Salvarea lui Portocală și albirea Codruței Kovesi

Pare de necrezut, dar exact în zilele în care Olanda ridică întrebări privind statul de drept în România și cînd este în joc o miză politică și diplomatică majoră se produce una dintre cele mai jenante (golănești, descalificante, revoltătoare, cusute cu ață albă, mînărite și puse la cale de statul paralel) decizii din ultimii ani de Justiție.

Un complet de trei al ÎCCJ, format din judecătoarele Lucia Tatiana Rog, Lavinia Lefterache și Alina Ioana Ilie, l-a achitat pe procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală.
Un fapt juridic ofensator pentru ideea de justiție și o argumentație descalificată pentru o motivare juridică. Conform celor trei judecătoare, albirea lui Negulescu Portocală a fost decisă în baza argumentației că „fapta nu există”.

Nu există pe dracu’! Procedurile abuzive ale lui Negulescu Portocală au fost dovedite, auzite, au lăsat urme și sunt cunoscute de toată populația României, fiind la un moment dat cel mai grăitor exemplu pentru abuzul de drept, pentru funcționarea statului paralel, pentru teroarea practicată în Parchetul de la Ploiești.

Pentru aceste fapte și pentru comportamentul său, Mircea Negulescu a fost dat afară de două ori din magistratură. Repet, abuzurile sale au devenit atît de cunoscute încît au fost subiectul unor nenumărate poziții publice. Tot dezmățul și toate abuzurile lui Negulescu Portocală aveau forța faptelor scoase în văzul lumii, au circulat prin urechile tuturor, probele au trecut pe sub ochii tuturor celor interesați. Numai cine murea de dragul telenovelelor și al glumelor grosolane din Las Fierbinți nu s-a oprit să le vadă și să le cîntărească.

Și, cu toate acestea, trei judecătoare (Doamne, cum au ajuns să judece?) îl albesc pe individul dat afară de două ori din magistratură. Astfel, cele trei au dispus achitarea lui Mircea Negulescu pentru:
-cercetare abuzivă;
-participație improprie în modalitatea instigării la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare;
-influențarea declarațiilor martorilor;

Tot ce-am auzit și am văzut noi la Mircea Negulescu, toate golăniile și vulgaritățile, falsurile și constrîngerea pentru ticluire de probe „nu există„. Am fost niște orbi, niște proști, niște aerieni ai dreptății. Așa se făcea justiție în statul de drept condus de Kovesi și Florian Coldea în cîmpul tactic conceput de generalul Dumitru Dumbravă. Și se face și acum! Achitarea lui Negulescu Portocală nu-i decît prelungirea aceluiași sistem pentru care România plătește inclusiv cu ne-admiterea în Schengen.

Să încercăm să dezlegăm lucrurile. Abia acum începe să aibă un sens vizita neașteptată și zgomotoasă a Laurei Codruța Kovesi în România. Ne-am înșelat cînd ne-am imaginat că Madama a venit să-și plătească angaralele și să-și croiască niște haine pe noua măsură și funcție. Întîlnirile și cotrobăielile sale pe la Ministerul Justiției, pe la DNA și pe la Pachetul General, în ciuda faptului că este persoană cu dosare nelămurite, încep să își arate efectele. Tot mecanismul de teroare judiciară de la Ploiești practicat de Negulescu Portocală și de echipa de acolo (Lucian Onea și Giruela Diaconu) era sprijinit, supervizat și practicat cu acordul Laurei Codruța Kovesi.

O condamnare a lui Negulescu Portocală în sentința de fond, dată și cu sprijinul Gabrielei Scutea (cea care a semnat protocolul PICCJ-SRI în 2009 a cerut achitarea lui Negulescu) ar fi dus la dezvăluiri cutremurătoare. Adică ar fi devoalat felul în care se dădeau ordinele și tehnicile de executare juridică ale Codruței Kovesi pentru condamnarea celui luat în colimator. După toate datele cazului, dosarul Portocală, întocmit de un procuror profesionist, Elena Iordache (președinte la Asociația Procurorilor din România) nu suferea nici de lacune, nici de superficialitate. Dimpotrivă! Avea datele unui dosar beton în care se află probe privind practicile abuzive de la Ploiești. Și, cu toate acestea, mulțimea de probe și de evidențe a fost înfruntată, iar Negulescu Portocală achitat în temeiul art. 16 alin. 1 lit. a din Codul de procedură penală – “fapta nu există”.

Numai o presiune extraordinară și o interferență a Binomului putea produce o asemenea încheiere. Altfel, profesional, concluzia cu „fapta nu există” nu are nici un temei, nici o acoperire. Ba are sensul unei grosolane ofense publice!

De ce ar fi Codruța Kovesi la baza unei asemenea presiuni? Pentru că o condamnare a lui Negulescu Portocală ar fi fost o confirmare a abuzurilor comise în mandatul ei și a existenței Binomului. Și, astfel, demiterea ei de către președintele Klaus Iohannis n-ar mai putut suferi nici o contestare. N-ar fi avut nici un argument. Și abuzurile Madamei ar fi rămas bătute în cuie definitiv.

Ce decurge din asta? Codruța Kovesi poate zice că a fost o victimă în România, Parchetul nu mai contestă achitarea lui Portocală, iar ea se poate întoarce cu pretenția că este curată și că a fost victima președintelui Iohannis.

