S-a deschis primul Târg de Crăciun din Capitală. Imagini de la fața locului

Miercuri seara a fost inaugurat primul târg de sărbători din Capitală, în Sectorul 6.

„Sunt multe de făcut aici, la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. Zeci de căsuţe cu mâncare tradiţională, mii de lumini şi o roată panoramică imensă, de 38 de metri înălţime de unde puteţi vedea tot oraşul de sus​”, a relatat reporterul Observator.

De la mic la mare, cu toții ne-am bucurat de povestea de Crăciun, pe care de astăzi o scriem la West Side Christmas Market alături de #Untold, a transmis Primăria Sectorului 6.
„Vă mulțumeac pentru că suntem din nou împreună în această seară magică”, a declarat primarul Ciprian Ciucu, la deschiderea primului târg de Crăciun, din București.

Târgul de aici rămâne deschis 28 de zile, până pe 27 decembrie şi se va închide în fiecare zi la ora 22.30.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Pe langa alte „targuri” pe care le-a facut in cei trei ani si mai bine de cand este primar general, faraonul „NabucoNicusor” este asteptat sa dechida si Targul de Craciun (cu voia dvs, ultimul pe lista).

 2. Care TARG DE CRACIUN? Nu mai e CHRISTMAS MARKET? Ca, asa e in colonii.

 3. a furat startul primarul de la 6;:))))))))))))))))))))))

 4. P$DNL ofera circ, fara paine.

  La guwernare scandaluri dupa scandaluri in compensatir alesii locali au primit ordine sa deturneaza atentia cu mult zgomot si seri de povesti de adormit alegatori. Boc mai presare si niste droguri.

 5. #spalare pe creieri si ipocrizie. potol pe banii rumanului. hipnoza mancarii prin care sunt controlate mintile parazite…nu degea ceauseasca, cu fruntea epilata sa justifice „inteligenta”, ne numea „viermi”. daca o criminala lacoma de avutie ne vedea „viermi”…de ce? PENTRU CA ASA NE COMPORTAM! TOTUL [PENTRU POTOL SI VACNTE! VREEEAU O TAAARRA CA AFFAAAARA! MARS AFARA MAH!

 6. La anul o să zică „tradiținalul Târg de Crăciun”.
  Ce legătură au potoalele de dulce cu Postul Crăciunului nimeni, dintre apdatați și organizatori, nu vrea să știe.
  Pe deasupra târgul e locul unde oamenii fac schimburi, târguiesc, mâncarea e doar pt a potoli foamea târgoveților.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.