flagrant made D.N.A. în breaking news. A venit la timp și cum nu se poate mai bine . Scoaterea din scenă a lui capo di tutti capi de Vaslui, după ce anterior a rămas fără colegi prim vicele PSD, Gabriela Firea, crește doar aparent marja de manevră și siguranță președintelui partidului.

Jocul de-a măsurile fiscale vulnerabilizează guvernarea și reduc șansele coaliției de a scoate țara din criză.

Fondul Monetar Internațioal, cu neștirbita-i reputație de agent de pompe funebre al națiunilor, își trimise cioclii la București să dea și ei cu parul în căruța cu oalele sparte de guvern.

Ce vină sau responsabilitate au cetățenii cărora puterea legiutoare le-a stabilit un moment dat un anumit cuantum al pensiilor, pentru ca ulterior, la sugestii externe, să se recurgă la recalculări și supraimpozitări prin care să le fie lezate drepturile legal dobândite ?

De ce este obligat contribuabilul corect, bun platnic al datoriilor la bugetul public, să preia povara marilor datornici, sute de agenți economici cu capital de stat ? De ce același contribuabil corect trebuie să suporte consecințele exodului de capital mascat de multinaționale în tot felul de inginerii financiare, aparent legale, dar profund imorale ?

Ce fac liderii politici și soldații partidelor din frontul media ? Tocmai ce nu trebuie să facă . Țara nu se conduce prin postări pe Facebook, iar vremea ducerii de nas a poporului cu televizorul a cam trecut. Consilierii onorifici, autohtoni sau de aiurea, dacă avem în vedere numeroasele precedente sunt antisoluții, iar cohortele de consilieri oficiali au devenit o adevărată pacoste. Deciziile politice majore , dată fiind importanța mizei acestora , trebuie luate cu mare fereală de ochii și urechile curioșilor (spionajului), cu excluderea potențialilor indiscreți sau trădători din arealul decizional. Altfel, se alege praful de tot, cele mai bune intenții vor fi întoarse împotrivă și nimic nu va putea fi dus la un bun sfârșit.

Întâmplările nefericite datorate faptului că membrii guvernului comunică între ei prin intermediul zvonisticii „pe surse”, distorsionate și amplificate de agenții divesiunii din media, denotă nu doar absența minimelor măsuri contrainformative, de protecție a procesului decizional, ci și realitatate dureroasă că România este condusă aleatoriu , programat distructiv, prin operațiuni de influență și promovare a intereselor străine antiromânești.

Fără vreo excepție, președinții României din ultimele trei decenii au comis gesturi, au luat atitudini ori au parafat acte rezonabil suspecte de înaltă trădare, preferând să fie consiliați de mercenari străini, ori chiar de indivizi cu patalama de agenți ai unor servicii străine. În politică și între serviciile de spionaj, nu există prietenii, ci doar interese. Cele mai meschine interese! Întreaga istorie a omenirii ne demonstrează irefutabil cum roata istoriei se întoarce, iar aliatul de ieri este inamicul de azi, aliatul de azi, dușmanul de mâine ș.a.m.d.

Cine și de ce a lăsat România pradă asasinilor economici ? Cine ne-a trădat ? Toți președinții, prim miniștrii și miniștri din cele 20 de guverne din ultimii 34 de ani. Media menținerii la putere a fiecărui guvern a fost de sub 2 ani.

Revizionismul constituțional promovat de fostul premier Adrian Năstase în anul 2003, spre măreția și gloria personală, de care nu a mai avut parte, a lichidat parlamentarismul, ca suprem exercițiu democratic, transformând cele două camere în instrumente ale dictaturii partidelor, în primă și ultimă instanță ale liderilor arcului guvernamental.

Concluzionând, cei care au condus România din 1990 până în prezent au fost mai preocupați de jocurile de putere decât de țară și de oamenii ei. Dacă ne dorim să avem o perspectivă pentru România, un stat puternic și un plan de țară, avem nevoie de stabilitate și de mai multă maturitate a actului politic. Întrebarea e: cine ni le poate oferi ?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 37
Aurel I. Rogojan 248 Articole
Author

67 de Comentarii

 1. Doar prin schimbarea tuturor legilor facute in detrimentul cetatenilor si a tarii, legislatia de pana azi abrogata total si intocmirea unei legislatii reale, normale, morale pentru un nou inceput! Nu se schimba legislatia prin abrogare, nu se mai poate schimba nimic in Romania.

  • nu legea e principala vina, ci neaplicatea, sfidarea, incalcarea ei cu acordul institutiilor etc

  • Intrebare e antica si nu are nici azi, modern in modernitate laudaroasa, raspuns multumitor:
   – „Cine-i pazeste pe …paznici ?”🤐🤐🤐
   😐

 2. Pentru tot ce se întâmplă este doar vina populației pentru că nu îi pasă. Populația la modul general, bineînțeles că mai sunt indivizi preocupați dar luat la modul general, populației nu îi pasă de propria soartă , de țară și se lasă manipulată. Fiecare se gândeste la propria ciorbă și la micul lui interes personal. De câte ori nu ați auzit oameni spunând : ce frate, tu nu ai face la fel în locul lor (politicienilor) ?
  O țară în care Securitatea 2.0 s-a întins ca un cancer în trupul ei și cu un popor incapabil să înțeleagă că aici este problema și să ia o atitudine, acea țară este condamnată.