Vorba unui cunoscut. Albirea lui Negulescu Portocală în văzul lumii seamănă oarecum cu o tentativă de albire a celebrului Rîmaru!
Asta într-un stat de drept vizibil butaforic și care întîmpină opoziții serioase pentru admiterea în Spațiul Schengen.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 74

70 de Comentarii

 1. Adevarul doare, Dreptatea triumfa in cele din urma, si Binele invinge Raul,
  Toate aceste materii noi le invatam la Scoala Fricosilor

 2. Poate ne explică dl. Helvig într-un nou discurs cum stă treaba cu interferențele SRI în locuri în care nu au ce căuta.

 3. Mulțumesc mult Bunului Dumnezeu că dl Nistorescu își „dezvăluie” Karma, destinul Editat! Mântuirea după cumplita rătăcire? Clanul Cosma? Am Trilioane de Terra de Informații de Furaciune despre Clanul Cosma! Dacă DNA cu Uncheselu profesor de Sport și Absolvent de Bioterra, e Procuror DNA asta nu înseamnă din „start” că DNA vs Clanul Cosma este zero la unu! Dl Nistorescu Cornel se încarcă energetic ca Hanibal Dumitrașcu înaintea morții pe trotuar venind de la România TV! Ăsta avea datorie de 5000 de Euro și „spera” ca scuipând pe Dreptate și Adevăr România TV sa
  ii plătească Datoria? Dle Nistorescu! Începeți ca să mă plictisiți, ca să mă dezolati! Clanul Cosma apă de Trandafiri? Sute de milioane de Euro steril procesat ecologic la Teleajen, Brazi??? Sute de milioane de Euro facturi fictive, SRI, SPP, SIE Enduzeri? Dle Nistorescu! Eu am „informația” dvs nu o aveți! Sunteți „naivul” presei Românești! Pentru gunoaiele astea securiste ” flamande” de bani, înaintașii mei si-au vărsat sângele curat, sângele pur și divin la Cadrilater( Dorostoru și Caliacra), Munții Pădurea Neagră Cehoslovacia 1945? De ce scuipati pe mormintele înaintașilor mei dle Cornel Nistorescu? De ce scuipați pe sânge țărănesc care a îmbibat din „belșug” Cernoziomul României? DNA zeamă de varză și Clanul Cosma diamant cu rezistenta Mohs 10? Nici „măcar” nu ma mai întristați! Sunteți „acum” o existență biologică „fagocitata” de Latrina3 și România Gunoi TV!!!! Nimic nou nu scapă „nepangarit” de colosalul aparat de propaganda, cancerul generalizat PSD-PNL! Nimic nou!

 4. Il citez pe Charlie, „nea Cornele, ce naiv esti” sa crezi ca neprimirea noastra in Spațiul Schengen, nu are temeiuri politice! Neprimirea are temeiuri de toate felurile, economice, politice…
  Cat priveste albirea lui Portocala pe principiul dreptatea nu o ai, dreptatea ti se da, este clara si corecta argumentatia autorului.
  Nu cred ca este cineva care sa nu-l fi vazut pe Portocala cum se scalda in abuzuri. Clar LCK a venit pe cai mari, i-a infruntat pe toti si i-a pus pe toti cu „boturile pe labe”. A triumfat in aplauzele furtunoase ale lui marin ceausescu. A demonstrat cum poate fi ingenuncheata o tara cu presedinte cu tot. Si cand ma voi intoarce pe multi o sa popesc!

 5. Ticuta, tu te conduci dupa principiul, scopul scuza mijloacele, sau tradus in cazul respectiv daca cercetatii lui Portocala erau infractori, Portocala avea liber la abuzuri?
  Tu nu ai vazut filmele acelea americane in care procurorii sunt obsedati de lege, se tem sa mearga la judecator fara argumente beton?

 6. De la Portocala la Ursula e un sir lung și grețos de încălcare a legii.Primul fabrica dosare iar cealaltă încheia contracte pentru vaccinuri încât populației Europei sa fie vaccinata de zece ori și de trebuie și de nu trebuie.Ba ne-au vaccinat cu forța și ne-ar fi înțepat până la infinit numai sa le iasă socoteala.Noroc că au început europenii să iasă în stradă.Noi cumpărăm în continuare vaccinuri sa avem ce distruge!Nu trăim într-o lume nebuna?Iohannis ,alesul cu 77 la sută da socoteală pentru ceva?Unde sunt miliardele împrumutate in numele statului Român de Orban și Catu? Apoi furtul votului de la sectorul unu ,pe fata, cu rucsacurile,nu la deranjat pe 77LA Sută!Mai sa mergi in fiecare vineri București Sibiu și retur oricât ai avea obrazul de gros tot te-ar lovi o boare de rușine!!!Ar mai fi de spus că cei care ar fi trebuit să introducă în Româniea statul de drept au implementat corupțiea iar Garantul constituției le ținea de sase.Treabe că după Băsescu a mai fost cine sa repare după Iohannis mai repara ciuciu!Mai țineți minte MAIESTRE NISTORESCU cum ii tavaleati pe Dragnea și pe Dancila prin subteranele Cotidianului ?În comparație cu acele vremuri acum e iadul pe pământ!

 7. Ieri a fost un raport la vizeta
  Si-am deschis numai gura sa cer
  Si’ntr-o clipa maimutza zbarcita
  M-a si impuns cu bastonu-i de fier!

