Rusia avertizează cu represalii după atacul cu drone

Rusia își rezervă dreptul de a lua măsuri dure de represalii după raidurile cu drone la Moscova și regiunea Moscova, avertizează reprezentanții președintelui Putin la București. Într-un comunicat remis cotidianul.ro, ei susțin:

„Pe data de 30 mai a.c., teritoriul Moscovei și al regiunii Moscova a fost supus unui atac terorist fără precedent, care a implicat opt aeronave fără pilot de tip avion. Toate au fost doborâte de sistemele rusești de apărare aeriană și de război electronic. Cinci drone au fost distruse de sistemele antirachetă de apărare antiaeriană „Pantsir-S”. Alte trei au fost suprimate de sistemele de război electronic, și-au pierdut controlul și s-au abătut de la țintele atribuite, dăunând nesemnificativ câteva clădiri cu mai multe etaje. Nu au fost înregistrate victime.

Comitetul de Anchetă al Federației Ruse a deschis un dosar penal

Rusia condamnă ferm acest atac care nu avea niciun sens militar și îl consideră un act terorist. Nu există nicio îndoială că atacul a fost planificat și realizat de către regimul neonazist de la Kiev, pentru care metodele de teroare au devenit norma. Cu ajutorul unor astfel de atacuri teroriste, Kievul încearcă să compenseze lipsa de succes pe câmpul de luptă și incapacitatea sa de a desfășura contraofensiva mediatizată, ceea ce demonstrează neputința militară.

Încurajarea occidentală a Kievului de a provoca daune Rusiei „pe câmpul de luptă” împreună cu asigurările că armele furnizate ukronaziștilor nu vor fi folosite pentru a lovi adânc în teritoriul Rusiei sunt complet insuportabile și false. O astfel de politică duce la o escaladare a conflictului și încurajează regimul lui Zelenski la noi acte criminale.
Nu avem încredere nu numai în liderii neonaziştilor de la Kiev, ci şi în declaraţiile liderilor lumii occidentale.
Rusia își rezervă dreptul de a lua măsuri dure de represalii.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

12 Comentarii

 1. Rusii trebuie sa foloseasca are nucleare tactice, sa termine odata cu „operatiunea speciala” si sa declare razboi. Ucrainienii se dovedesc a fii teroristi si merita sa fie pusi la respect

 2. Mint ca niste pigi. Steag fals. Dronele au fost lansate tot de rusi ca sa aiba motive de represalii impotriva Ucrainei. N-aveau cum sa strabata toata Rusia fara sa fie auzite/vazute/detectate, decat in situatia unica si imposibila ca toti rusii sa fie surzi, ca toate radarele lor performante sa nu le vada pe distanta de mii de km si ca toate caraulele aflate in post de la unitatile militare pe care le-au survolat sa fi dormit in post fara sa dea alarma.
  Asta-i muscalul: hot, mincinos si criminal……[Rumburak]

 3. @Valah:

  Nu esti in toate mintile. Razboiul a fost provocat de Rusia si tot ea striga hotii.

 4. Ucraina va fi stearsa impreuna cu multi din sponsorii ei din Vest de pe harta. In August a.c se va dezlantui Apocalipsa Nucleara. Aliluia.

 5. A fost un simplu avertisment. Dronele alea puteau ataca orice localitate intre granita si Moscova.
  Culmea tupeului sa vorbesti de terorism cand noapte de noapte tu bombardezi fara dicernamant orase intregi.

 6. Rahat cu apă rece!Muscalii s-au enervat!Să-i enervam și noi cu ce putem.Blestematii muscali au un singur rol pozitiv:sa fie transformați în îngrășământ complex pe pământurile Ucrainei.Lumea democratică se bucură când orcimea este prăjită.Dar ce ne facem cu trolii care aprobă faptele rușilor naziști?Ignorati-i pe nebuni.