  • Din lac in putz .Crezi ca rusii , chinezii si restul ne vor da de toate pe gratis , vor mari pensii , salarii , vor face programati pentru tot poporul la sejururi in dubai ?Ai grija ce iti doresti .

  • In BRICS tarile nu au statut de colonii. Dar de unde sa stie un userist rebranduit cu inteligenta artificiala!?

  • @ Romania in Brics, pana la un punct aveti perfecta dreptate.Si, va da replica un cunoscator al naturii umane.Cancerul securist a atins fibra romaneasca pana la cel mai profund strat, si slabe sanse sa dezvolte anticorpi in viitorul apropiat , pentru ca ”romanul” NU isi doreste acest lucru de fapt , decat la nivel retoric , poate.Se fura de sus pana jos si de jos pana sus, si se cam invarte in jurul proprii cozi intr-o incapere plina de oglinzi in care se reflecta propria imagine , dar el arata cu degetul si judeca:”Uite la ala cum fura , eu nu, de ce?Ce fura ala de la mine!!”etc.Nu o sa recunoasca in veci ca si el este construit din acelasi material uman cu politrucul, cu interlopul si cu hotul si baza s-a pus din vremurile fanariotilor si a crescut pe vremea comunistilor. Ca toti suntem o mare ”familie”Dar nici in BRICS, nu o sa vina rezolvarea de la sine.Doar daca duceti dorul unei dictaturi ca pe vremuri(!!) si unde cetateanul sa fie croit cu biciul, controlat si manat ca un animal cu salbaticie la tot pasul.Nu o sa le pese celor din BRICS de bunastarea romanului de rand si a tarii acesteia.Ma doare sufletul ca am ajuns sa vad la varsta mea cum padurile sunt defrisate cu frenezie, specii de animale pe cale de disparitie, dar a crescut numarul de vile si case goale, a crescut numarul de drogati si delincventi,se fura de la cel care vinde cel mai simplu articol pana la cel mai inalt, acrescut numarul de biserici in dauna unor spitale moderne, batranii sunt abuzati in lacasurile ce ar trebui sa-i protejeze, si tot asa … moralitatea, simtul civic, dragostea pentru adevar si dreptate a ajunss la cote alarmant de mici.Si, o sa vina cei din BRICS sa ne aduca la linia de plutire? Sa fim seriosi.Solutia vine de aici, de la oameni, si pana se vor trezi , cam cersesc o Apocalipsa de orice fel.NB. Si, in tarile BRICS se fura…

 3. Votez AUR 🇷🇴✌️…cine mai votează PSD PNL e părtaș la jaful și trădarea României

 4. România sub guvernarea înaltelor trădări,da, așa e,cu concursul breslei din care a-ți făcut parte tovarășe Aurel I.Rogojan !

  • Securitatea VECHE era formata din tipi inteligenti si scoliti. Rogojan era unul din ei. Dar cei care nu au tradat in decembrie ’89 au fost eliminati unul cate unul din NOUA securitate (SRI) de romanul Aszthalosz. Dl Aurel a ramas cu succes in noua structura.

 5. Justitia este inca o justitie aservita intereselor de partid si are coloratura intens PSD si chiar comunista.
  Justitia trebuie sa fie independenta si nu supusa presiunilor mafiei. Aceasta doar din opinia publica va iesi. Daca romanul obisnuit nu se preocupa cat Moromete sa stie ce este un proces, o decizie in favoarea sa, nu are cunostinte civice, degeaba este el educat sa fie crestin daca ii este frica sa iasa din comuna lui.
  Trebuie baze solide. Daca bazele nu sunt solide, nu e pe ce construi. Intrebarea este ce pui la baza. Ce este important?

  Democratia adica un popor condus de sine insusi este un boboc de care acelasi popor trebuie sa aiba grija, o potentialitate. Nu apare doar pentru ca iti pui eticheta pe tine si zici ca esti gata democrat. Trebuie sa o vezi si lucrand. Democratia nu este o eticheta, o cocarda, este un mecanism viu intr-un organism sanatos.

 6. Dle general ,
  Nu ar fi ajuns sa conduca tara tradatori daca SRI nu ar fi permis-o. Radacina raului a fost si este SRI.

  • Sarcina autorului este sa-i ascunda pe adevaratii vinovati (cei care l-au tradat pe Ceausescu) aratand iepurii care au fost bagati la inaintare.

 7. In poza apar scafandrul siiiii buuuuuuuuubleeeeeeeeeeeeeeeeeee , ce tare !

 8. Autorului,mare specialist conspirationist,îi spun ca marele tradator a fost judecat si axecutat.

 9. Dupa 89 Romania a incaput pe mana lui Soros, Brucan, Barladeanu, Petre Roman toti evrei globalisti cu sefi la servucii Astalos Talpes Hering tot evrei. Politica facuta in intetesul evvreilor globalisti satanisti americani.
  Presedintii fiind doar marionete globaliste. Si ca saranismul sa fie credibil au inmultit ursii care mananca turistii si copii romanilor mai rau ca varcolacii care ies noaptea din morminte.

