Săftoiu. ”Cu stomacul răvășit, cu dinții strepeziți, au făcut poza de grup”

”Candidatura dlui Cîrstoiu este o nebuloasă. De ce l-au primit și/sau chemat, de ce au renunțat. Statutul de „incompatibil”, care a stârnit uriașul val de indignare, era o chestiune știută.

Se practică la nivel național. Inclusiv doctorul ministru Rafila știa despre tradiția „lipsită de morală, etică, chiar inumană” de a plimba patul de spital de la stat la privat și viceversa”, scrie scrie fostul consilier prezidențial Adriana Săftoiu, într-un articol pentru Canal 33.

Dl Cîrstoiu, în aceste aproape trei săptămâni cât a ocupat poziția de candidat la candidatură, a fost mult mai vulnerabilizat de alianța comasată decât orice articol de presă sau săpături arheologice cuvenite în trecutul, prezentul și viitorul său.

Să o luăm cu începutul. În ziua în care doctorul urma să fie anunțat, lideri ai PNL se minunau că există și că vrea să candideze. Te întrebai dacă erau la „camera ascunsă” când le vedeai mirarea. Când au fost anunțați cei doi șefi de campanie, amândoi dorindu-și poziția dlui Cîrstoiu – dna Firea și dl Burduja jr – era clar că cineva se râde de această alegere.

Cum să îi pui șefi de campanie chiar pe cei care se pregăteau să fie candidați, poate chiar câștigători? Sigur, cu stomacul răvășit, cu dinții strepeziți, au făcut poza de grup, pentru public, dar atât. Dl Robert Negoiță nu știa dacă îl va vota pe cel propus să fie, iar Rareș Bogdan, care nu îl cunoștea pe necunoscut, a acceptat generos să îi fie purtător de cuvânt.

Mai mult aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

28 de Comentarii

 1. o femeie frumoasa, educata si inteligenta. din pacate l-a servit pe tradatorul basescu, omul securimii. care i-a dat si un sut in pidosnic de nu s-a vazut. o femeie frumoasa, educata si inteligenta…pacat.

 2. Alianta PSDPNL a dovedit multa tampenie cu acest mason CIRSTOIU la fel cum a procedat cu fiul de tortionr cominternist RAFILA,alta panarama pusa sa joace un rol care nu e a lui: sa reglementeze profitorii sistemului medical,cand el este un profitor

 3. Ups, a înviat pufuleț. În loc să-și vadă de boanghinele ei, o arde cu anal-izele.

 4. Basista Saftoiu (Pufuletz pentru conesiori) il musca de varice pe basistul din-tata-in-fiu Cirstoiu. O tempora, o mores… Pana unde s-a ajuns ! Nu mai exista respect pentru grad, pentru functie, nu mai exista un ordin de zi pe unitate care sa se execute intocmai si la timp …

 5. Importantă e trimiterea Comasaților la tomberonul politic !
  Altfel, tranșeele din Urcaca ne asteaptă. Și bombele Rusești FAB-500/1500/3000…măR🤮g
  ●)RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK(●

 6. ca stii bine cine este ca doar si tu ai fost in salonul, pardon biroul lui Basescu, supermanul Cirstoiu uris ca si Boc are „dermatoza” pe chelie, dar daca a jucat la impuse ca toti PD-Leii. Faci pe moralista primesti un salariu de la falimentarul CFR pe criterii de partid. Te ai scos capul pt alegeri? In care PD/PD-L, a lui Tomac sau a lui Ciuca?

 7. Cu stomacul răvășit de fluturi, cu dinții strepeziți că nu ajungea la strugurii, doamna Adriana ex consilier Președinție își amintește de cu era starea ei zilnică când nurii doamnei Elena aveau mai multă trecere la prezidentul Traian.

 8. Asta cu alba-neagra Cirstoiu,e praf in ochii proștilor! Nici nu știți ce pierdeți după alegerile generale! Ordonanța „trenuleț” din decembrie 20.24 va avea cel mai mare număr de vagoane. Și circarii Petrov & Boc ne spuneau in noiembrie 2009 că economia duduie și suntem pe creștere ca apoi în 2010 sa taie pensiile și salariile. Conform FMI și Băncii Mondiale de la anul hoții cu viloaice vor plăti impozite la valoarea de piață a hardughiile( căsuțe cu 50 de camere la munte si la mare) făcute prin furt din averea țării. Conducătorii se împrumută cu viteza luminii de nici neam de neamul lor nu vor putea plăti datoria externă a țării. Se vor introduce impozite mai mari pe proprietățile mobile și imobile! Succesuri guys!

