”Să pleci de Ziua Națională din România, o rușine”

Deputata USR Diana Stoica  l-a acuzat pe Klaus Iohannis că „este o rușine națională, un Președinte, care pleacă de Ziua Națională din România ca să meargă la ceva evenimente la Dubai”.  

Întrebată de ce crede că a făcut președintele Klaus Iohannis această asociere între AUR și USR prin decizia de a nu invita cele două partide la recepția de Ziua Națională, Diana Stoica a spus: „Este o mitocănie. Eu să știți că nu am fost niciodată invitată la festivitățile de 1 Decembrie”, a spus Diana Stoica la B1 TV.

Întrebată dacă ar fi vrut totuși să fie invitată, ea a răspuns: „Nu, n-aș fi vrut pentru că, dacă vreau să particip, merg ca orice alt român. Nu trebuie să stau la lojă, la invitația domnului Iohannis”.

„Domnul Iohannis, în primul rând, este o rușine națională, un Președinte, un șef de stat, care pleacă de Ziua Națională din România ca să meargă la ceva evenimente la Dubai – și îmi pare rău aici, dar este și greșeala PSD pentru că domnul Ciolacu tocmai i-a mai alocat, printr-un memorandum pe care l-a secretizat, aș vrea să înțeleg și eu de ce, încă 7 milioane ca să își facă niște vacanțe de lux pe banii noștri, ai tuturor, în ultimul an și ceva de mandat”, a mai spus Diana Stoica.

„Este o rușine domnul Iohannis! Noi dacă vrem să participăm, v-am spus, vom participa ca orice cetățean român din țara aceasta, că nu trebuie să stăm la lojă acolo cu domnul Iohannis sau mai știu eu cine”, conchis deputata USR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

26 de Comentarii

 1. Acest impostor nu mai are nici o treaba cu țara și cetățeanul, mici mu știu dacă ia reprezentat vreodată, la fel și pnl ,care a trădat așteptările românilor, in fruntea cu câțiva fripturiști și demagogi, as aminti de Rareș Bogdănel,suspendarea lui cât mai urgentă ar limpezi un pic situația, apoi alegeri anticipate ,actuala majoritate parlamentară ,nu mai reprezintă dorința cetățenilor

 2. Are dreptate deputata asta. Nu se face să plece președintele țării chiar de ziua națională. Eu știu că el nu ratează weekendul, dar acum putea să-și amâne plecarea cu o zi că nu organizează el evenimentul din Dubai. E arogant și prost crescut.

 3. Nu, este foarte corect. Romania este o rusine! si mai ales foarte foarte tipic romanesc (Dumnezeu are un simt al umorului…DIVIN) este o MEGA (adica mare in greceste, v-ati prins? greci=fanarioti ) TEAPA! VA recomand cu mega 😉 insistenta sa citi proclamatia de la islaz-e simpla chiar si ptr niste grabiti in diagonala ca voi contemporanii mei! Si daca vreti sa aprofundati bagati niste regulamente organice. Tineti minte : RusoMasoneria a facut Romania si va incerca mereu sa o faca cata vreme suntem legati unii de altii! Divide et impera!

 4. Eu zic sa schimbăm data zilei naționale!…să o punem pe 4 Iulie!… așa e normal, coloniile să să se alinieze la patria mamă!…

 5. Nu i nici o rușine. El nu e român. Poa să facă ce vrea. Toți votanții săi pt al doilea mandat, sa vă scuipați in oglindă în fiecare dimineață 🤮🤪👍

 6. Bună!
  Omul diletant-ageamiu e un turist!
  E atât de gol acedt individ, încât suna ca o tinichea ruginită
  Plecarea din țară de Ziua Nationala
  e i mare marlanie. E un trădător!

 7. Unde dracu sunt lingaii esop si restul limbricilor sa ne convinga ca canalia asta muta decisiv ..pentru scufundarea tarii!?

 8. Acest individ a murdărit și umilit tot ce a fost mare sărbătoare pentru românii începând 25 octombrie data eliberării Ardealului de nord de ungurii hortiști, 70 de ani de la 1945 când s-a dus la Danzig nu la Oarba de Mureș, Centenarul Unirii când a semnat în Cartea de onoare a Muzeului Unirii cu data 1 Noiembrie 2018, dusă la Cotroceni de slugoiul din Alba Iulia azi europarlamentar, ca Bulă pe toată pagina, a respins în 2020 Legea ca data de 4 iunie data semnării în anul 1920 a Tratatul de la Trianon, tratat care consfințea hotarele Românie în teritoriile locuite din totdeauna de români să devină Sărbătoare Națională și multe alte fapte ce denotă dispreț față istoria românilor, față de români. Dacă politicienii români invitați la recepție ar simți și ar avea demnitate de români atunci domnul președinte Iohannis ar avea la recepție consoarta, personalul de servire și SPP-iști. Restul ar trebui să refuze o recepție tip nuntă din anii 80 Ceaușescu, nuntă care începea la ora 14 și te dădeau afară din restaurant, că venea și Miliția, la rămășițe înainte de ora 22. Sigur dacă USR-iștii globaliștii și salvatorii mediului promovează acum aceleași și măsuri de “economisire a energiei” pentru care a fost incalificabil executat Ceaușescu, ora 14 este OK. Recepția pentru domnul Președinte cu joc de glezne, Ura și la avionul privat pentru Dubai. Am revenit la Balșoi Turist, doar că Ceaușescu revenea cu sacul plin în timp Iohannis a primit 3 minute vorbire fiindcă a dus la ONU sacul plin. Dar motivul pentru excursie umple de aplauze corul lăudătorilor PNL.