 10. Si ii doare in fund pe securistul bandit Petrov sau pe hotul de case navetistul national Joianis de parerea voastra!

 11. Revizionismul constituțional promovat de fostul premier Adrian Năstase în anul 2003, spre măreția și gloria personală, de care nu a mai avut parte, a lichidat parlamentarismul, ca suprem exercițiu democratic, transformând cele două camere în instrumente ale dictaturii partidelor, în primă și ultimă instanță ale liderilor arcului guvernamental.

  In loc de Nastase 5 ani a ajuns Base 5+5 ani si Nastase a ajuns puscarias.

  Nastase (si-)a facut-o cu mana lui.

 12. Interesant cum, de atâția ani, se vorbește mereu de trădare, dar numele în clar ale trădătorilor lipsesc. Știm despre o mulțime, dar niciunul cu nume și prenume. Abia când vom depăși această etapă, a Lacrimosei, și vom trece la Dies Ire, mânia aplicată, vom putea spune că se va fi facut ceva. Altfel, o s-o ținem intr-un nesfârșit requiem pentru această Țară, acest popor, această limbă si cultură.

 13. Primul pas in „jaful national ” a fost facut prin „penetrarea ” serviciilor secrete si „adormirea ” lor ! Nu cred ca mai exista o tara in care varfuri ale serviciilor secrete si ale procurorilor sa fie decorati de un stat strain !
  Presa s-a transformat din „cainele democratiei ” intr-un „biet bichon” care „latra” pentru cine plateste mai bine !Oricine incearca sa promoveze „valorile nationale” este imediat , la „comanda” , catalogat : extremist , inapoiat , omul rusilor , etc. Spune cineva ca „populatia este de vina ” , privind simplist are dreptate dar orice ” turma” pentru a merge in directia buna are nevoie de un conducator !

 14. Aurele, daca scriai un singur cuvant, SECURITATEA, erai credibil. Cei care l-au tradat pe Ceausescu la ordinul „agenturilor straine” (vestice) tocmai pentru asta l-au tradat. De 34 de ani siluiesc tara prin interpusi. Daca nea Virgil Imre te-a tinut in paine este explicabil sa te prefaci ca nu stii.

 15. Romania are 44 la suta analfabetism functional,restful crestini cu modelul lor Jesus sin ol al lasitatii si resemnarii….caragiale ,geniul a descris realitatea de atunci care e identica cu cea de azi …prostia,vanitatea,megalomania si orgpliul….valorile ….romanilor….

  • Si care-i legatura? Scrii texte rasuflate fara legatura cu tema. Auzi la destept, cica analfabetism profesional!

 16. Cine a dat Lovitura de stat ,
  hai sus,hai sus ,hai sus
  Cine a dat Lovitura de stat
  hai sus,hai sus,hai sus
  sa i-a paharul in mana sa
  si pan’ la fund la fund sa-l bea
  beal tot,beal tot,beal tot
  si stergete la bot.

  Cand va fi prezentat Iliescu la Antipa…atunci vor fi judecati tradatorii

 17. P-aci pe cocioc tradarea este regula generala de vreo doua mii de ani. Viata e greu. Cand esti prost viata e si mai greu. Nimic de vazut, circulati!

  • Habar nu ai ce a fost locul numit Cocioc! Ți se pare că ești deștept, dar cocioc nu e eticheta disprețuitoare a teritoriului național, cum crezi tu că zice panglicarul de la Latrina 3! Ia vezi tu unde era Cocioc înainte de comuniști în București, poate stai chiar prin blocurile din zonă.

 18. Dupa 30 de ani tot asa vad pentru ca situatia este identica din punctul de vedere al mersului si al aranjatului lucrurilor la noi de catre noi… Si de fapt a inceput cu mult ianinte de 1989…. Brucan, Militaru, Magureanu, Roman, Severin,Logofatu, Vasile Ionel, Iliescu etc. au fost instrumentele tradarii ca si azi, cei care se numesc in fel si chip adica 20 de guverne si toti presedintii plus parlamentari si servicii… Asta inseamna de la paralizie la coma profunda avind in vedere pozitiile tradatorilor. Nu e ciudat ca exista o constanta care a insotit, indiferent de politic, acest dezastru iar acest nume este Isarescu? Se pare ca tradarea ia cele mai slute suflete si cele mai nesimtite si bolnave creiere care ii ies in cale… Manifesta exact ceea ce sint si atunci totul se deformeaza. In cutiuta cu tradatori este aparent liniste si muzica valseaza frumos iar coniacul si trabucele se servesc din cristaluri ai auricale. Ce nu inteleg diformii este ca acea cutie poate fi in orice moment strivita… Ce nu ar face slutii pentru o zi in plus de bine si un buzunar mai plin… Pierd din vedere faptul ca groapa are fix aceeasi diemnsiune!

