Sabalenka, decizie fără întors. ”Prefer să mă odihnesc”

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul trei mondial, câştigătoare a două titluri de Mare Şlem, a anunţat luni că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris pentru a se concentra asupra sănătăţii sale şi a se pregăti în vederea turneelor pe hard, informează Reuters.

Sabalenka, în vârstă de 26 de ani, campioană în ianuarie la Australian Open, a fost eliminată de rusoaica de 17 ani Mirra Andreeva în sferturile de finală la Roland Garros în această lună.

„Mai ales cu toate problemele cu care m-am confruntat în ultimele luni, simt că trebuie să am grijă de sănătatea mea”, a declarat Sabalenka reporterilor la turneul WTA de la Berlin.

„Este un program prea încărcat şi am luat decizia să am grijă de sănătatea mea. Prefer să mă odihnesc puţin ca să fiu sigură că sunt pregătită şi sănătoasă pentru meciurile pe hard”, a spus ea.

În următorul meci, Sabalenka o va întâlni pe rusoaica Daria Kasatkina în optimi de finală la Berlin.

JO 2024 vor avea loc între 26 iulie şi 11 august.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.