 7. La cate represalii a făcut până acum, Fascistă Rusie merita să aibă soarta Atlantidei. Iar domnia tetoristului liliPutin cel Groaznic, bine-cunoscuta și presărată cu represalii in propria întinsoare mortificată și cu acte de crime, nu este mai prejos decât al oricărui asasin josnic. Piticul sângeros a apelat și de această dată la tactici infernale, ca să influențeze cursul evenimentelor sale criminale, ca să treacă drept curat ca lacrima in fata mujicilor. Și cum ar putea fi altfel într-o țară teroristă? Sa nu uitam că regimul fascist putinist este in derivat iso(e)ric, care a moștenit mașinaria acțiunilor diversioniste banditesti. Cert este că Ucraina le-a surpat teroriștilor de la Kremlin încrederea în propria lor capacitate, le-a prăvălit moralul și delirul de grandoare. Așa că gasconada diabolic de cinică și lamentările Organizației teroriste criminale „V.V.Putin” sunt ridicole.

 8. Am mai scris pe tema asta. Mare grija la dronele ucrainene, pentru ca ele pot fi arme bilogice, vectori de imprastiere a unor germeni patogeni foarte periculosi produsi chiar in laboratoarele ucrainene ramase libere si functionale. Romania a fost infectata in numeroase raduri de gripe aviare sau ciuma porcina (pesta porcina) toate infectarile provenind din Ucraina de la pasari sau mistreti infectati in mod deliberat. Chiar in Ucraina au murit numerosi militari care au fost flositi fara stirea lor drept cobai pentru testarea eficientei multor arme bacteriologice. Deci tot ce vine in zbor dinspre ucraina, drone sau pasari sunt potentiale arme bacteriologice. La fel si animalele, cerealele sau zaharul din Ucraina sunt potential periculose, ele sunt fie toxice fie infestate sau infectate deliberat. Siu ei rusii bine ce pericol reprezinta Ucraina condusa de khazari, corelat si cu asasinarea programatica de catre ucraineni a etnicilor rusi sau a vorbitorilor de limba rusa. Tocmai de aceea Rusia a si pornit operatiunile militare speciale impotriva Ucrainei.

 9. Am mai scris pe tema asta. Mare grija la dronele ucrainene, pentru ca ele pot fi arme biologice, vectori de imprastiere a unor germeni patogeni foarte periculosi produsi chiar in laboratoarele ucrainene ramase libere si functionale. Romania a fost infectata in numeroase raduri de gripe aviare sau ciuma porcina (pesta porcina) toate infectarile provenind din Ucraina de la pasari sau mistreti infectati in mod deliberat. Chiar in Ucraina au murit numerosi militari care au fost folositi fara stirea lor drept cobai pentru testarea eficientei multor arme bacteriologice. Deci tot ce vine in zbor dinspre Ucraina, drone sau pasari sunt potentiale arme bacteriologice. La fel si animalele, cerealele sau zaharul din Ucraina sunt potential periculose, ele sunt fie toxice fie infestate sau infectate deliberat. Stiu ei rusii bine ce pericol reprezinta Ucraina condusa de khazari, corelat si cu asasinarea programatica de catre ucraineni a etnicilor rusi sau a vorbitorilor de limba rusa. Tocmai de aceea Rusia a si pornit operatiunile militare speciale impotriva Ucrainei.

 10. @Anonim
  Razboiul a fost pornit de uraineni imediat dupa lovitura de stat data de mafia khazara, cand au inceput uciderea programata a tuturor etnicilor rusi incepand cu copiii rusi. In mod firesc asta a declansat reactia dura a Rusiei car e a sarit in apararea etnicilor rusi. La fel sau mai rau ar fi procedat si americanii sau britanicii daca cetatenii lor ar fi fost masacrati programatic prin alte tari. Ar fi cazul sa te mai si documentezi inainte sa spui tampenii in favoarea banditilor ucraineni. Vezi numai cum se comporta acesti blestemati cu Romania care le da si ajutor, inundandu-ne fortat cu cerealele lor toxice si distrugand Delta Dunarii. Pe banditii astia sar sa-i aperi tu? Insemmna ca esti la fel ca ei.

 11. Mai taci dreaku’ … bălosule ! Sau poate ești o viorică anorgasmata de gen nedefinit ! Marsh in urcaca cu Ceata lu’ Pițigoi să deveniți cernoziom !!! Insecte urSSuliene !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.