Sabalenka, eliminată la Stuttgart (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, favorită nr. 2) a fost eliminată surprinzător vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 802.237 de dolari, după ce s-a înclinat în trei seturi, 6-3, 3-6, 5-7, în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova (8 WTA, favorită nr. 6).

Cehoaica s-a impus după o partidă de două ore în care a reuşit patru aşi, profitând şi de cele 9 duble greşeli făcute de Sabalenka.

În runda următoare, Vondrousova o va avea adversară pe învingătoarea din partida care le opune pe ucraineanca Marta Kostiuk (27 WTA) şi Coco Gauff (SUA, 3 WTA, favorită nr. 3).

Rezultate de vineri:
Elena Rîbakina (Kazahstan/N.4) – Jasmine Paolini (Italia) 6-3, 5-7, 6-3
Marketa Vondrousova (Cehia/N.6) – Arina Sabalenka (Belarus/N.2) 3-6, 6-3, 7-5.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Nu se spune nici „Bela Rusia”, nici „belarusă”, că nu suntem printre prostovanii harvărziști $$oroșijdi a’ lu’ kenyanu’ Obama șî a’ lu’ Killary Klinton dă la Vașin’ton, creeatorii criminali a’ Statului Islamik!
    Este Bielorusia și BIELORUSĂ……[Rumburak]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.