S-au trezit cu două tone de apă peste ei

Un incident incredibil a avut loc în Halkidiki, conform unei plângeri a unui hotelier din Marmaras. Un pompier care participa la un exercițiu de stingere a incendiilor din zonă a aruncat accidental tone de apă în hotel.

Turiștii se aflau pe balcoane și în zona piscinei când au văzut cantitatea uriașă de apă căzând literalmente în capul lor.

Totul s-a întâmplat pe coasta Elias din Sithonia din Halkidiki în timpul zborurilor de testare ale aeronavelor Canadair.

Hotelierul Dimitris Tsoufis se plânge că în timpul exercițiului, tone de apă au fost scăpate dintr-o aeronavă pe hotel.

„După zboruri de testare continue ieri (28/05) după-amiaza, ultima aeronavă dintre cele două a aruncat din greșeală tone de apă în piscină, dar și asupra oamenilor care stăteau pe balcoane, la primul și al doilea etaj”, spune Tsoufis care adaugă:

„Dincolo de pagubă a fost panica și perturbarea care s-a creat. Trebuie să existe o atenție deosebită pentru că din noroc nu am avut victime”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.