Românii evacuați din Gaza mai primesc un sprijin de la Guvern

Guvernul a aprobat acordarea de granturi de studii în favoarea unor cetăţeni români care au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

„Guvernul a aprobat acordarea de granturi de studii în favoarea unor cetăţeni români care au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, pentru a-i ajuta la continuarea studiilor şi la o mai accelerată redresare după evacuare şi o mai bună integrare în România. Numărul estimat nu este mare, se estimează 12 beneficiari, iar costurile suportate de Ministerul Educaţiei sunt de 85.452 lei din bugetul alocat pentru anul universitar în curs”, a declarat Constantin, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Granduri, cumva în limba română înseamna bani negri sau din escrocherii ori furaciuni? E doar o întrebare😉?

  2. si romanii din Israel sunt mai prejos?ceva maruntis si la ei…
    Romania e singura tara din lume la care cetateni romani din Gaza au luat ostatici cetateni romani din Israel,rad si caprele

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.