  Suna toaca

 8. Când o să candideze la președinția României Keovesi o sa fie fara pata,o sa fie „slujirea pura”vorba unui vierme de faina.O sa ia77 la sută că așa e setata tableta.

 9. Prin acest „articol de neexceptie” dl Cornel mi-a confirmat că singurul copil al meu, este destinat pt. Elveția sau Austria! Dacă DNA e poluat cu prosti, Clanul Cosma e Serafim de Sarov? Dle Ziarist, omule bum, omule cu cap pe umeri! Inginer Vincon Vr… spunea, citez: după doispe noaptea am umplut tancurile de fermentație cu 30 de tone de apă de la Hidrant, 10 saci de zahar, 100 de plicuri vopsea de ouă și asta e vinul care ne umple de bani și pe băutori cu cancer la tonă sau cancer la hectolitri! Mai citez? Tone de cafea mucegăita, tone de cafea refuzată de Germania și vândută in Centrul Vechi lângă BNR? Sute de milioane de Euro plus profit? Scuip, vomit și matele din mine! Maria fata mea! Romanica a ajuns ceva, gen care pe care! Lupta pt existență ca la animale. Cretinii din Servicii, putrezi de bogați și restul cu cancere,cu salam din gheare de pui și spirt trecut prin pâine! E frumoasă Viena, Berna! În cocina asta să stea votanții cancerului generalizat PSD-PNL! Adio și n-am cuvinte! Mi-am depășit limita suportabilitatii! D-le Nistorescu! Vă las cu lupta contra lu’DNA. Dan Ioan Popescu cu 660 de milioane de Euro, bani făcuți din tocarea Industriei la fier vechi, vă pupă din Miami! Vilă de 34 000 000 de Euro din vânzare strunguri Carusel de la Steagul Roșu Brașov! Mai aveți somnul liniștit după acest articol? Vai de România, vai de ea…

 10. Traim niste vremuri abuzive in care un fost presedinte, Basescu, este ingenuncheat din razbunare si un presedinte in functie este judecat si intimidat pentru ca a respectat Constitutia. Principiul abuziv conform caruia legea sunt eu si dreptatea sta in degetul meu mic, pana la urma poate atinge si pe cel mai neinsemnat cetatean. Daca se deschide cutia abuzurilor si unii se bucura, gresesc.

 11. Intre Portocala si neamul Cozma tot Ploiestiul si juma de tara stie cine a furat…

 12. Romania tara mea de dor….. scarba si sila te apuca!!. Toti o apa si-un pamant!. Calariti la populime cat mai aveti timp!. Vine curand urgia…..

 13. Am spus-o si o repet : TAGMA judecatorilor (că grupare profesionala in nici un caz nu pot sa-i mai spun !), din fericire nu in totalitate, este cea mai corupta, infecta si distrugatoare pentru Romania. In momentul in care, in loc sa aplici legea si sa pedepsesti infractiunea, devii complice al infractorului si faci totul pentru a-l face scapat, ne aflam intr-una dintre fazele ultime de disolutie a unei natiuni.

 14. ticuta, subiectul articolului este DNA? Cum ai ajuns la concluzia aceasta? Prin ce rationament? Tu il identifici pe Portocala cu DNA?

 15. Tică din Baragan! Îmi zicea dezinvolt mie, mie lui Tică din Baragan, Tică cu tetraplegie, mort din anii 80 ai secolului trecut! Esti in om bun! Mereu mă bântuie acel copil! Lungan, ochii căprui, ochii mari de tot, ochii care cuprind suferința lumii, noi mergeam
  pe propriile picioare și el în căruț de butelie! O ” povară” pentru părinții amărâți din Baragan! L-am mângâiat pe tâmple, i-am rasfirat parul bogat! Știam, eram conștient că va muri, nu va avea prietenă, nu va face dragoste, nu va fi Ginere, Tată, Bunic! Cât de cumplit este ca sa vezi moarte, moarte, moarte! Parcă așa este România „acum”. Moarte și nu speranța..

 16. Ce mare surpriză? Madam Tatiana este soția domnului Anton Rog, șeful ăl mare de la Cyber Security sau ceva gen. Pe linie militarizată ‘mnealui spune mintenaș „Să trăiți, ‘nțeles, rezolv eu cu nevestica”. Mare brânză să nu se ajungă, într-un fel sau altul, și la „conștiința” colegelor doamnei Rog. Când se ascultă tot se află tot! Iar rezultatele sunt cele care provoacă silă… Un stat pe măsura cotroceanului nesimțit până în măduva oaselor!

 17. Ce e atat de greu de inteles ??!! Daca ar fi existat fapta,iar derbedeul trebuia sa raspunda,atunci automat o tragea dupa el si pe hermafrodita de ” European affair”!!Si nu era bine deloc !

 18. Bro, voi nu stiti cu cine sa luptati si nici cum sa luptati. Parca „cuvantul” este cea mai puternica arma, de ala va temeti si voi, de aia cenzurati fara noima. Ati ajuns sa va temeti si de numele Daria Dughina. Asa va trebuie, va meritati soarta. Cum e sa traiesti 74 de ani si sa nu inveti ceva simplu ?

