”Românii au investit o sumă record” cu care se laudă Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a susţinut, marţi, că românii au investit o sumă record, aproape 3,2 miliarde de lei, în emisiunea de titluri de stat Fidelis din acest an. Potrivit lui Ciolacu, asta arată încrederea lor în dezvoltarea economiei româneşti.

”Văd că românii au investit o sumă record, aproape 3,2 miliarde de lei, în emisiunea de titluri de stat Fidelis din acest an. Asta arată încrederea lor în dezvoltarea economiei româneşti”, a spus premierul în deschiderea şedinţei Executivului.

El a mai afirmat că aceeaşi încredere a văzut-o şi la investitorii străini.

”Am discutat săptămâna trecută, în Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cu investitori de calibru, proiecte în mai multe zone strategice: energie verde, infrastructură portuară şi agricultură. Şi sunt convins că aceste investiţii majore vor avansa rapid”, a adăugat Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

 1. Cum sa publici despre record la investitii financiare (obligatiuni de stat Fidelis) la unii care n-au bani sa intre intr-o banca, ca nu-i lasa portarul de acolo ?

 2. Ciolacule,
  Nu aveai cum sa auzi/stii ca anul acesta a avut loc Conservatorismul Național (NatCon), o adunare a partidelor politice conservatoare din Uniunea Europeană, după cum sugerează în mod adecvat și numele. Supranumită „adunarea extremei drepte a Europei” de către mașina de propagandă principală , NatCon se opune într-adevăr ideologiei și politicilor ultraliberale ale birocraților nealeși de la Bruxelles. Astfel, nu este deloc surprinzător faptul că Orban a fost destul de critic cu privire la numeroasele eșecuri ale blocului cu probleme, deoarece a îndemnat în mod deschis alegătorii să respingă partidele politice majoritare la viitoarele alegeri UE. Orban a cerut chiar să demisioneze conducerea politică de la Bruxelles, subliniind că toate proiectele și politicile lor majore, precum așa-numita „tranziție verde”, dezvoltarea durabilă, migrația, armata și sancțiunile etc. au eșuat.”

  Drept urmare, ai discutat vreodata Ciolacule cu poporul roman despre aceste probleme- cum e cu tranzitia verde,cu migratia,cu armata si sanctiunile date Rusiei ?
  Tu iesi si spui,ce?
  ca daca romanii au cumparat Fidelis si vin investitorii Qatarul, sauditii si-ti dezvolta
  „energie verde, infrastructură portuară şi agricultură”- ?
  DAR BANII NOSTRII UNDE SUNT ,vinzatorule de Tara,samsar tuciuriu ?
  Citi bani ai tu,Grindeanu si sleahta Paul Stanescu, Olguta Vasilescu, Firea-Pandele nu va mai saturati?L-ai trecut pe Manda la europarlamentare?Bine ai facut, „trebuia”;
  Vezi ca-ti aduce Ioha invesitori si din Coreea de sud,niste obuze ca le vrea NATO!
  Va pregatiti „puslamale” sa bagati Romania in razboi ?Sa trimiteti copiii vostri acolo !

 3. Saracia pleaca de la capul care acopera gaura gatului de ploaie. Scultorul plecat pe jos la Paris zicea ca la intoarcere v-a gasit si mai saraci.

 4. Popor nerecunoscator. Tara o duce din ce in ce mai bine si poporenii se plang de saracie. Bai fratilor, am intrecut deja Grecia si Ungaria, iar Bulgaria este deja mult in urma!!. Franta si Germania deja le tremura chilotii pe dansele cand aud cum duduie Romania. Asta chiar nu va da o unda de mandrie si o satietate a burtilor fara fund??. Daca nu si nu, atunci luati niste covrigi de Buzau de la promotie si minunati-va de Ciuca al nostru!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.