Ronaldo, hat-trick în poarta lui Tătăruşanu

Starul portughez Cristian Ronaldo a reuşit un hat-trick pentru echipa Al-Nassr în partida câştigată cu scorul de 8-0 în faţa formaţiei portarului român Ciprian Tătăruşanu, Abha, marţi seara, în deplasare, în liga profesionistă de fotbal din Arabia Saudită.

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a înscris în minutele 11, 21 şi 42, celelalte goluri fiind marcate de Sadio Mane (33), Abulmajeed Al-Sulayheem (44), Abulrahman Ghareeb (51) şi Abulaziz El-Elewai (63, 86).

Acesta este al doilea hat-trick consecutiv într-un interval de patru zile pentru Cristiano Ronaldo, după cel reuşit din partida cu Al-Tai, echipă antrenată de românul Laurenţiu Reghecampf.

Atacantul lusitan, care a fost înlocuit la pauză, a ajuns astfel la un total de 36 de goluri în 35 de meciuri disputate în acest sezon, conform agenţiei EFE.

Al-Tai a fost învinsă acasă de Al-Taawoun cu 3-2, deşi echipa lui Reghecampf a avut 2-0 după o jumătate de oră, prin autogolul lui Andrei Girotto (20) şi reuşita lui Marko Dugandzic (30).

La gazde, Andrei Cordea a jucat 85 de minute, iar Dugandzic a fost înlocuit în min. 71.

Liderul Al-Hilal a trecut de Al-Okhdood cu 3-0, la oaspeţi fundaşul român Andrei Burcă fiind integralist, în timp ce Florin Tănase a evoluat 80 de minute.

Al-Nassr ocupă poziţia a doua în campionatul Arabiei Saudite, cu 62 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului Al-Hilal, în timp ce Abha se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 22 de puncte şi cea mai slabă apărare (68 de goluri primite).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. acum 18 ore ·
    Patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo, scos la licitație. Prețul …

    -ghici cine va fi scos maine la licitatie,
    in Dubai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.