 19. tradatorii si criminalii asezati de serviciile de spionaj in cardasie cu securitatea tradatoare la putoare. sa plateasca tot ce au furat in cardasie cu corporatiile sugace la resursele Romaniei. Intre timp, au luat ceva „beneficii” pentru dimnuarea soarelui, seceta distrugerea pamanturilor si a resurselor solului, precum si OTRAVIREA NOASTRA DIN AER! TREZITI-VA!
  „Societatea Regală a publicat un raport în 2009 care explică metodele SRM [„solar radiation modification” – modificarea radiației solare]. Nicio metodă SRM care ar putea include pulverizarea pentru reflectarea luminii soarelui sau modificarea norilor nu este efectuată de HMG [Guvernul Majestății Sale] și, după cunoștințele noastre, nu este efectuată în sau deasupra Regatului Unit. Deși SRM este discutat în raportul Societății Regale, aceasta nu recomandă implementarea unui program de SRM… DECC a finanțat proiecte la Met Office Hadley Center cu privire la efectele SRM… Guvernul nu întreprinde activități de geoinginerie și, din câte știm, nimeni nu face asta în Marea Britanie.”
  https://www.activenews.ro/externe/Guvernul-Regatului-Unit-recunoaste-ca-darele-chemtrails-sunt-reale-184614

 20. Avem stabilitate politica cat cuprinde. De ea are nevoie marele business care-si face mendrele in tara. Romania n-are guvernare, ceea ce nu-i deloc o surpriza avand in vedere ca asta-i trasatura stabilitocratiilor. Are in schimb fel de fel de arendasi la guvernare care-si taie partea leului în cârdășie cu marele capital. De asta tara a fost părăsită de o treime din forta de munca, iar 35% din populatia ocupata din tara lucreaza pe minimul pe economie. Dezastrul social e camuflat cu naratiunea despre creșterea amețitoare a PIB-ului. Din care o parte consistenta merge în strainatate, iar ce rămâne în tara se distribuie puternic inegal. Niciun îmbuibat din PSD nu vorbește despre paradoxul dezvoltarii care sărăcește majoritatea populației.

 21. In Romania este exact ce si-au dorit romanii care se duceau la mitinguri si strigau lozinci, apoi fugeau acasa si ascultau europa libera si vocea americii. Asta au dorit, asta au.

 22. „România sub guvernarea înaltelor tradari”
  Sa privind puțin și spre presa de ulei din samburi de floarea soarelui cu Marcelo Mastroiani și Sofia Loren.
  Sluga banului, puincurista de profesie, prostituata de cariera, manipulatorie prin devotament, antinationala prin lipsa de caracter, demnitate și slugărnicie, corect politica prin limbaj, incluziva prin lgbtiqism, defăimătoare, narcisista, trădătoare, timorata, bratul cu penel al puterii și CIA care de cele mai multe ori prezintă anormalul normal,nefiresc firesc, minciuna adevara, slugărnicie valoare Europeană, debila prin abordări, senzationalista prin superficialitate, neputincioasa și mare, mare iubitoare de rahat lgbtiqist, anticrestin și antinational, aplaudacul abuzului Kovesian, Ucrainian, American, UEist șantajist. Cândva, undeva presa era a patra putere în stat. Acum, cu foarte mici excepții, e a patra putoare în stat și care, alături de putorile parsive de la Cotroceni, Guvern, Parlament și din partidele politice au transformat România într-o sluga neputincioasa, timorata, fricoasa și inghenunchiata in fata oricărui străin paraditor.

 23. exista un nene pe la google care se ocupa dee AI si care e dedicat trup si suflet acesteia fiind obsedat de munca sa. a spus ca pina in 2035 populatia va fi hibridizata, corpului biologic fiindu-i atribuite componente de tehnologie. ce inseamna asta? cind corpul uman va percepe ca exista alte parti ca ii preia din functii, le va inhibia pe ale sale. efectele vor fi la nivel cerebral, creativitate, imunitate cu efecte majore in ADN si mai ales in ceea ce se va transmite urmasilor. intrebarea mea este: ce dezicii iau cei deja hibrizii, in baza a ce si cum pot fi idnetificati?

  6g care este in pregatire de lansare inseamna frecventa de interventie asupra celulei umane. 7g gata deja, cind i se va da drumul, va influenta activitatea cerebrala.

  zombie a devenit realitate. cine se joaca de-a Dumnezeu? unii ii numesc satanisti. alti mai informati probabil ca reptilieni…tinta: modificare adn-ului in sensul modificarii naturii umane. catre ce? catre ceea ce serveste scopului acestor reptilieni. filme sf? pentru unii da, pentru altii, nu.

 24. Pfizer, Moderna stiu despre introducerea in organism a componentelor de tehnologie pentru ca pandemia a fost creata ca si psihoza pentru acceptarea vaccinului. toti cei care fac din vaccinare un scop, o obligatie si o sustin reprezinta persoane carora instantaneu trebuie sa li se ia decizia din maina. Probabil ca celor vaccinati, in fata problemelor de sanatate pe care le vor intimpina, li se va dministra bio-chipul. 1 si 0. adica alb sau negru. tot ceea ce este intre, va disparea. pas dupa pas, dupa pas.

  sintem deja sub atacul clonelor hibridizate. cum va arata lumea de maine? fix asa cum ne-o dorim ori noi, cei multi, ori ei, cei putini.

