România-Ucraina: ucrainenii ne-au confundat steagul!

Ora de start a partidei de debut a grupei E de la EURO 2024 dintre România și Ucraina se apropie cu pași grăbiți. Toatp suflarea fotbalistă din cele două țări este conectată la acest eveniment, speranțele fiind mari de ambele părți, chiar dacă românii par mai sceptici în declarații, dar în sinea lor dreptul la visare nu este interzis.

Federația ucraineană a postat pe site-ul ei oficial o imagine care ar trebui să ofere celor interesați informații despre echipamentul celor două reprezentative. Deasupra, pe un uriaș tricou albastru al Ucrainei, sunt așezate și steagurile celor două țări.

Iar surpriza este foarte mare să vedem în locul tricolorului nostru un alt tricolor, din care albastrul este înlocuit cu negrul, rezultând nici mai mult nici mai puțin decât steagul Belgiei, echipă pe care Ucraina o va întâlni în ultimul meci din grupa E iar noi în următorul.

Imensa gafă a fost repede observată de către cei care au intrat pe site-ul federației ucrainene și evident a fost taxată cu multă ironie: S-a schimbat ordinea meciurilor, jucăm mai întâi cu Belgia și mai încolo cu România? – este doar una dintre întrebările puse ironic de către fanii ucraineni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. Victorie României..
  Încurcăturile astea nu înseamnă nimic altă decât minți încâlcite..

 2. Cine i-a primit in tara cu mancare, cine le da ajutoare militare gratuit ? Pe mine sa nu contati.

 3. Atitudine normala fata de slugoii stapanilor Ucrainei. Sa speram ca nu castiga ai nostri ca sa nu fie trecuti de ucraineni pe lista Myrodvorets.

 4. Si merit ” Rumanii ” altceva .? Ukrainenii se pisa pe romani de la inaltime oricate miliarde sau Patriot le-am da .
  Cu Sclavii te porti ca cu Sclavii .

 5. Si merita ” Rumanii ” altceva .? Ukrainenii se (editat) pe romani de la inaltime oricate miliarde sau Patriot le-am da .
  Cu Sclavii te porti ca cu Sclavii .
  BAI ROMANI (editat)(editat) – Nu vedeti ca este o ” Greseala ” intentionata – ????
  Cine dracu va mai suporta pe Planeta asta – ” Rumanilor ” – Toti isi bat joc de voi , si scrieti ca este o Confundare ” .
  Cand dracul va treziti la Realitate ” Adormitilor ” ? Nu vedei cat de (editat) sunteti considerati .???
  La multa prostie si D-Zeu este neputincios spunea un Filozof .
  (editat)(editat)(editat)(editat)(editat)(editat)(editat)

 6. Sincer, și mie mi s-au întâmplat asta pentru că, la puzderia de steaguri, drapele, pentru Romania nu au găsit decât 3 culori uniforme, la fel are și Andora și încă un stat, nu mai pun la socoteala că, drapelul României odată cu cifrul pentru ștanțat aurul, au fost concesionate la două țări, pentru că, Romania sa nu mai aibă baza existențială că stat. Amintiti-va, cate porcarii in defavoarea țării și cetatenilor români s-au produs la aderarea României la clanurile globale.

 7. @ gabriel

  Pt. cultura ta generală, toți sclavii nu sunt la fel, cum toți latinii nu sunt la fel, cum toți mioriticii nu sunt la fel.

 8. …tot sovietici,tot sovietici-e în genă,adânc și decisiv încrustat…geaba-i lună,geaba-s stele…

 9. Au asemanat echipa de fotbal a Romaniei, cu cea a Belgiei..Regatului Belgiei, mai exact! E vorba de respect aici, nu de confuzii! Romania are aceleasi culori la drapel cu Andorra, Ecuador, Columbia si Ciad, parca! Dar ce spuneti ce imnul Albaniei, ,,Pe-al nostu steag e scris unire”, compus de CIPRIAN PORUMBESCU??? E mai frumos decat inmul actual al Romaniei..Doar ,,Traiasca Regele”, ar mai salva situatiunea! Desigur..,,In pace si onor”….

 10. Nu conteaza, si asa nu facem prea multi pureci prin Jarmania … poate doar timpul ca fotbaliatorii de Dimbobvita sa ia exemplu de la ucraci si sa-si mai tatueze pe brate ba cite o zvastica, ba cite un „88”, ba chiar (da’ mai scump daca e in culori) „Slava Bandera !” Asa, ca suvenir, ca doar n-or sa plece cu scrumierele si prosoapele de la hotel !

 11. Ptr. Patru Nijel . Cultura ta de Patruped atins de Rabie ma lasa rece .Ma opresc ca nu meriti mai multa atentie .
  Fa un dus rece , sau fierbinte de lunga durata , ca si Sconcsii fug deja .

 12. Eu unul propun, cum ambele echipe joaca de obicei in galben, ca romanii sa fie baieti politicosi si cu mila fata de „refugiati” si sa evolueze in curu’ gol ! Iar cind ucracii trec linia de mijloc sa fie amabili si sa se intoarca toti cu spatele, pina dau aia gol ! Slava Ucraina, slava tescovina !

 13. „Ambele echipe joaca de obicei in galben, ca romanii sa fie baieti politicosi si cu mila fata de „refugiati” si sa evolueze in curu’ gol ! Iar cind ucracii trec linia de mijloc sa fie amabili si sa se intoarca toti cu spatele, pina dau aia gol…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.