Proiect Salariile unor angajați la stat, majorate

Guvernul intenționează să majoreze salariile angajaților la stat, inclusiv demnitari, de la 1 ianuarie 2024, conform unui proiect de OUG intrat în posesia ȘTIRIPESURSE.RO.

Conform proiectului:

1.  Începând cu data de 1 ianuarie 2024, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor de funcţie/salariilor de funcţie/indemnizaţiilor de încadrare lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice potrivit prevederilor legale în vigoare se majorează cu 5% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023.

2. Indemnizaţiile lunare pentru funcţiile de demnitate publică şi funcţiile asimilate acestora, prevăzute în anexa nr. IX la Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările şi completările ulterioare, se majorează cu 5% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Burghezia Comunista Conduce Romania ! Mareste Salariile de 4000 de lei ! Si nu or sa aibă Bani ! Sa Mărească Pensiile de 1100 de lei ! Trăim Inegalitatile Sociale ! De Exploatarea Omului de către ceilalti Oameni ce au Salarii de 4000 de lei ! Jos Comunismul Burghez !

  2. … ce ”basca măsii”, are balta pește, la zapcii le mărește sau la ăia primesc șefii favoruri?

  3. in timp ce firmele si antreprenorii pun lacatele pe usi, iar e-factura si digitalizarea cresc parazitii bugetofagi. asta se intampla cand majoritatea este impartita inntre pensionari, pensionari de lux, bugetofagi care taie frunze cainilor, iar o mica-mica parte, niste amarati care au ales sa traiasca aici si sa munceasca. corporatiile si marile companii ale securistilor nu se iau la socoteala, pentru ca unii isi externalizeaza profiturile pentru a eluda taxele, iar ceilalti lucreaza cu „funduri” europene, adica cu indatorarea noastra…

  4. Alta gloata de oligarhi=bugetari de lux politica românească cu drepturi mai multe decât cetățeanul care muncește real! Totuși, ce au in plus acești bugetari de lux din politica românească de li se da mai multe drepturi că cetățeanului muncitor real? Au 3 capuri, 3 creiere, 3 mâini și 3 picioare, au gauri sau atârnatori vii mai multe decât obișnuitul cetățean? Nu cred! Mai curând se lasă să se înțeleagă că toate aceste creșteri fac parte din compensarea multor acțiuni asumate(droguri, trafic de fete, trafic de arme, escrocherii cu acte false, escrocherii cu case furate prin înșelăciuni, fabricari de acte cu conținut fals, plus destule care tin de infracționalitate la nivel înalt)! Productivitate de la acești bugetari de lux nu se observă, in schimb, se vede practicarea umilinței și nesimțirii pe continuitate la toți acești bugetari de lux, adevărații oligarhi fabricați de și în politica românească în perioada ocupării funcției cea mai importantă în statul român de plasatul plantat turistul purtător de nesimțire și confort maxim.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.