 25. Mă așteptam ca domnul general să ne ofere și niște răspunsuri (la experiența domniei sale), nu doar constatări și dileme.
  Uite, eu aș fi foarte curios să știu de ce NATO plătește pensii consistente unor ofițeri superiori care au fost pregătiți să lupte împotriva sa.

 26. @România în BRICS : tataie, iti ploua la mansarda daca crezi ca BRICS e altceva decat o facatura,cand India e oficial:))”ïngrijorata”de cresterea prezentei navelor militare chineze in Oceanul Indian:))

 27. Ceaușesu a fost cum a fost dar trădător de țară nicidecum nu a fost.Securiștii care l- au trădat pe el au trădat în folosul lor și în folosul occidentului.Am vândut țara pentru un pașaport de sclav al vestului.Pe moment ne bucurăm si ne simțim bine dar viitorul sună a jale și a disperare pentru urmași.Mirajul vestului e sinucigaș vezi cazul ukrainienilor care și- au dat viețile pentru propaganda nazistă din vest promițătoare de cai verzi pe pereți .Acum o ia cu pâine.

  • @vai de noi- ceausesc nu si-a tradat tara, mai rau,si-a tradat poporul,prin infometare,indoctrinare, izolare.

 28. Pesede și penele manevrează niște bani de partid mult mai mari decât ar avea din surse legale..O curte de conturi nu se ingrijorează și nu mișcă din urechi..Știind experiența Ungariei unde stânga docilă licuriciului a fost ”finanțată” cu peste 400 de milioane de dolari, demonstrabil,.. din surse americane,.te poți intreba de ăștia, ”ai noștrii”, din ce puii mei sunt atât de bogați și avizi de ciolan, plus foarte ghiocei in fața ambasadorului,.Pe urmă văd lozinca unra proști cu ”fără alogeni in funcție”, plus pesede prima in sondaje și realizezi cum romania e condamnată la disparițșie,.la anihilare..tocmai datorită românilor..

  • Ticalosule iredentist suportat si lansat de Cotodianul,Romania se scrie cu „R”si nu cu „r”.

 29. Esti prof dr parerolog de raghitele. Mai este unu’ de-acolo. Severin nu-i de nasul tau. China si India au acum interese comune care ii unesc. Mai tarziu vor vedea ce au de impartit intre ei.

  • ha ha ha ha

   mai tirziu, zise mortul pe drumul spre groapa …

   ha ha ha ha

 30. Ce guvernare ba ? Noi n-avem guvernare ,suntem o colonie care are pusi sus la conducere niste tradatori ai intereselor nationale.Ne lasam pe noi sa le fie altora bine.Ultima magarie a astora de acum e ca permit navelor ucrainene incarcate cu grau sa se adaposteasca noapte de noapte pe bratul romanesc a Chiliei ,si asta o fac de cateva saptamami bune.Cica diplomati din America si Uniunea Europeana au negociat aceasta masura de ,,protectie,,cu autoritatile romane si ucrainene.La schimb am primit laudele lui Zelensky,ca suntem prea fraieri sa cerem pentru servicii bani sau cereale.Prostii nostri nu par sa vada ca ,,flancul estic,,s-a fracturat in doua,pe o parte Polonia ,Ungaria si Slavacia care nu mai vor sa fie fraierii ucrainenilor,pe cealalta parte Romania si Bulgaria care continua sa fie fraierii de serviciu a ucrainenilor.Au cazut imperii de la mult mai putin,asa o sa fie si acum.Nenorocirea e ca am mizat totul,absolut totul, pe ,,partenerii,,strategici..Nu avem un plan B daca ne scapa astia din brate direct in cap.Suntem ai nimanui.Nu ne vor ierta rusii niciodata ca unul ca Iohannis si gasca s-au bagat peste ei la ordinile americanilor.

 31. In ,,PANDEMIE,,a fost tradare impotriva Legilor Constitutionale!!!Problema e!Cati ROMANI participa Activ ,direct si indirect la TRADARE,impotriva romanilor,pentru un salariu de cacat de la un TRUST,ONG,MULTINATIONALA,SERVICIU SAU INSTITUTIE DIN EXTERIOR????

 32. „În titlul X al Codului Penal al României „Infracțiuni contra securității naționale”, la articolul 398, faptele de înaltă trădare ”

  Asa ceva nu mai exista. Ar fi condamnari strict politice.
  Cum tradezi statul? romania e renumita ptr tradarile sale, pentru cum sare din patul unui „partener strategic” in al altuia.

  Am fost cu nemtii si i-am atacat pe rusi si americani. Daca ai fi fost decorat ptr servicii aduse statului rus sau american ai fi fost tradator. Apoi intr-o dimineata ne-am trezit antigermani si prorusi. Daca ai fi laudat Germania ai fi facut puscarie. Dupa un timp intr-o zi de craciun, s-a intamplat ca de pe o zi pe alta iar sa ne fie dusmani rusii si prieteni nemtii si americanii. Acuma daca te decoreaza rusii esti tradator. Daca o fac austriecii esti presedinte sau daca o fac americanii esti (fost) prim ministru…
  Cum definiti tradarea? Dupa moftul unui derbedeu politic? Cum sa condamni pe cineva azi ptr ceva ptr care ieri l-ai decorat?!

