S-a cutremurat Vrancea

S-a cutremurat Vrancea. În ziua de 21 noiembrie 2023, la ora 04:47:37 (ora locală a României) în ZONA SEISMICA VRANCEA a avut loc un seism slab cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 100.5 km, anunță INFP.

Mișcarea telurică s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 30 km V de Focsani, 69 km N de Buzau, 79 km E de Sfantu-Gheorghe, 84 km SV de Barlad, 88 km S de Bacau, 94 km E de Brasov.

Seismul de astăzi are loc la fix o săptămână de la cutremurul din 14 noiembrie inregistrat în aceeași zonă.

În ziua de 14 noiembrie 2023 la ora 11:03:04 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 154.6km.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. cutremurele de 3-4 grade sunt normale in zona vrancea. pamantul se scutura zilnic. pote ceva experiment harp si atunci cutremurul va fi devastator – precum experimentul rusilor din 70, cu acordul lui ceausila pentru a rade cat mai multa istorie si a construi ororile chinezoide, unde oamenii sa traiasca precum paduchii. ,ai usor de ascultat, mai usor de controlat.

  2. Lunar in Vrancea sunt cca 20 cutremure . Ar cam fi timpul pentru il mare de 7 grade si ceva. Dar nimeni nu se pregateste pentru el. Autoritatile mai fac din cand in cand cate un anunt de complezenta. Cei care stau in blocuri vechi chiar sunt condamnati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.