„Să vedeți ce o să facă Tudose”

Numerologul Mihai Voropchievici i-a făcut, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse, de la Antena 3, portretul noului premier al României, Mihai Tudose.

”Are o cifră de destin compatibilă cu cifra României, adică cifra cinci. Este versatil, adaptabil și poate fi fantastic de tăios și a picat într-un an personal cinci pentru România”, a spus Voropchievici.

Numereologul i-a dat în același timp o veste proastă președintelui PSD Liviu Dragnea.

„Undeva, Dragnea s-a cam jucat cu focul. A dat pe 1 la o parte (Sorin Grindeanu, cifra de destin 1 – n.r.) și a luat un 5, care e mult mai puternic. Grindeanu a spus el ceva ceva, dar nu a făcut atâtea vocalize. Să vedeți ce o să facă Tudose”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.