 19. Asta-i o demonstratie de forta a regimului criminal din Romania.Tara „noastra” este tinuta departe de Europa dar in acelasi timp este jefuita de aceiasi Europa si americani.Cetatenii romani sunt batjocoriti prin tarile Europei din cauza aceluiasi regim criminal.Toate astea pentru ca sunt siguri ca nu exista proteste,iar daca vor exista,sunt inarmati,sunt bine sprijiniti de UE si americani,in caz de ceva ei stiu vor fi ajutati inclusiv cu mercenari pentru „instaurarea ordinii si a statului de drept” si reducerea la tacere a „spionilor platiti de rusi”.Cu o „eticheta” de.asta iti impusca si gainile din batatura.Nu crezi enoriasule?! Inseamna ca nu stii ce-i aia securitate ceausista.

 20. Liviu Plesoianu un fost parlamentar psd a prevăzut tot ce trăim astăzi.El e primul care și-a dat seama că „democrațiile consolidate”sunt exportatoare de corupție.Situatia în care suntem face ca Orban al Ungariei se beneficieze de 60 la sută simpatie in Româniea .De ce simpatie se bucura PUTIN nu are curajul să spună nimeni.Maestre am stat spectatori cu toții până ne-au ocupat tara crezând că ne arata drumul spre rai.

 21. Mulțumesc din suflet pt. editorial! Zero impozite plătite pt cancerul generalizat PSD-PNL, care cancer, rade în lacrimi, fata mea emigrează clar în Elveția, Austria( lucru 1000% cert). Dvs rămâneți cu Ciuca, Vasilică Câțu, Alina Gorghiu, Vanghelie, Popescu Piedone, Mazăre, Dincă ala cu butoaiele care a ars de vii 2 copile, Ciolacu…Mă simt „captiv ” în propria țară!:jeg, lipsă de aer! Mă sufoc, Mă sufooooooooc… Gata! Latrina3 cu România Gunoi TV și cancerul generalizat PSD-PNL m-au învins! Gata! Emigrez…

 22. Voluntarii Asociaţiei Bucureşti merg pe 1 noiembrie în Cimitirul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din 1989, situat pe Calea Şerban Vodă 241, unde se odihnesc sute de oameni ucişi pentru libertate şi democraţie în acel Decembrie însângerat. În semn de recunoştinţă, vom aprinde câte o candelă pentru fiecare şi îi vom spune: nu te-am uitat”, transmite Asociaţia Bucureşti.

  Vino Doamne sa vezi ce s-a ales de idealurile lor!

 23. Bătrânule, poate se vor face alegeri prezidențiale simultan în România și Republica Moldova, dacă au putut boierii din vremea lui Cuza, poate avem și noi un dram de minte și sânge în instalație.
  Poate cu Viorica Dancila și Maia Sandu în prim plan. Iar kovesi, să caute pe hoha la avere.

  Iar kovesi va rămâne un banc lrost

 24. @Batranul
  -liviu pleshoianu-parea cel mai viabil dintre psd-
  a votata „starea de urgenta”, „incuviintzarea”:
  daca-si da foc nu ne pisham pe scrumu lui!

 25. Dosarul Revolutiei.

  „Decembrie 1989. Sub titlul „Cine sînteţi fraţilor? – Sîntem Poporul”, ziarul Adevărul din 25 decembrie 1989 publică un reportaj din Piaţa Dorobanţi şi Claea Dorobanţi la orele dimineţii:

  „Se aud rafale sacadate de mitralieră, de arme automate, puşcături de pistolet. Trag ostaşii armatei române, trag gărzile patriotice, trag duşmanii baricadaţi în blocurile vecine cu Televiziunea, în clădirile de lîngă piaţă. Vin una după alta coloane de oameni – unii pe jos, alţii în camioane, unii purtînd arme, cei mai mulţi neînarmaţi. Tot una după alta pleacă maşini ale Salvării, taxiuri, furgonete cu flamură albă. Transportă răniţii. De undeva de la mansarda clădirii fostei florării din piaţă se trage în mulţime. Se trage şi dintr-o clasă a liceului „I.L. Caragiale”.” I. Cristoiu

 26. Definiția „Romania, stat eșuat” i-a fost pusă în gura lui Iohannis, deși, personal, nu îl avantajează câtuși de puțin.
  „Impunerea” ei este menită să permită „actorilor” (citat!) interesați să acționeze pentru a decide viitorul potrivit unor interese care nu au absolut nicio legătură cu poporul roman și tara lor în dezagregare-disolutie.
  Puterea se acaparează-menține-decide politic, economic, juridic …
  Cazul „portocală” ar putea fi derizoriu, daca , in fapt, nu ar demonstra cum se poate preface … albul in negru, minciuna in adevăr, libertatea in înrobire …
  Sunt dintre cei care, azi, întrevăd un viitor sumbru pentru noi românii și Romania.

 27. Oameni buni, fie-vă milă de mintea lui Tică, plânge pentru fratele lui, Charlie.
  C poreclit Chaplin.
  Așadar, de aia îi pute România lui Tică, din cauza unor regrete, că a scăpat iar fratele, nu. Sunt sigur că ar fi vrut să fie invers, dar după comentariile sale pline de ură și venin, grea pedeapsă i-a dat Dumnezeu.
  Karma neamului său, nimic de făcutkn privința asta, dar nu e de ajuns…

 28. La mulți ani ani radio România Actualităţi!
  La ore de seară, o emisiune despre cei ce mișcă România.
  De asta spun că e un post romanesc. Sclerebicii de pe forum nu ascultă decât cântecul ielelor, nu pun preț pe a construi, ci a dărâma tot, orice.

