Sărutul care duce la închisoare

 Pare glumă proastă, dar este o realitate șocantă. Fostul președinte al Federației spaniole de fotbal, Luis Rubiales, riscă doi ani și jumătate în spatele gratiilor după ce a sărutat o componentă a naționalei feminine a țării sale la festivitatea care a urmat câștigării titlului mondial de către iberice.

A fost pentru prima dată când Spania a triumfat în fotbal la nivel mondial cu naționala feminină, după ce făcuse acest lucru în 2010 cu cea masculină. Entuziasmul a fost uriaș iar cel care atunci ocupa fotoliul de președinte al Federației, Luis Rubiales, luat de val, fără a întreba în prealabil jucătoarea dacă este de acord, a sărutat-o pe gură în văzul întregii asistențe pe Jenni Hermoso.

Jucătoarea a depus plângere penală împotriva fostului președinte al Federației Spaniole, iar la 7 luni de la incident Parchetul spaniol a solicitat o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare pentru agresor! Acesta a fost nevoit, între timp, să demisioneze din funcție, ca urmare a scandalului imens ce a fost generat inclusiv în mass-media.

Conform celor apărute în publicația El Pais, Luis Rubiales este acuzat pentru infracțiunile de agresiune sexuală și constrângere în cazul sărutului forțat dat jucătoarei Jenni Hermoso, după finala Cupei Mondiale de la Sydney.

Parchetul a trimis concluziile provizorii la Tribunalul Național. În rechizitoriu, se solicită un an de închisoare pentru infracțiunea de agresiune sexuală și încă un an și jumătate de închisoare pentru infracțiunea de constrângere.

Și nu este singurul pentru care procurorul solicită pedeapsa cu privare de libertate. El a mai trimis solicitări și pentru infracțiunea de constrângere inclusiv pentru fostul antrenor al echipei naționale feminine Jorge Vilda, pentru fostul director de marketing al Federației, Ruben Rivera, și pentru directorul echipei naționale masculine, Albert Luque.

Pedepsele cerute de acuzare nu se opresc aici. Se cere ca toți cei patru inculpați să fie privați în mod special de dreptul de a lucra în domeniul sportiv pe durata pedepsei și să fie puși sub supraveghere timp de 2 ani. Și, totodată, procurorul a cerut ca celor patru să li se interzică să comunice cu Jenni Hermoso și să se apropie de ea pe o rază de 200 de metri. Această ultimă măsură ar fi aplicată timp de 4 ani pentru Vilda, Rivera și Luque și timp de 7 ani și 6 puni pentru Rubiales.

Pentru Rubiales însă necazurile nu se opresc aici. El mai este cercetat și pentru un dosar de corupție și spălare de bani alături de alte șapte persoane din cadrul Federației, pe tema unor contracte, în discuție fiind cel care a dus la disputarea Supercupei Spaniei pe teritoriul Arabiei Saudite.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Doamne ce lume !! Sper sa fie semnele sfârșitului ei altfel ma îngrozesc cum va arata viitorul cu acești bolnavi.

 2. „Gluma proasta”in conceptia dvs. informa,infirma.
  Parchetarii spanioli au inteles bine semnificatia antisociala a gestului,in soc.lor bantuie toate tarele aduse de vintul minios al „libertatii”fara frontiere si fara limite,lipsa de respect la adresa fiintei umane,mai lipesc si ei niste plasturi cind au ocazia .

 3. O prostie imensa si nesanatoasa. Daca ala avea sifilis, SIDA, TBC, sau alte belele? Plus lipsa de respect fata de o femeie.
  Bine i-a facut pigului!……[Rumburak]

 4. Discriminarea fata de barbati vad ca isi continua drumul meteoric si nu se opreste

 5. Cand in spatele tau se aduna toti dementii feministi, acesti fanatici mascati in cerberii drepturilor femeilor, orice demers indreptatit se transforma intr-o campanie bolsevica de cancel culture.

 6. Fotbalistele ale numai femei nu sunt. Poate sunt trans, ca Luluta. Aici are drepate Becali: o femeie adevarata nu da cu piciorul in minge.

 7. Ba sunt femei si fete, unele frumose si cu copii.
  Dupa creierul de bibilica al lui Becali, femeia e numai aia care se inchina toata ziua la icoane, aprinde lumanare dupa lumanare, pupa moastele de la Muntele Athos si tine post negru de la Craciun pana la Sf Nicolae din anul urmator.
  Uite-te si tu la meciurile de fotbal feminin si sa vezi ce frumos joaca femeile fotbaliste. Nici nu se compara cu marlanii aia care joaca teatru cate 10 minute ca au fost accidentati, cand nici macar nu au fost atinsi.

 8. @Un Misogin dans … … :):)
  Ai Dreptate cu Fotbalul FEMININ, IO ma uit de Placere si cu Placere la TOATE ale Fetelor …:):):)

  Da’ Si CAND se caftesc … 🙂
  Se TRAG de Par, se BAT serios si …. excesiv, patimas, glandular, exacerbat, turbat, furibund … )
  UNDE mai poti gasi ATATA Farmec SI Amuzament?

  Poti raspunde la ASTA?
  MNU @! NU!NU!
  NU poti … :):):)

 9. E posibil ca aia sarutata sa fie, in realitate, un ” el „. O fi avand si oua? Ca prea a sarit de tuhas in sus.

 10. Ce l-o fi apucat pe spaniol sa o sarute pe gura pe jucatoare, nu inteleg. Dar nu inteleg nici sa ceri o pedeapsa de peste doi ani cu executare. pentru acte de coruptie, da trebuie sa raspunda, dar pentru un sarut, nu, fie el si asa zis neacceptat..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.