Sânge românesc pentru ucraineni

Ucrainenii răniți grav în războiul cu Rusia ar putea fi salvați cu sânge românesc. Edilul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut un apel prin care le-a cerut oamenilor să doneze sânge pentru victimele războiului din Ucraina.

Ucraina sângerează, acum!

Ucraina e in doliu!

Ucraina suferă, plânge și lupta cu vitejie sa-și apere pământul și drapelul și credința… de ura smintitului bolnav!

Femeile și bărbații Ucrainei își apăra țara și neamul cu ce pot, cum pot!

Destui ucrainieni civili și destui soldați sunt însă grav răniți și au nevoie de sânge!

Oameni buni, nu V-am cerut niciodată nimic!

ACUM, ÎNSĂ, VA ROG, VA IMPLOR:

DONATI SÂNGE PENTRU RĂNIȚII UCRAINEI!

In centrele de donare, precizați neaparat: Sânge pentru Ucraina! Neaparat, pentru ca sângele donat de dumneavoastra sa ajungă la mamele, tatii, bunicii și copiii răniți ai Ucrainei!

ȘI EU DONEZ!

Sângele donat va ajunge la eroicul popor ucrainean prin intermediul Crucii Roșii!”, a spus Piedone.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

18 Comentarii

 1. Nu, mersi! Eu nu donez pentru asupritori. Statul roman ii tradeaza inca odata pe romanii din regiunile romanesti din Ucraina.

 2. Deja nu mai pot, nu mai suport! Cică românii din Odessa care l-au votat pe actorul evreu nazist Zelensky cu doua mâini ii cere ajutor admiralului Chitat de la Constanța, veste antiglonț și apă dulce! Ce a făcut amiralul comandant de 3 bărci/fregate nemodernizate și nearmate? A redirectionat emailul câte Citu/Ciuca/Johannis! Deja mă stric de ras! Huuo jigodiilor liberale înfrățite cu românii asupriți din Odessa!

 3. Sa dea fuguta toti vaxxiinatii sa doneze sange pentru ucrainenii, pentru a se termina razboiul mai repede, ca astia nu au aflat ca in Japonia sunt interzise transfuziile de sange la la vaxxeri.

 4. Mai Piedone, crezi ca ti se iarta pacatele? Da-le tu sange ucrainienilor, daca-i iubesti atat de mult!

 5. De ce? Să le dea haștagii mioritici, ăștia care-i laudă și-i sprijină, neținând cont de ce au putut face ciolovecii copiilor noștri, ai ungurilor, polacilor, tătarilor. Aia cu îmvățatul în limba maternă, dacă ați uitat deja….

 6. de voie sau de nevoie.
  (cristian tudor popescu piedone ciuperca deocheata)

 7. Citeva Satre din Ferentari doneaza Singe de Maidanez pentru Banditii Ucrainieni care Tortureaza Romanii de peste 100 de Ani.
  Lacheul tovarasei Victoria Nuland, Scamatorul zionist Zelenskyy va fi Spinzurat la Kiev alaturi de Boxangiul Vitali Klitschko Primar al Capitalei Mafiei Raketzilor.
  Razboiul Inutil din Ucraina este Rezultatul regimurilor Criminale ale Vestului Falit controlate de Zionistii insetati de Varsare de Singe. Regimul Fanariot Criminal Iohannis are Zilele Numarate.

 8. E o problemă a spațiului rusesc si ucrainean, sunt neamuri f apropiate.
  E ograda lor mare.
  Stalin le-a făcut ucrainienilor cadouri teritoriale,de la polonezi,români și unguri.
  Cine a omorât mișelește la Fântâna Albă 3000 de români care se refugiau în țara mamă? NKVD ? Care sovietic la general sau in mare parte ucrainean?
  Cum se comportă statul ucrainean cu românii si moldovenii( tot romani)?
  Dar fătă de R Moldova ? Că ai noștri decidenti de rang înalt sunt chiori și surzi nu e nicio surpriză.
  Ei sunt prostii Europei, slugile umile.

 9. Ce penibili. Donează pentru o populație care urăște România și pe locuitorii ei și duce o politică statală anti românească. Asta înseamnă să fii spălat bine pe creier. Pe model globalist USRist.