 33. Sunt curios sa aflu daca GENERALUL de Securitate ceausista Rogojan are acceptul pt aceasta incercare analitica de la GENERALUL
  institutiei rebotezate Rog! Rebotezate dupa LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern in care Seful lui Rogojan, GENERALUL Vlad, a fost victima unor vicisitudini si umilinte inimaginabile pana in acel moment, fapt care impunea O REACTIE DURA CONTRA ASASINILOR din decembrie 1989!!! Guvernarea Romaniei dupa LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern a fost asigurata de CIOBURILE/NU RAMASITELE PCR care, ca si Securitatea REBOTEZATA in fostele Directii, au fost REBOTEZATE la randul lor!!! Firesc era ca actualul Domn Rogojan sa fie ofuscat de TOATA INSCENAREA Comintern botezata la randul ei RESETAREA MARXIST/BOLSEVICA MONDIALA care a tulburat IDILA de dinainte de 1989, nu sa se RALIEZE cu manie!!!Pacat de inteligenta, cultura si mai ales URIASA SA INFORMARE asupra DEDESUPTURILOR
  si METODELOR Securitatii si Cominternului, dovada ca-si da seama de DIVERSIUNILE IN LANTZ din ultimii 34 de ani, dar si le aduce aminte, ca si PROFI Marga doar de alea de dupa 2004! Unii spun ca SECURITATEA A TRADAT in 1989, Dl Rogojan sustine ca SECURITATEA ar fi TRADAT DUPA 2004…Pe cine sa crezi? Eu sustin ca AGENTII SOVIETICI din Securitate si Armata AU TRADAT in 1989 si TOT EI TRADEAZA DE ATUNCI PANA AZI…

  • O bagi din nou pe-aia diversionista si puturoasa cu agentii sovietici. Care din ei ca in decemcrie ’89 erau toti cumparati de americani si de vestici. Adica de cei carora le-au vandut imediat tara. Nu-si aminteste nimeni sa i-o fi vandut lui Gorbaciov. Ori scrii dupa textele de atunci ale Europei Libere ori ai ramas omul lui Astalosh (si asta era
   tot agent sovietic?).

 34. Generalul Rogojan cunoaste mai bine ca mine ILEGALII Comintern din Occident, ILEGALII deja enumerati de mine care au OPERAT inca de la inceputul secolului XX, mai precis o mica parte dintre acestia, cei mai reprezentativi!!!Au operat pe familii, asa cum stim din Istoria BOLSEVISMULUI romanesc!!! De aceea, ma surprinde faptul ca insista sa acuze „Occidentul” de DIVERSIUNILE SANGEROASE ale ILEGALILOR Comintern…As fi curios sa stiu daca e adeptul teoriei cu „ovreii/khazarii” brücknerieno-sörosisti COMINTERNISTI care au comis, pretins, TOATE CRIMELE CONTRA UMANITATII din ultimii 175 de ani? Sa fie cele DOUA MILIARDE DE VICTIME ale acestei epoci istorice rezultatul prestatiilor „ovreilor/khazarilor” sau ale TERORISTILOR IDEOLOGIEI MARXIST/BOLSEVICE/NAZIST-FASCISTE/ LEGIONARE? O fi TRADAT Saul Brückner si Ilici GENOCID…IDEALURILE? Dar Pedro Romanero-Pauker-Ibarruri-Mercader/GENERALUL Walter
  din MACELUL BOLSEVIC din Spania 1936-1939? Supranumit Willi Münzenber?

 35. transmiteți acest articol președintelui actual, k.w iohannis , celorlalți foști președinți și tuturor politicienilor. PUBLICATI-L IN FIECATE ZI SI PNETI- L IN DEZBATERE PE TOATE CANALELE TV @! POATE SE VOR TREZI DIN SOMNUL CEL DE MOARTE SI ROMANII @ APROPO DE CEAUSESCU : A FOST UN ADEVARAT PATRIOT, MERITA STATUIE LA FIECARE COLT DE STRADA °

 36. Aparu un soricel se ridica in doua labute pe un musuroi si isi arata indugnarea impotriva bandei de pisici salbatice globaliste. Si ce daca. Se schimba ceva??? Nimic. Tot pisica e la putere.

 37. Interesul natiunii este tot!Daca esti de partea dusmanilor in interesul natiunii,asta nu.i tradare,chiar daca e interes reciproc avantajos😉.