 9. nu inteleg ce atata agitatie cu 1 Decembrie… dpmdv e o sarbatoare care nu-si mai are rol, ca si 23 August. calitatea oamenilor care au realizat marea unire nu mai exista, nu mai ai intelectuali, nu mai ai oameni de stat, nu mai ai biserica… azi avem sclaveti, tradatori si lingai aserviti

 10. Strain ati votat strain aveti. Dar decat sa stea cu curru pe arcu de triumf mai bine sa plece. Se duce sa le spuna cum a taiat padurile Romaniei cu prietenu austrohotz ,:de a dereglat clima de pe tot globul ….iremediabil. Macar de s-ar opri exportul de cherestea . Da Joian nu face nimic…minte lumea. De ar sti aia din Dubai ca vina e la Johanus.

 11. Ăsta este oresedintele pe care romanii l-au reales acum patru ani. Cu el trebuie sa defilam si sa ne facem de rîsul lumii ca asta meritam. Si pentru ca rusinea sa fie mai mare, o avem si pe asa-zisa prima doamna – Lazurca – mare amatoare de expunere la soare, pe plajele exotice si mai recent de shopping….Costul deplasarii precum si salariul pe perioada xcursiei i lm acopera romanii din salariile si pensiile lor de mizerie. Dar mucles! Totul este la secret, clasificat Strict Secret.
  Te pui cu încălzirea globală? Participarea unicului (nostru) presedinteste, între 70000 de delegați, este un must (un musai, pe românește)

 12. In realitate nu misca unu’ in front, nu demareaza nimeni o procedura de destituire si nu-i face nimeni o plingere penala pentru abuz in functie si delapidarea banului public pentru ca, daca o face, respectivul/respectiva se va trezi cu dosarul de santaj (real sau contrafacut) tinut „la naftalina”, scos din sertar si activat. Atita timp cit aceasta cazatura este tinuta (inca) in brate de catre noua Securitate, nu se va intimpla nimic, se vor multumi toti sa hamaie subtirel si discret.

 13. V-am mai rugat … sa ma mai treziti din somn cu o stire intr-adevar interesanta : in loc de „Iohannis a plecat in Dubai”, „Iohannis a plecat in duba” !

 14. V-am mai zis ca de asta nu se poate scapa prin metode democratice. Vizionati filmul ” Anthropoid „.

 15. Era faina daca pleca si lua cu el toata clasa politica si nu se mai intorcea in veci. unde si-o intarcat mutu ravasitoarea

 16. Trotinetistii de la usr, ciocul mic! L-ați votat cu 2 mîini. Cînd scria în ziare că are dosar pentru fals nu va pasa!? Luati pe asta!? Cred că rade și cu fundul de voi! Va ars!

 17. Rusinea cea mai mare nu este ca pleaca Johannis de ziua Romaniei si rusinea mare este ca poporul roman,cit si Parlamentul Romaniei, impreuna cu autoritatile statului roman ,ii permit sa faca tot ce vrea el.

 18. Asta este presedintele ales de romani cu sprijinul pedelacilor si hashtag rezist USR!
  Ati ales un presedinte care uraste Romania si romanii!
  Sa va dati cu placutele suedeze in cap!

 19. Individul ăsta ar cam trebui să stea de vorbă cu justiția. Chiar nu e nimeni să-l tragă la răspundere?

 20. Pai daca acest tradator care este orice dar nu presedintele Romaniei este tolerat de romani, face ce vrea EL!!!!

 21. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. De ziua nationala este interzis sa suci pola !

 22. Lasa ca vine Marian Ceausescu cu Tabloul pe Piept si cu feissbul on lain

 23. Poate ca n-are ? Poate ca-i este scarba de noi !? Il doare undeva, sigur !

 24. nu l-au ales, ci doar a fost acceptat de ardeleni in marele lor antiromânism idi. Sa le stea-n gat defrisarile si alunecarile de teren precum si umilintele cu care ei sunt obisnuiti de veacuri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.