Să ”numere” Ursula von der Leyen! USR s-a plâns de alegeri la Bruxelles

UE

Aleşi de la Dreapta Unită (USR şi PMP) au trimis o scrisoare către preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care se plâng de fraudă la alegerile din România.  Conform USR, scrisoarea a fost trimisă şi către vicepreşedinta pentru Demografie şi Democraţie, Dubravka Šuica, şi către comisarul pentru Justiţie, Didier Reynders.

Scrisoarea a fost semnată de europarlamentarii Vlad Botoş şi Eugen Tomac, dar şi de viitorii europarlamentari ai alianţei Dreapta Unită Dan Barna şi Vlad Voiculescu.
”Dreapta Unită cere oficialilor de la Bruxelles să trimită o misiune în România pentru a face o anchetă independentă asupra procesului electoral”, precizează USR. 
În scrisoare, europarlamentarii arată că în ziua alegerilor au găsite buletine preştampilate pentru coaliţia de guvernare PSD-PNL în Bucureşti, dar şi în alte oraşe, cum ar fi Râmnicu Sărat, Săcălaz sau Bistra.
”Comisia Europeană trebuie să aibă o poziţie clară pentru apărarea democraţiei şi a cetăţenilor europeni şi să ceară autorităţilor române să ia în serios toate suspiciunile de fraudă şi să găsească o soluţie legală şi corectă”, se arată în scrisoarea USR. 
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, precizează joi pe pagina sa de Facebook că USR a sesizat OSCE și Colegiul aleșilor locali din UE pe neregulile de la alegerile din 9 iunie.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8570 Articole
Author

20 de Comentarii

 1. daca usr nu pierdea, era ‘democratie ‘..!asa, nu este ..! gloaba sa stea linistita la Brusel, si sa nu trimeata pe nimeni aici , cu rahaturile usr-ului , au ei destule pe cap , acum ..!usr, un ‘ partid’ de rahat, iar ‘ frantuzoaica ‘.. persona non grata ..! punct…

 2. In Romania toti politicienii triseaza la alegeri, judecind dupa tot ce s-a tot scris prin presa si s-a vorbit la televizor inainte si dupa 89.

  Ce rost are sa te plingi la inalta poarta de la Bruxelles? Crede cineva ca va veni vre-un trimis de acolo sa rezolve problema? Sa ne zica ca ala sau aia e cistigatoare la votare? Ca vor timite pe unii sa re-numere voturile deja numarate? Astia cre au trimis scrisoarea nu fac parte din aceeasi gasca cu cei ce zic ca au masluit alegeri? Si nu stiu cum merge traba prin Romania si pe la Bucuresti?

 3. muhahahahahaha

  o s-o doara fix in dos pe ursula… aia ar fi fericita sa fie mai departe sefa la ue iar clotilde-bechtel vrea ca ursula sa tipe la ciolacu si ciuca de ale caror voturi are are nevoie ca sa-si satisfaca visele ei umede… astia de la usr sint mai trilulilu decit le permite legea…

  ma amuz maxim de frustrarile si traumele pe care le traiesc useristii si mânia lor proletara… au aparut noi topirlani pe nume dominic fritz car e e secondat de un fel de fantoma ratacita pe nume las-co-ni… ce vreti voi… ha ha ha ha cred ca trebuie facut antirabic intregii populatii. protectie impotriva useristilor… usereu moare si da din picioare…

  ha ha ha

 4. să aibă succes !
  Magister Vlăduț nu e ăla cu vachsul 100% EFICIENT & SIGUR din cauZa căruia urSULA A PIERDUT o grămadă de iepuroi ?
  măR😜g …
  ■} Halena- PoMpa 9 -Halena {■

 5. Până să citească scrisorica, apropo, e in plic galben?, mănâncă rahat de la ureche la ureche și din gura in gura dar nu dejecții îngrozitoare pentru a pedepsi Romania! Să spună Stelian Ion USR-ist înregimentat la PNL, ce metode se practică! In plus, în toate țările se practică interesele bipezilor din politica țării respective. Ursula nu e departe de acțiuni.

 6. Ha-ha! Ce jalnici! Cât infantilism, slugărnicie și lipsă de minte! Uniunea Stupidul și Retardatul!

 7. Astia sunt ROMANI ADEVARATI, DE VITA VECHE. D-aia care DAU FUGA LA PORTI STRAINE SI-I ROAGA SA VINA SA DOMNEASCA IN ROMANIA, EI URMAND A LE FI SLUGI CREDINCIOASE.

 8. Mergeti sa va plangeti si la Soros, usecuristi mici ce sunteti!

 9. La toate alegerile au fost furate si masluite voturi. Dar acum se vede mai clar. PSD a dorit sa castige mai toate sectoarele. Si pentru asta a facut orice. Iar noi candidati PSD nu au venit cu idei si solutii nou ci au aplicat vendeta la vechii primari. Cine crede ca Tuta securistul si Hopinca jurnalistul, Piedone mostenitorul vor fi mai buni se insala. Dar timpul va arata ce si cum…. Politica a devenit o meserie pt unii pt a face averi si afaceri de familie….

 10. Echivalentul la Ursula în țărișoară noastra sunt ursarii care se îndelegniceau cu jucatul urșilor pe jar. Ar fi culmea ca Ursula să fie împotriva covrigarilor ori a greblelor
  din neamul ursarilor care se ocupă mai nou cu creșterea puradeilor de struți.

 11. La doamna ursula-pustula nu funcționează scrisorile. Se comunica numai prin SMS care apoi se șterg. (editat)

  De fapt pe Medusa o doare undeva de primăriile sectoarelor 1 și 2.nu are niciun ponei în pericol sa fie mâncat de lupi în dorobanti sau Colentina. În plus exista o posibilitate certa sa nu mai pupe încă 5 ani la butoane.

 12. Stau și mă întreb, cum naiba a avut priză la o parte din societate românească,acest ong sorosist usr antiromânesc ,cum s-a infiltrat în mintea unor oameni ,cu o doctrină atâta de alunecoasă ,hidoasă și grețoasă,doamne ferește !

 13. Ha, ha! Să vie – Un$ulla, zâc – c-om găsâ un os să-i dăm ș’ iei să-l roază…

 14. Ce rușine..
  O hoață care a bucșit în România milioane doze care sau Împuțit să facă dreptate??!!

 15. usr a aparut datorita protestelor impotriva exploatarii de catre itzig si strul a aurului de la rosia montana….
  uitati cine sprijinea inceperea exploatarii…in mare foame de ani…basicu, ponticu..si altzi persecutatzi…dornici de comisioane..facute rapid..doar penru ei…doar de asta sunt buni escrocii
  uitati repede…

 16. Cam târziu recunosc u-SRI-știi ca acum patru ani au furat cu nerușinare. Cred ca la asta se referă.

 17. Atata stiu- cu jalba in protap. Nu mai bine sa numere Pristanda?

 18. Da, da, foarte bine!
  Si sa numere Ursula si Numarul alegatorilor inscrisi pe listele electorale si sa ne convionga ca Romania are peste 18 Milioane de alegatori!
  Si sa NU mai citim in vreun Raport al Comisiei Europene despre situatia demografica dezastruoasa a Romaniei!
  De-ati sti cate AVERTISMENTE a dat Comisia Europeana a dnei Ursula catre Romania in privinta dezastrului demografic!
  Dar, aceeasi Comisie Europeana a Ursulei tace chitic cand din 4 in 4 ani, de 34 de ani, cei din AEP anunta ACELEASI ~18 Milioane de alegatori inscrisi pe Listele electorale!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.