Sătul de medicii români, a plecat acasă

Belgianul Xian Emmers a impresionat imediat ce a fost transferat la Rapid în urmă cu doi ani. Jucător cu o o bună viziune a terenului, tehnic și rapid, belgianul a devenit repede, indiferent de antrenor, o piesă de bază pe bandă în primul unsprezece, iar evoluțiile sale au fost, de cele mai multe ori la nivelul așteptărilor. Însă, din nefericire pentru Cristiano Bergodi, Emmers a intrat în toamnă pe lista acelor trei jucători cheie accidentați, alături de golgeterul Albion Rrahmani și Claudiu Petrila, ale căror absențe au avut consecințe grele pentru Rapid, care nu a mai câștigat nici un meci. Diagnosticul inițial primit de Emmers de la medicii români a fost de ruptură la tendonul degetului mare al piciorului drept. Pe baza acestui diagnostic, i s-a dat un program de recuperare, iar în noiembrie 2023, unul dintre cei doi acționari principali ai clubului, Victor Angelescu, anunța că belgianul va reveni în circa trei săptămâni.

Petrila și Rrahmani, mai mult ca sigur, nu mai prind să joace anul acesta. Din cei accidentați, doar Emmers, probabil că va fi gata în trei săptămâni, patru poate și va mai prinde niște meciuri anul acesta. Restul, din păcate, nu cred că mai au cum să mai joace”.

Dar nu avea deloc să fie așa. După ce și-a reluat alergările, mijlocașul giuleștenilor a constatat că are în continuare dureri la degetul accidentat. Un nou consult la medicii români a dus la un alt diagnostic. I s-a descoperit ulterior o problemă în alt loc al degetului lovit și i-au spus că trebuie să poarte o orteză timp de o lună. Ceea ce a și făcut, după care în iarnă a plecat cu lotul în stagiul de pregătire din Antalya, unde Bergodi l-a introdus imediat la joc. Dar, stupoare, la primele sprinturi, Emmers a acuzat din nou dureri în același loc și de această dată medicii români i-au spus că trebuie să se opereze. Numai că răbdarea jucătorului legat de repetatele recomandări medicale se terminase și a decis să plece în Belgia, cu acordul clubului, pentru a vedea ce părere au și doctorii de acolo. Aceștia i-au recomandat, pentru diagnosticul inițial, un cu totul alt mod de refacere, care exclude total operația. Emmers a anunțat că va reveni la club în momentul în care nu va mai simți deloc dureri, lăsându-se complet pe mâna doctorilor din țara sa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. „medicii români i-au spus că trebuie să se opereze”
    -fabricau un shomeroi!

  2. Era foarte normal sa recomande operatie pt. ca din asa ceva se cistiga foarte bine.Ciubucarii nostrii de doctori ,de la operatii isi trag malaiul adevarat.Cum te lasi consultat de un doctor roman ,primul lucru ti se propune operatie .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.