 29. Despre Kovesi :
  – cine-cand-cum a fost selectată și i-a întocmit dosarul de potențial cadru fidel, instruită în funcția ce i s-a dat în România, din postura de neica nimeni în justiția română ?
  – cine-cand-cum a fost selectată și i-a întocmit dosarul de potențial cadru fidel, instruită în funcția de procuror general al UE, dintre atâția procurori europeni ?
  – „mandatul” ei in Romania a fost destul de străveziu. Ce „mandat” are in Europa ?

 30. Tu ai doar radio ?
  TV inca nu ?
  Cu astfel de cazuri, absolut izolate, își permit detractorii României sa ne persifleze !

 31. – cititi definitia protocolului din dex
  – cu crima organizata din politica actionezi conform

 32. Pai nu pentru astfel de treburi li s-au dat PENSII SPECIALE ”justitiarilor”?!Ce ne mai mirăm ca-si fac ”treaba”?Viata iarasi intrece imaginatia!

 33. Contactati Netflix si toata planeta va afla abuzurile binomului.
  Numai asa o impiedicati pe spionul KK sa ajunga unde unchiul Sam ii pregateste locul: Haga.

 34. De vina sunt parlamentarii, in special cei din PSD (incepand cu Nastase, Cu Ponta, cu Dragnea? care au umflat fara nici o rusine salariile acestor oameni ai (farade)legii. Iar acum aceeasi pesedisti majoritari ai lui Ciolacu continua tot fara rusine sa le dea salarii nesimtite acestor indivizi purtati cu lesa de securitate. Este firesc sa-si bata joc de roanii care ii platesc.

 35. La ce hahalera calificata este acest Portocala cu siguranta ca ar fi ciripit multe adevaruri care ar fi dat in vileag toate ordinariile din DNA. Luluta ar fi fost prima si cea mai afectata persoana daca Portocala s-ar fi scapat pe el. Totul s-a desfasurat normal in Romania lui Johanis, atat Luluta cat si Portocala sunt acum mai curati si mai uscati decat inainte.

 36. Vai, dar ce surpriză la UM ICCJ!!! Cine ar fi crezut că judecătorii securişti apără securiştii??? În dosarul loviturii de stat din decembrie 1989 avem 1116 oameni ucişi şi nici o trimitere în judecată de 32 de ani. Dosarele mineriadelor la fel. Vi se pare că trăiţi în democraţie şi stat de drept, unde nimeni nu e mai presus de lege? – Vi se pare. Pe Corbu o cheamă Corbu – Corbu la Corbu nu scoate ochii.

 37. Asta-i justitia din Romania, apara pe toti borfasii,pe pe toti banditii-hoti si condamna la ani grei pe amariti! Justitia in Romania nu este decat o mafie in slujba politrucilor parveniti tradatori de tara! Kovesi nu este decat o coada de topor in slujba strainilor, iar portocala o simpla sluga, dar aparati de sistem!

 38. Degeaba au unii televizor pe lămpi și pește de porțelan pus pe un „mileu” chinezesc din plastic.
  Liberul arbitru funcționează în cazul celor inteligenți, dar nu în cazul babuinilor cu tastatură. Personajele de carnaval, care se simt persiflate sunt tarate intelectual și nu am motive să le plâng de milă.
  Apropo, poți băga în pampersi o lampă faci economie la factura de curent.
  Pe seară, ia un felinar și treci pe trotuar, să nu te calce trotinetistii din greșeală, tu fiind pitic de grădină, cu scufie și nes tocit de ploaie, râsul tâmp și Căciulă rusească cu urechi, tu neavând urechi.
  Iar radio România Actualităţi este o opțiune de luat în calcul pentru diversitatea știrilor.. Cu oameni tineri și bine informați, nu onanisti în gură cu explicații manipulatori. Cine nu înțelege comentariile mele, să treacă mai departe. Să consume curentul pornind televizorul cu lămpi rusești și subtitrare în limba română a emisiunilor în limba maghiară.

 39. Autorul articolului este indignat de nedreptate! Jale mare! Este urmarea fireasca a 3 decenii de somn profund! Nu intereseaza pe nimeni , oile se mai aduna asmutite de ciinii ciobanesti. romanii ba! Asa va trebuie si asa o sa patiti mai departe! Dormiti mai departe si cind va treziti nu uitati sa cintati imnul! Tot nu are nici un efect!

 40. bagajele si caramba…. Azi ma uit cum politicieni de TOP, ciuca si ciolacu, au uitat sa invite Ministrul Apararii la inaugurarea unei fabrici de tancuri… Lesin! Pai hai pa, Romania!

 41. L. C. Kovesi , nu are nevoie sa o albeasca nimeni ! Si-a facut datoria si si-a respectat juramintul . Asa cum NU O FAC cei care conduc azi institutiile Romaniei .

 42. S-a dovedit clar ca mafia din justitie exista, se apara furibund! Nici crimele comise de magistrati si procurori nu sunt tratate mai serios! Cind e vorba sa anchetezi un procuror care a dovedit in majoritatea dosarelor instrumentate , mistificare, abuz, falsuri, ce poti crede! Un singur lucru, dosarele au fost comandate si de aceia cele trei „craite” de la „apusul” justitiei l-au absolvit pe nemernic! Ce pot face „victimele”? Sa-l dea in judecata in civil si castiga! PS. Nenorocirea este ca in baza acestei sentinte, care va fi poate si definitiva, asta, nemernicul va cere reintegrarea in justitie si plata salariilor de la data scoaterii din magistratura! Decizia CSM de excludere mai ramane valabila??

