Sancționat disciplinar. Reghecampf, interzis de la orice activitate legată de fotbal

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf, în prezent sub contract cu gruparea saudită Al-Tai, a fost sancţionat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

„Creditor – U Craiova 1948 Club Sportiv SA Debitor – Reghecampf Laurenţiu – Executare drepturi financiare – Admite sesizarea. În temeiul art. 85.3.a din RD, sancţionarea debitorului Reghecampf Laurenţiu cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani”, se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, Bogdan Merişanu, preparator fizic în stafful lui Laurenţiu Reghecampf, a fost la rândul său sancţionat cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până plata sumei de 100.000 euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani.

Laurenţiu Reghecampf a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei Universitatea Craiova, în al doilea său mandat, în 26 iulie 2023, însă a părăsit clubul la 18 septembrie 2023 pentru a semna cu gruparea saudită Al-Tai.

Conducerea Universităţii Craiova a deschis la acel moment un litigiu la comisiile FRF susţinând că Reghecampf a denunţat unilateral contractul. „La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staffului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă”, se menţiona în comunicatul clubului Universitatea Craiova din toamna anului precedent.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Blestemul pariurilor din germania îl însoțește până la groapă…
    Să vă povestească dl Dinu cum a scăpat de coșciug cocalarul ăsta…
    Apropo și acolo tot de 200000 de mii era vorba!…mafia sârbească…

  2. Ba… s’avem pardon, spritarule ; ceva’i putred de tot / necum in Danemnarka !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.