 9. Lăsați, lăsați! Știm că-i vorba de TEATRU politic, că jucați pe SCENA politică, după SCENARII politice, fiind ACTORI politici. Nu vă mai cred nici mare parte dintre antivacciniștii de doaza a 3-a.
  PS Trebuie să recunoaștem că-s buni, reușesc să bage-n priză oameni ce, între alegeri, înjură toată șleahta politică, considerîndu-i, pe bună dreptate, hoți și mincinoși. Cu cîteva zile înainte de ziua alegerilor unii se lasă deocheați și se gândesc că de data asta va fi altfel. Altora vraja-i cuprinde cu cîteva ore înainte de ora închiderii. În ziua la ceva alegeri povesteam cu niște cunoscuți, soț și soție, cînd brusc, trecut de șase, parcă cineva le-a poruncit ca-n filemele cu posedați că trebuie să meargă la vot. Fuga-fuga să nu-ntîrzie că, băgați de seamă, dacă nu merg iasă nu ștu cine. Peste o vreme, ani, rîdeau de ei dar, bag mâna-n foc, se duc iar.

 10. S-a trezit și băsista asta, la fel ca ‘dragă stolo’, zilele trecute ?

 11. Doamna Adriana când vorbește de incompatibilitate omniprezentă ar putea să-și amintească de perioada când Adriana Săftoiu era Consilier prezidențial, iar soțul Claudiu Săftoiu era Director SRI. Și nici un DNA nu a “paradit de trafic de influență” pe domnul Băsescu sau doamna Adriana Săftoiu, nici atunci și nici mai târziu, pentru declarația: “i-am pus soțul Director SRI că Așa a vrut suflețelul ei”.

 12. @marinica educatul: Adevarat, dupa pretentiile lui Petrov era chiar prea educata. Obisnuia sa priveasca prin gaura cheii.

 13. Ha…pe Rares Bogdanel l-au pus purtator de vorbe si nu l-au propus candidat la primaria Capitalei avand ca salar/lunar vr’o 4.000 de Euro fata de 13.000 sau 14.000 de Euro ca viitor ‘turist’ iEuroparlamentar?!?
  De ce?

 14. Unul din „fruntasii” lăbărali a recunoscut cu subiect si predicat ca PeSeDeul e singura lor sansa de a mai ramane la putere… dar presa „libera si democrata” a trecut cu vederea aceasta declaratie…
  Votez !

 15. Dacă era inteligentă și cinstită vedea ce-i poate capul lui Băsescu, de unde se trage și, mai ales, pe cine slujește. Așa-i numai inteligentă nu și cinstită. Dar poate nici deșteaptă nu e, e numai inteligentă precum IA. Deștepți sînt numai oamenii.

 16. Când doamna Săftoiu era consilier prezidențial al lui Băsescu, nu cumva ia poftit suflețelul să îi fie soțul șef pa SIE ? Și Băsescu ia îndeplinit pofta sufletului ei. Cum ți-e și cu sfătoșii și moraliștii de azi…

 17. Cum să îi pui șefi de campanie chiar pe cei care se pregăteau să fie candidați, poate chiar câștigători?
  -stricatii au ales niste stricati
  cat sa accepte un stricat.

 18. Și „pufuleț” are rolul ei în istorie. Ne-a spus cum a prins-o pe Jelena stand cu partea dorsala pe biroul „președintelui meu”! Numai pentru acest fapt ar trebui decorata cu „Steaua noastră de români prosti”!

 19. Acum este vremea dezgroparii mortilor. Iaca o dezgropara si pe ea.
  Cat i s-au strepezit ei dintii la Coytroceni, numai stomacul pufulitei stie. Atat de tare si i-a strepezit , ca si barbat-su a divortat de ea……[Rumburak]

 20. esti dumneata, duoamna?
  In afara de faptul ca ai fost pe langa basescu o vreme scurta, ce expertiza ai?