 43. Spun de multa vreme: cele mai mari tunuri economico-financiare pe care le platim noi, cu totii, si le vom mai plati multa vreme pleaca de la „inamovibili”. Astia au adus tara acolo unde se afla ea acum. Astia si cu papusarii lor de doi lei din tara sau de afara. Astia dau cu ciocanelul in masa si scot niste enormitati din ei fie la ordin, la shpaga sau pur si simplu din prostie nativa. Asa ca propun sa le marim pensiile cu 75% poate pleaca draq toti acasa.

 44. Baba cloanta! La dvs a venit DNA? Nu? Eram sigur. Dormiți liniștită ca și eu! Vedeți postările, le vedeți? 3 gândaci „iubitori” de moaște pesediste, postează prin 1 mie de pseudonime tâmpite! Vă mai aduceți aminte de Viorel Hrebenciuc și de prințul Duda? Dl Nistorescu Cornel l-a uitat, inclusiv „cloaca” pesedista! 40 000 de Hectare de pădure furate de la Ocolul silvic Bacău! Cretinoidul si-a recunoscut „furaciunea” și a primit cu suspendare! Dacă nu exista DNA 40 000 de Hectare erau ca si cherestea în Elveția? Ei cu speranța de viață 94 de ani și noi cu 51 de ani! Ei Ozon și noi CO2, NH4NO3, NO2…A plecat Kovesi și acum DNA e Veceu Public, zeamă de varză! Mai vedeti un dosar de mare Corupție? Nu mai fura nimeni in Romanica? Râde Savaliuc la Latrine de lesina de râs citind acest Editorial! 557 de Dosare de Mare Corupție „scapate” și 1 200 000 000 de Euro pagubă bani publici că așa a vrut CCR? Sebastian Vlădescu cu 22 000 000 de Euro „ciorditi” de la MAPN, râde în hohote citind articolul d-lui Nistorescu! Am Trilioane de Terra de Informații de Furaciune, la ce bun? Baba cloanta! Cancerul generalizat PSD-PNL dă sute de milioane de Euro la Media Coruptă, ca să fure ea miliarde de Euro, multe miliarde de Euro! Vasilică Câțu cu Lucian Isar cu atac speculativ asupra leului sunt LI-BERI și Multimilionari în Euro? Unde este Republica Procurorilor? Unde este? Neam înapoiat, neam cu retard intelectual! Dl Ciuca cu pulpe la picioare gen Betoniere de 8 metri cubi și limbaj prin Onomatopee ca Cimpanzeii, reflectă „adevarata” Românie! Asta e România Reală și nu alta, Ciuca, Ciolacu, Vasilică Câțu…

 45. Daca nici in acest caz notoriu nea Cornel nu-si ia inima in dinti sa vorbeasca de ROMANIA SECURISTA, preferand expresia de „stat paralel”, adica nici macar sa-si foloseasca sloganul uzat cu „binom”-ul, ne demonstreaza fara dubiu ca o sa se incranceneze in continuare pana-n panzele albe!!! Nea Cornel nu-si da seama ca procedand astfel se afla INTR-UN PERFECT „PARALELISM”(ca tot vad
  ca-i plac „paralelele”) cu cele trei judecatoare, respectiv REFUZA SA RECUNOASCA O REALITATE, STATUL SECURIST, pe care o vede
  toata lumea!!! E cumva INFRACTOAREA INTERNATIONALA KoyveSSy o infractoare neinregimentata intr-un sistem perfect structurat
  care submineaza Romania folosind acelasi instrument ca si statul bolsevic din 1945 incoace, justitia? Sub acest aspect reiese
  clar ca nea Cornel ne imbrobodeste cu ASOCIEREA VIZITEI INFRACTOAREI cu ACHITAREA CRIMINALA a lui Portocala, in acest fel scoate
  din carti pana si „statul paralel”!!! Completul avea pregatita achitarea inca din momentul cand a fost „ales” si tocmai de aceea
  a fost dispus sa se constituie, aici putand fi presupusa imixtiunea personala a INFRACTOAREI, dar si aceasta la cererea expresa
  a…SECURITATII!!! Indiferent cat timp o sa mai ocoleasca realitatea nea Cornel nu-mi va zdruncina speranta ca o sa-si revina la
  un moment dat, macar din DRAGOSTE FATZA DE ROMANIA, daca nu la atentionarile mele…

 46. Codruta a facut politie politica, ca altceva nu stie plagiatoarea. Uneltele ei sunt libere, ca asta e justitia (editat) aleia care loveste un motociclist peste linia dubla continua si e libera si ea. Continuati … sunteti aproape statul 51 pe langa cele 50.

 47. Tomlin ai fost la Rahova la Mazăre deținut politic ca să îi duci cârnați și țigări? Cred că ești al 52-lea prostovan de pe forum. Mazăre este deținut politic? A fost cam tare țuica din pufoaica. Mai ai frați acasă?

 48. Mircea Negulescu, zis și Portocală, a dat și el declarații ca martor sub acoperire în dosarul care îl viza pe Sebastian Ghiță.

  Concret, Negulescu, procurorul care instrumenta un dosar al lui Ghiță, s-a inclus și pe sine între martorii sub acoperire și a prezentat documentele false în instanță.

