Sandviş britanic la New York

Un american din New York a gătit un sandviş special de Halloween. Are nu mai puţin de 1.200 de calorii şi include tot micul dejun englezesc.

La prepararea sandivşului, americanul a folosit pâine albă, şuncă, ouă şi ciuperci.

El a explicat că a dorit să aducă în acest fel gusturile britanice la New York.

Sandvişul lui acoperă mai mult de jumătate din doza zilnică de 2.000 de calorii recomandată pentru femei şi o parte substanţială din doza de 2.500 de calorii recomandată pentru bărbaţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.