 38. „Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane definită pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”, prevede legea. Aviz amatorilor

 39. CEI MAI MARI TRADATORI DIN TOATA ISTORIA TARII..AU FOST..DECEBAL,HORIA,
  CLOSCA,CRISAN,VLADIMIRESCU,CUZA,MIRCEA,ANTONESCU,DEJ,CEAUSESCU,PCR,UTC SI..POPORUL. .CARE AU CONSTRUIT TOATA ROMANIA DE AZI.!!!MARII EROII AI MO
  RTII SI FURTULUI..AU FOST..CACAROL,MIHAI,BASESCU,-BASINESCU-BITIVUL,BOC-PISBOC,JOHANIS-MUTU-DULAP-PLOP,CATUPARTU,ORBAN,CIUCA.CEALAS,PNL,PNTD,
  USR,PMP,CARE AU DISTRUS,FURAT SI VANDUT TOT.. ce au construit,in cei 40 ani/1950-1990,aia sarantocii de comunisti sipoporul.GLORIE ETERNA SI RUGA PENTRU EI,EROII AD
  EVARATI AI TARII. AILALTI,ASTIA DIN 2010-2024,MOARTE ETERNA SI UITARE VES
  NICA IN NEANTUL DE NICIUNDE.SLAVA SI AMIN..semnez,popa ILIE GOGU,din spate

 40. Da! Inalta tradare a alogenilor paraziti care au ocupat ca lupii la oi imbracati un blana de oaie, toate institutiile importante, de forta ale statului !
  Pai, daca sant alogeni paraziti, cum sa nu tradeze ???!!!
  Si atunci, cum sa fii atat de spalat pe creier incat sa ai incredere in niste alogeni paraziti ???

 41. n-are nimeni nevoie de aprobarea nimanui sa fie el insusi…

  mi-aduc aminte de o emisiune tv in care, brucan s-a prezentat frumusel cu dosarul lui in brate si i l-a dat lui paul soloc sa citeasca din el… sandramaua stalinista dorea sa puncteze disidenta sa marcanta. numai ca soloc voia sa citeasca mai departe cind a fost oprit categoric de brucan…

  nu mai exista niciun dubiu legat de interventia ruseasca in decembrie 89 alaturi de conservele lor stricate, unele dintre ele nominalizate mai sus…. amestecati la gramada… rusi, evrei, unguri , sirbi, bulgari, austrieci, francezi, englezi… fiecare cu felia sa… sua erau ocupate in panama… pai nu s-a plins iliescu ca au fost intinate idealurile comuniste???

 42. „Behind a big wealth is allways a big crime” zice englezul(în spatele unei averi mari se află o infracțiune pe măsură).Ne trezim azi că n-am făcut ieri.Cam degeaba, nu crede stimatul electorat?

 43. Mai fratilor, Iliescu,Basescu,Iohannis stim in ce „categorie” sunt bagati, dar…Constantinescu e asa de sters incat nu merita nici o „injuratura „?
  PS: Zoe ,fi barbata ! Recunoaste ca ati „fumat „si insula Serpilor.Desigur, o bagatela in ceeace priveste un act de tradare nationala.

 44. In Atlasul Dezvoltarii al Bancii Mondiale pe 1988 Romania era pe locul 46 in lume. Anul trecut acelasAtlas al Bancii Mondiale ne plaseaza pe locul 63 !! QED. Atat Basescu cat si Iohanis nu sunt tradatori fata de natia lor. Basescu este khazar iar Iohanis sas. Ambele natii de-a lungul timpului au lucrat pentru escrocarea romanilor. In toate formele ! Am fost impinsi , prin mijloace media super profesoniste sa votam cum am votat !

 45. Despre trădare -1

  Trădarea a început cu noi, când am crezut ca putem da viitorul nostru pe mâna altora, a unora pe care mai apoi nu-i putem trage la răspundere dacă o dau în gard aidoma modului în care acuma Anelena, Ursula & co cu bagă în gard actuala economie a Germaniei aflată acum în plin proces de dezindustrializare.

  Trădarea a început aunci când am început să credem că ne poate fi bine reducându-ne noi pe noi, la a fi doar mâna de lucru care asudă la curul capitalului străin.

  Trădarea a început cu mitul hahaha “investitorului strategic”, ei cu banii si priceperea noi cu munca.

  Bine mai tiriplicilor știți care a numele vechi de 3 secole a așa ceva ?
  COLONIALISM.

  Noi , NOI CU TOȚII comitem trădarea la adresa viitorului Românie atunci când văzând un om cu bani ne referim la trecut întrebându-ne : “ de unde a furat” și nu la viitor întrebându-ne “oare în ce-o să-i bage, oare în ce-o să investească”.
  @Probo trădarea a început cu Constantinesc & co și a continuat cu Iliescu II și s-a agravat de la an la an.

 46. Despre trădare-2

  Noi cu toții am comis trădarea cănd am râs de exemplu de Ion Surdu și al său pariu cu agricultura preferând isteriile lui restituțio in integrum, temelia furăciuni actuale.
  Noi cu toții ne-am comporta ca niște indieni de secol XVIII care ne-am dorit si ne-am luptat între noi ca să vină străinii și să ne conducă ei țara.
  Noi cu toții ne-am dorit să fim angajații ai East India Company de România.
  Iar direcția a fost inexorabila ca si in cazul indiei (de la 24% din GDP-ul mondial acolo unde era înainte de colonizare în 1750 pe la aprox 4% la cât s-a redus la anul re-câștigârii independenței.