 49. Pentru CHARLIE:”Nea Cornel” este un ardelean moale (moț) și spune lucrurile numai pe jumătate sperând că cititorii să înțeleagă ori poate datorita felului de a fi al ardeleanului care pare așa mai detașat,mai rupt de realitate.Ardelean fiind și eu vă pot spune că așa suntem!Tot Ardeleanu răspunde la o întrebare cu alta intrebare și niciodată nu răspunde concret.Mai e și o problema care ține de o vorbă care spune că unde te baga un prost nu te scot o sută de destepti.si atunci „nea Cornel” ne lasă pe noi să tragem concluziile fiecare după mintea noastră pentru că are un zidar de condus și salarii de platit.Dar tu Charlie ce mai faci te-ai întors din Ucraina?Ce mai face „eroul”?Se vorbește prin târg că te-a făcut căprar .Ce-i drept că și meriți înaintare a în grad și îți doresc la mai mare!Vezi că nu mai e mult și ucrainenii o să-i de-a un șut în fund că s-au cam saturat de el.Pana la Crăciun nu mai e mult.Sa auzim de bine!Acum sunt prea beat că să zic mai multe.

 50. PCR DIN AZMERICA SPUNE…2 DERBEDEI STRAMBI SI PROSTOVANI.&&/2 GOLANI,FOSTI SOIM
  I,PIONIERI SI UTECISTI. &&/ 2 AMANTI DE COTET AZMRICAN,ISI CAUTA LIMBRICUL.&&/ 2
  TRADATORI DE MEZERII,CAUTA CELULA 666,LA BALECEANCA. &&/ CEI 2 CAUTA AZIL CU APA
  SI PEZMETI.&&/ EA SI EL,CU MEZERII URAT MIROSITOARE,CU BANI FURATI DE LA HOTI SI
  BARBUGI.&&/ SAU NASCUT SI SE MISCA DEGEABA.&&/ AM AFLAT -din surse scurse din canalele
  de dejectie ale ue,nato,cipa,fbi si fsb-CA SUNT SPIONI AI LU MUSK-MUSCA,DIN KURLAND SI
  LUCREAZA LA ORIFICIILE DE GAURIRE ALE RACHETEI SPRE NICAIERI. VOM REVENI,CU NOI
  MINCIUNI DE BRECHIUNIEZ ANTRENA 1.2,3.4.5…100. agentia GANDAC,de arestat procurori excroci

 51. Batranul-e, nu stiam ca ardelenii sunt mojici fiind mai „inceti” asa cum te prezinti cand folosesti acest pseudonim care nu-ti e prea comod, de aceea il folosesti functie de misiuni si stringente!!! Daca-ti eram ofiter coordonator nu te foloseam nicio clipa
  ca prea esti ingramadit daca recunosti ca nea Cornel spune FRANTURI/JUMATATI de ADEVAR… Ce e cert, esti un TRADATOR AL TARII in slujba URSS-Rasputin si al Securitatii, asa cum te-am demascat de peste jumatate de an de cand dejectezi cu acest pseudonim…
  EROUL STATULUI SUVERAN Ucraina are in spate POPORUL UCRAINEAN dupa ce impreuna cu varstnicii, femeile si copiii au parasit tara
  OLIGARHII creati de Securitatea SOVIETICA care controlase Ucraina pana la Zelenski, deasemenea unii tineri tradatori… Care e deosebirea dintre tine si canal iile humor, rene/core/ileana-Rollasonata/marius/Bala Muk-ul astral/justin Ianus/Tica/tomlin?
  Niciuna, o CLONA SOVIETICA precum Batracianul bubos Alcibiade din Balta Brailei!!! Nu salariile, rasputinoidule, il fac pe nea Cornel sa adopte o anumita pozitie si nici „lentoarea”pe care o invoci jignitor, caci nea Cornel cand combate e impetuos…Vorba Mongolului Ceacar…

 52. Catre Charlie care bea palika electrica > Editat si pickhammer turbo !

 53. Peste trei zile, se împlinesc 12 ani de la moartea marelui poet Adrian Păunescu, om politic de stânga, patriot român.
  Astăzi, la Marius Tucă Show, va fi invitat fiul său,care îi continuă tradiția cenaclului Flacăra, prilej de rememorare a unor versuri despre eroii României, simboluri ce vor rămâne veșnic în memoria neamului nostru.
  Rușine celor care îl critică nu pentru opera sa, ci pentru apartenența la pcr.
  Evident, anti românii vor ataca pe cel ce a trecut prin viață ca Om, lăsând în urmă versuri despre voievodul Ștefan cel Mare, Avram Iancu, despre Ardeal.
  Face carieră „Doamne, ocrotește-i pe romani!”, varianta necenzurată având ca obiect pe revizionistii care mai visează degeaba la proclamații de autonomie. Găsiți ambele variante pe YouTube.