 10. Ca putem gasi cele doua culori ale steagului pretinior ukri-eni (galben-albastru) peste tot azi in Romania? S-a umplut Romania de culorile UScrainei de cand s-a instalat ciuma galben-albastra la putere in Romania. Si-au tras si masini de politie asortate (ciCA CA la nemti), care sa-i apere de iobagii care se simt trasi in piept de mafiotii PNL. Pacat de bietele culori, ca nici ele nu scapa nemanjite de politrucii transnationali.

 11. Ceea ce e simpatic ,dintr-o data toti „penalii” si psd-istii aruncati la gunoiul mediatic au devenit frecventabili in presa damboviteana din moment ce s-au integrat sub faldurile luptei pentru apararea Ucrainei.La aceasta lupta s-au alaturat Nasul TV,R3,Ordodoxinfo si ActiveNews care daca il citesti acum ai impresia ca ai dat peste G4,Ziarecom sau HoitNews.Calcarea in copitele cailor a oamenilor care au cerut libertate in Canada a fost pitita in subsolul ziarului.Pana si avocata eroina Elena Radu a uitat de judecarea crimelor vaccinarii covid si s-a urcat in barca lacheilor globalismului.Nu va mai spun sa aveti rusine ca nu mai aveti asa ceva.Despre romanii siluiti moral si cultural in tara voastra prietena nu aveti nimic a zice.Bravo!

 12. Nu l-am auzit pe Piedone,sa aiba pe constiinta mortii si raniti de la colectiv si sa se retraga din viata politica.Nu l-am auzit atunci sa se implice in ajutarea victimelor,sa aiba empatie fata de victime si familiile acestora.Sa-i ajute in spitale,sa-i ajute cu deplasarile la spitalele din occident ,sa intervina politic la spitale,sa se mobilizeze cu donare de sange.si medicamente Acum imi dau lacrimile cand vad cat este de sensibil.Asta pentru impresie artistica ,o faci.,sau faci parte din teatru.

 13. Ultimul lucru pe care l-as face sa donez sange ucrainienilor, astia ne-au furat din tara iar noi ii ajutam ?

 14. Asta pe langa Bucovina,Herta,Maramureș,sudul Basarabiei?și canalul sfântu Gheorghe?
  PS Hrușciov și Stalin au fost ucraineni!știați asta?

 15. Oameni buni, nu V-am cerut niciodată nimic! ….. ACUM, ÎNSĂ, VA ROG, VA IMPLOR: DONATI SÂNGE PENTRU RĂNIȚII UCRAINEI! ….. hahaha, da-da, voi n-aţi cerut niciodata – VOI ATI LUAT! ATI LUAT BUCATI DI TARA MEA, VOI ATI LUAT DREPTUL ROMANI LOR DIN UCRAIANA LA INVATATURA IN LIMBA ROMANA, VOI ATI LUAT INSULA SERPILOR ŞI ETC …. SI ACUM CEREŢI AJUTOR? ORBA DUPĂ VOI FASCIŞTI NEMERNICI!

  IOHANNIS NEMERNIC MOŞTENITOR AL PATRIMONIULUI NAZIST, JOS GHEARELE DE PE ROMÂNIA! IA BABORNIŢA ŞI DU-TE LA MĂ-TA ŞI LA TAC-TU’ ÎN NEMŢIA! DE CÂND EŞTI PREŞEDINTE, ROMÂNIA A FOST LOVITĂ DE RĂU DIN TOATE PĂRŢILE! FOAME. CONCEDIERI, VIRUS, RAZBOI LA GRANIŢE, SCUMPIRI, BOTNIŢĂ, VACCINARE! SĂ-ŢI FIE SPULBERAT NEAMU’ NEROMÂNULE CE EŞTI! CANCERUL SĂ VĂ ROADĂ OASELE ŞI ŢIE ŞI FAMILIEI TALE, BANDITULE!

  IOHÎNOILO, HELVIGOILOR, CIOLOŞOILOR, BĂRNOILOR, ORBĂNOILOR, KOVESOILOR, JOS GHEARELE DE PE ROMÂNIA! BLESTEMAŢI SĂ FIŢI VOI ŞI COPII VOŞTRI! PRAFUL ŞI PULBEREA SĂ SE ALEAGĂ DE NEAMUL VOSTRU!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.