  “India experienced deindustrialisation and cessation of various craft industries under British rule, which along with fast economic and population growth in the Western world, resulted in India’s share of the world economy declining from 24.4% in 1700 to 4.2% in 1950, and its share of global industrial output declining from 25% in 1750 to 2% in 1900. Due to its ancient history as a trading zone and later its colonial status, colonial India remained economically integrated with the world, with high levels of trade, investment and migration.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Economic_history_of_India

 47. Despre trădare-3

  Asta e istoria, cu cât mai lung statutul colonial cu atât mai adâncă bandustanizarea, dezindustrializarea, reducerea la statutul de consumator și interzicerea prin lege si a regulilor impuse de autoritățile statului a oricărei șanse de a deveni producător independent care colectează el si doar el fructele muncii sale fără a plăti dijma colonială la metropolă.

  Si nu, nu există vre-un statut bun de colonie.

  Nici planul Valev nici fostul plan Morgenthau nici actualul PNRR nu sunt preferabile. Oricât de bumn ar fi planul de azi al metropolei mâine ori poimâine sigur acest se va schimba si colonia va fi aruncată sub roțile trenului pentru interesul metropolei, deorece nu așa …. presiunea e pentru interesul propriu șiii metropola va avea mereu nște interese proprii care atunci când o să ceară sacrificiul colonie ghiciți ce-o să se întâmple ?

  Oricât ar guița unii gen Mirel Curea că statutul actula de colonie al Ro e preferabil deoarece dacă am fi colonie altora el ar intre la pârnaie (ce să zic dece ce colonie și nu independenți noi de capul nostru da înțeleg că si dacă am fi independenți el tot la pârnaie ar intra că deh cam acolo e locul trădătorilor) . Ce să zic oarecum îl înțeleg îi mai aproape cămașa decât haina da câți dintre noi trebuie sa murim, căte revoluții industriale trebuie să ratăm, cât trebuie să ne dezindustrializăm pentru ca unii ca ei să nu intre la pârnaie ?

  Și nu, trădarea nu începe cu politicienii care bese-n cizme din parlament ori guvern.
  Trădarea începe cu noi și cu mâncătorii de căcat din media care ne îndeamnă la trădare.

 48. iohannis sas? la ce fosloseste, circula deseurile prin el? pune-l pe iohannis linga basescu ca nu gresesti cu nimic.

 49. Despre trădare-4

  Vreți să vedeți cum se instrumentalizează azi, aici, acum poliția colonială din România care garantează jaful colonial din România de azi ?

  Luați cazul frăsuielii cu pilonul II de pensii care azi aici acum este obligatoriu să le intre direct în buzunarul fondurilor de pensii care ghinion de nesansă în Ro sunt majoritar dacă nu chiar toate străine.
  Fonduri care le dau deponenților lor randamente inferioare titlurilor de stat. Adică fonduri care ar putea face bani pentru el luând cu forța statului bani de la angajații ( obligați de acest stat să depună la fondurile private de pensie ) cumpărând cu zero riscuri titluri de stat păstrând pentru acționariatul lor străin diferența de dobândă.
  Adică punând întregii Românii o taxă de prost, de slugă proastă colonială a metropolei.

  Ce propune un neica nimeni de la ministerul de finanțe pe un grup intern de discuție din minister ?
  Ce-ar fi daca această contribuție nu ar mai fi obligatorie către fondurile private de pensii ci voluntară ?
  Ce-ar fi dacă “by default” banii s-ar duce la pilonul 1 în titluri de stat direct și angajații ar trebui să semneze ei cu mâna lor o hârtie că vor să fie furați în continuare de fondurile de pensii private ?

 50. despre trădare-5

  Au, au, au ce mai freamăt, ce mai vifor, ce mai umflare în pene pe blogărimea-infulențărescă si media main stream cu contracte grase la de la mulgătorii de țară.
  Au, au, au guvernul vrea să naționalizeze pilonul II de pensii si să ne lase pe noi șmecherii care belim acestă țară fără o sursă sigură de venit.

  Au, au, au! Da de ce au ?
  Deoarece s-ar putea să ni se taie unu din multele ugere prin care mulgeam România și îi beleam pe români.

  E asta trădare ?
  Desigur că e. Trădare activată la cheie.
  Uitați-va la media, uitați-vă la liberali, uitați-vă la USR-iști, uitați-vă la clică clevetiociosă și scuipăcioasă a influencerimii.

  Așa funcționează azi, aici, acum trădarea în România.
  https://youtube.com/live/7-e_-mAOaTY?si=hiIB4FNE40WRnxEf
  chestia asta de la jumatate încolo , de la minutul 20 încolo.
  si asta
  https://www.facebook.com/groups/diasporaromneasctv/permalink/1828007677654890/
  de la minutul 3 încolo.

  Aștia sunt trădătorii si acesta e fața trădării de azi din România.
  Asta si nu fâs-ul ăsta de la ziar .

 51. la un articol despre tradare, dar nimeni nu-i pomeneste pe ardeleni.
  Dormi, române…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.