S-a auzit un foc de armă. Surpriză apoi!

Polițiștii din Arad au descoperit în maşina unui bărbat de 44 de ani o veritabilă „colecţie” de arme de vânătoare.

Oamenii legii au fost sesizați după ce bărbatul ar fi tras cu o armă, fără a avea o autorizaţie în acest sens.

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați, în noaptea de 25/26 noiembrie, despre faptul că pe un fond cinegetic de pe raza localității Tisa-Luncșoara s-ar fi auzit un foc de armă. Pe un drum forestier, a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din județul Hunedoara, care transporta într-un autoturism de teren o armă de vânătoare încărcată, o armă confecționată artizanal, o lunetă, o lanternă, 17 cartușe nepercutate de diferite calibre, o țeavă de carabină, o baionetă, două cuțite, un asomator și un blocator armă. Din cercetări, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi utilizat o armă, fără a deține autorizație pentru a participa la vânătoare. Armele, muniția și celelalte bunuri găsite în autoturism au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. BraNconieri, puneti-va amortizoare de zgomot la arme……[Rumburak]

  2. cum sa te aperi, cand militia si putoarea parazita care a pus stapanire pe Romania este laba-n-laba cu infractorii si criminalii care tranziteaza Tara? cum sa te aperi de criminali, cand criminalii, nealesi de noi, sunt la putoare?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.