Messi, mesaj pentru actrița preferată

Susana Gimenez este actrița preferată a starului argentinian Lionel Messi. I-a trimis un mesaj de ziua ei și îi transmite dorința sa de a o întâlni.

Clipul video a fost publicat pe contul de Instagram al Susanei Gimenez, prezentă la reședința sa din orașul uruguayan Punta del Este, unde și-a aniversat ziua de naștere.

„Bună! Am vrut să-ţi spun la mulţi ani, să-ţi doresc o zi frumoasă alături de oameni care te iubesc şi să te îmbrăţişez.
Când vei veni la Miami, ne vom întâlni. Te aştept aici”, a fost mesajul transmis de Messi.
Artista argentiniană  i-a mulțumit pentru tricoul trimis cadou și l-a asigurat că „Îl iubește mult, la fel ca toată lumea”.
A adăugat, de asemenea, că atunci când se va afla la Miami va merge să îl vadă jucând, potrivit  Adevărul.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Susana are 80 de ani,dar la tinerete era irezistibila,Messi are 37 de ani ..va dati seama

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.