 54. In principiu se banuia ca vine sa aranzeze ceva si intr-adevar ceea ce o ardea era speta Portocala de care a fost ombilical legata prin abuzuri si infractiuni.
  Printre infractiunile lui portocala nu se enumera si aceea de fals ,lisat inventata din Rep Mooldova cu alegatorii intosmita de un infractor -marto protejat.
  Desigur lulluta avenit cu sentinta redactata sau i-a redactat-o Scutea-PICCJ care-fapt in premiera a sustinut „achitarea”inculpatului!
  Instanta in frunte cu nevasta marelui securist Generalul SRI Anton Rog, director al Centrului Naţional Cyberint,-„centru national”ce functioneaza ILEGAL,s-a suspus traficarii-Dar va”ROG” „VA ORDON”-achitati-l pe Portocala!
  Pt.ca albirea sa fie „LUX” sa fie limpede ,parafrazind -„pereat mundus fiat Injustitia”- in motivare ,tovarasa Rog si colegele au atins „esentialul” adica au formulat acuzații extrem de grave la adresa fostului procuror al Secției Speciale, Adina Florea !
  „Înalta Curte constată, așadar, că analiza coroborată a materialului probator administrat conduce la concluzia certă că nu procurorul Negulescu Mircea este cel care a construit un scenariu mincinos prin ticluirea de probe, ci acest lucru s-a realizat de către partea civilă şi o parte din martorii din prezenta cauză, în scopul evident de a-şi susţine apărările din alte dosare penale, însă, prin gravitatea afirmaţiilor şi caracterul organizat demonstrat în cauză, declaraţiile acestora depăşesc cu mult cadrul permis de dispoziţiile legale”, arată Înalta Curte.
  ASADAR,Instanta Suprema din aceasta Tara,nu are un „cadru permis de dispozitiile legale”- SA FACA LUMINA ,ceea ce este INADMISIBIL, consacra Statul de Nedrept!
  Asa s-a lasat, se lasa Intunericul peste JUSTITIA SECURISTA DIN ROMANIA!
  INstigata de SECURISTA SI AGENTA SUA-CIA _-INTERNATIONALA ,KOVESI LAURA!

 55. Din nou Dulaul mi-a blocat un comentariu referitor la Ticacare si-a demaswcat din nou filiatia basoid-koyveSSyoida, dar nu acesta
  a fost motivul latraturilor, ci faptul ca-i demascam AFINITATILE si IDENTITATILE de marsavie antisemita, atee, prosovietica, antiromaneasca, anticapitalista!!! Acum trei zile tot de Tica scrisesem un comentariu postat repetat fara succes…

 56. Stimabililor! Nu vă mai agitați atât. Statul nostru, iubita noastră România, a fost definită clar de ultimii doi președinți – Basescu/Petrov și iohanniSS. Citez: Romania este un stat mafiot, eșuat. Închei citarea. Restu este bla, bla…

 57. Tomlin ești o fiară din haita Humoroizilor turbați, antisemiti,legionari, antiamericani. Nu înțelegi nimic din Colhozul Bolșevic European în care tu ești un constant debitor. Dacă bei țuică de pufoaică, nu face din asta un obicei.

 58. Postarea de la 17:19 nu-mi apartine!!! Exista doua HAITE care s-au reunit la ordin, HAITE humproid-tomline, iar Tica-losii sunt si ATEI, PROSOVIETICI/AGENTI SOVIETICI, ANTIROMANI!!!

 59. Nicio postare nu este a lui Charlie, ca nu-l duce capu’ la asta, el primeste to do list cu ce sa scrie de la zeitatea pe care o slujeste. Adio solidaritate de tipul Je suis Charlie, spre disperarea lui de dughenist a aparut alta: Je suis Daria Dughina ! El traieste in dugheana lui de fosa septica unde-si prepara palinka electrica, fara CODOI.

 60. Bravo, Stelian Negrea, ești un jurnalist „feroce”!
  Analiza ta față de șantajiștii din justiție, referitor la privilegii, este super și corectă!
  Ei sunt cei șantajați, santajabili, cu act de justiție nedrept, dar care vor TOTUL!
  RUȘINE, JUSTIȚIE CARE AI ÎNGENUNCHEAT TARA ȘI OAMENII.
  SUNTEȚI NERUȘINAȚI!
  De la voi și dreptatea voastră strâmbă va pleca disoluția, nu uitați asta!

 61. Laura Codruta Kovesi viitorul presedinte!
  Din primul tur.
  Multi hoti si prosti,
  dar nu vor avea succes.

 62. Domnule Nistorescu, interesanta abordare insa sunteti in opinia mea pe o pista gresita sau cumva nasul dumneavoastra fin a fost cumva manipulat pe fenta cu Shengen insa achitarea lui Portocala poate sa insemne si altceva, si anume un contract in alb pentru ca fostul magistrat sa nu mai devoaleze informatii sensibile despre anumite personaje aflate sub protectia, coordonarea si controlul altora ce au interese sa ne bage in conflict cu F Rusa ca loc de testare a unor jucarii militare !?

 63. Mda credeam ca aici isi varsa oful oamenii despre felul in care „justitea”romaneasca face „dreptate” . In loc sa judecam felul in care unii ca „Portocala”au anchetat ( nu numai cazul Cosma -@Tica ) ,punemla indoiala neutralitatea autorului articolului . Mai „bajeti” cum ati reactiona daca un „portocala”sau Uncheselu v-ar interoga ? Cu mijloacele folosite atunci ? Si ati fi acuzati ? Si de cind procurorii sunt „magistrati „? Daca ei sunt „magistrati ” atunci si avocatii apararii sunt in aceiasi categorie , nu ? Judecati-va pe voi si apoi pe altii…

 64. Nu stiu de ce facem atatea speculatii legate de viitorul presedinte al Romaniei.Indiferent cine va fi credeti ca „pocneste din degete”si se vor rezolva problemele tarii?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.