 21. Cine scapă românii de rând de ciocoii neonaziști ce comit genocide contra acestora?
  Poate ,, Hristos de la Răsărit „!

 22. Vai, ca tare-i mai placea, candva, pe sticlă, sa-l citeze Rareș Gghiolban pe Ocravian Goga! Parafrazandu-l pe Goga, „au cazut la examenul de capacitate in fața” alegătorului aceste „doua gasti de politicieni ordinari… care s-au vandut o viață întreagă”. S-au facut de muci mitocanii, ghiolbanii, improvizati in socialiști, liberali! Aici au ajuns, din cauza meningitei morale.

 23. visezi case cu 50 de camere…nu te gandi la cel care ar putea avea o asemenea casa, ci la cel modest, am gasit o „foaie” din 1999 un apartament valora 70.000.000 lei vechi deci 7.000 lei noi. Azi costa 50.000 de euro sau 250.000 lei noi…deci tanarul de atunci, pensionarul de azi ce sansa are sa plateasca un impozit la valoarea de azi? In acest context cat de devalorizate sunt bunurile? DE 30 de ori? Atunci aurul era 250-350 $/uncia azi 2329$/uncia, deci lumea intreaga este ”devalorizata” de 9 ori, numai ca nu cred ca veniturile au crescut tot de atatea ori cat a crescut valoarea unei case. Unii din ei tip Videanu ca sa ramanem in PD, nu au timp de Romania, decat asa ca sa mai afle ce face Gica, Mitica si altii ramasi prin zona sa fac posibil ca acest teritoriu sa poarte un nume Romania, daca dispari. Ei, multi au alta cetatenie. Cum amerindienii sunt in rezervatie intr-o zi unii nesatui din zarile albastre ne vor lua ce mai e de luat. Esentialul sa ne ferim de „Cel care poate pierde si trupul si sufletul in gheena” Matei 10.28 Adica chiar daca ne vor ucide trupul sa nu ne pierdem sufletul asa cum fac unii si de pe aici.

 24. Uitați pentru cine ați luat pe cocoașă la 10;august de la jandarmi ,pentru PNL ,care o ardea cu „ciuma roșie”,iar acum sunt frații de cruce, vi-l amintiți pe demagogul Rareș Bogdan și vesnicul turistul belferul werner cum scuipau zilnic lozinci despre democrație și prosperitate țării sub guvernul mieu,acul îl are pe persoană fizică,o mai vedeți prosperitate dragi români,as întreba pe măscăricii aia din diasporă care au organizat mitingul de la 10 August și pe trapadusul cu plăcută suedeză , ce-au acum de zis ,le place cea ieșit din implicarea lor ,in a aduce această monstruoasă coaliție la guvernare

 25. Hai sictir fai scarba simandicoasa. De Protocoalele Secrete Ucigase ai auzit ?!. Dar de suferintele indurate de zeci de mii de copii, sotii si parinti care sufereau pentru tatii, sotii si copii lor batjocoroti, intemnitati, incatusati ce defilau pe „geamul” televiziunilor ticaloase, tradatoare si criminale. Ai ! Ai auzit fa, sau nu ai auzit ?! R-ar mamitzica voastra sa fie…?!

 26. am luat pe cocoase pentru a scapa de desteptii gen X.
  Din cauza voastra au fugit scarbiti sase milioane de romani, aproape toata forta de munca a tarii!

 27. nea doctor a facut greseala monumentala sa dovedeasca in fata presei ca e consumator de seriale de desene animate ptr copiii de 2 ani ,comparandu-l pe nea P`edone cu Pappa/Daddy pig din „Peppa pig”
  https://clipground.com/images/peppa-pig-clipart-png-11.png
  ..piedone a raspuns acuzatiei cu :
  https://youtu.be/un42ogn-zBc?t=20

  😀 😀 😀

  Poza aia de pe tricou e cu „Peppa pig”,cel mai iubit personaj a celor de 2 ani+ 😀
  (mai bine „analfabet” in desene animate ale copiilor de 2 ani decat ADULT CARE SE UITA LA DESENE ANIMATE …)

 28. Saftoiu este o alta unealta a sistemului. Sa-i reamintim lungul sir de incompatibilitati si mai ales de incompatente care i-au marcat „scurta” ascensiune atat a ei cat si a barbatului sau?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.