S-au strâns bani frumoși pentru copiii amărâți

Festivalul Brazilor de Crăciun (ediţia a XXIII-a), organizat de Salvaţi Copiii România, a strâns peste 1.070.000 de euro în urma licitaţiei, din bilete de tombolă şi din sponsorizări, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Muzeul Naţional de Artă al României.

Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv Salvaţi Copiii România, a anunţat la finalul evenimentului că această sumă reprezintă „un nou record”.

Festivalul Brazilor de Crăciun este descris de organizație drept cel mai mare eveniment caritabil al anului.

În licitaţia cu strigare au intrat 11 brazi plus cel realizat de Salvaţi Copiii cu sprijinul Ştefaniei Mircea, brazi care au primit la licitaţia „silent options” cei mai mulţi bani.

Bradul pentru care s-au strâns cei mai mulţi bani, 145.000 de euro, a fost „Sunete magice de Crăciun”, creaţia Salvaţi Copiii cu sprijinul Ştefaniei Mircea. Acesta vine însoţit de tablouri pictate de copii, care au fost licitate şi ele.

În topul cel mai licitaţi brazi s-au mai aflat bradul creat de Untold Creative Team – „Metamorphosis”, cu suma de 130.000 de euro şi bradul creat de Doina Levintza – „Crăiasa Zăpezii” pentru care s-au oferit 100.000 de euro.

Câteva imagini cu brazii

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.