L-aţi observat? S-a întâmplat un miracol odată cu triumful Naţionalei

Victoria fabuloasă a naţionalei României  în faţa reprezentativei Ucrainei a generat un val uriaş de bucurie pe internet, dar şi unul de ironii.

Pentru că principalii politicieni au băgat capul  în poză, la propriu sau la figurat, unii internauţi i-au taxat.

Preşedintele Klaus Iohannis a devenit ţinta preferată a ironiilor după ce a postat pe Facebook un scurt mesaj:

Emoționantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare și mult succes în continuare! Hai, România!

Reacţiile nu au întârziat. Cu miile.

-Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas, a comentat un internaut meciul şi mesajul prezidenţial, aluzie la „muţenia” lui Iohannis.

Unii au legat meciul de posibila cedare a unui sistem Patriot Ucrainei.

-Merită un Patriot domnu’ Preșe’ ❗
Se vede că stau rău cu defensiva

Alţi internauţi i-au scris lui Iohannis:

-Spre deosebire de tine, echipa națională nu s-a lăsat călărită de Ucraina.

-Cred ca si astazi ai tinut cu Ucraina.

-Daca era dupa tine le vindeai meciul!

-Ai grija domn președinte când dai ochii cu zelenski…și cât ne costa pe noi victoria asta,vreun miliard de euro,noi am câștigat meciu,ei sistemu de apărare

-Manca te ar pamantu ca nu stii doi jucatori de la nationala

-Usor domnu Prese , nu era cazul sa postati un mesaj de sustinere a echipei inainte de inceperea campionatului european ? Dar probabil vestile ajung la dvs cu Posta Romana , transportate cu CFR ul , altfel nu se explica intarzierea…..

-Ai intervenit și dumneata, presidente, fix ca Babasha la concertul celor de la Coldplay! Of, veața mea! Și ce huiduială e în comentarii! 😎 Fără număr! 🤡

Oamenii au făcut referire şi la alegerile din 9 iunie atât pe pagina lui Iohannis, cât şi pe cea a premierului Marcel Ciolacu, care a fost în tribune la meci.

– Noroc ca n-a fost Grebla la meci, ca ne fura vreo doua goluri

– Am avut și noroc, că dacă arbitra Toni Greblă punea toate golurile la Ucraina!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Ioana Radu 8570 Articole
Author

12 Comentarii

 1. Ciolacu poate afirma acum ca prezenta sa la meci a fost un motiv de autodepasire al tricolorilor. Dupa cum se poate lauda ca le-a purtat noroc romanilor. Oricum, prezenta sa pe un stadion plin cu romani din diaspora a fost inspirata.

 2. Sloganurile fanilor tot un miracol..?!
  Nu?. Clar se auzea printre urlete denumirea republicilor nou născute…

 3. sperietura! Credeam ca se renumara voturile in sect I si II!
  Ar fi fost culmea sa devenim si noi o tara normala.
  Si va rog scoateti poza cu multumirile lui Ciuca, da prost in vremurile astea, cand PNL nu avea cum sa ia 28%!
  Asta este cinism curat.

 4. `„SLUGILE ȘI-AU BĂTUT VECHILII! CE VA URMA? TRIMITEȚI ”PATRIHOȚUL”-CĂ DE NU VĂ TRIMITEM NOI 3OO OOO DE REFUGIAȚI SĂ-I CAZAȚI,ÎMBRĂCAȚI,HRĂNIȚI ….! NICI VICTORIA ASTA NU AM PUTUT-O TRATA CA ATARE! „SĂ NE BUCURĂM TOTUȘI!”

 5. Cupa africii! Tradatorii astia inventeaza un pericol imaginar catre est ca sa nu vedem invazia ce se petrece zi de zi.. Si a ajuns chiar si in romania. timisoara incepe sa semene cu burundi deja. in zece ani i va depasi. la maternitate, 70% din nounascuti is bronzati..

 6. Este o victorie binemeritată și o răsplată pentru eforturile preșidenției, guvernului, parlamentului României, inclusiv a parlamentului european. Fără aceste eforturi victoria naționalei noastre nu ar fi fost posibilă. Nu mai putem de mândri că suntem români și mai ales că suntem ieoropeni. Eforturile oamenilor politici români și ieoropeni sunt în sfârșit încununate de succes. Fără fondurile ieoropene și fără ajutoarele de toate felurile acordate cu generozitate Ukrainei, am fi fost pe nicăieri. Felicitări Johhanis, felicitări Ciolacu, felicitări partidelor politice. Suntem mândri de voi. Slava!

 7. ultimele doua remarci trebuie sa fie din arsenalul userist carora le singereaza la greu ficatii…

  ha ha ha ha ha

 8. ce-o mai face secatura m. r. ungureanu si mostenirea Gojdu? facem si noi un pic de ordine divina intre secaturi?

 9. Ha, ha! V-o spui ca la copchii nghiei: rar mi-o fo’ dat să întâlnesc doi clovni așe predictibili ca Ghiolbannis ș’ Ciordacu! Ș’ ca di obicei eștia l-o lăsat, din nou, în offside pi Ciucă… Aiesta n-o avut pi cin’ să puie să-i scrie ș’ să urce pi niet, spiciu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.