Scandalul cu înjurături din Parlament: Reacția lui Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că nu a avut o discuţie cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, despre schimbul de cuvinte dure pe care acesta l-a avut cu liderul AUR, George Simion, luni, în plenul forului legislativ.

El a fost întrebat la Palatul Parlamentului dacă a avut vreo discuţie cu Simonis despre limbajul folosit luni în plen într-o discuţie în contradictoriu cu George Simion şi a precizat că „nu”.

„Cred că a fost o greşeală şi din partea domnului Simion, şi din partea domnului Simonis şi cred că împreună vor găsi calea cea mai bună”, a afirmat Ciolacu, întrebat cum i se pare folosirea unui astfel de limbaj în plenul Camerei Deputaţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Țara arde și nesimțiții ăștia se piaptănă cu complimente pe invers.

  2. „Eu l-am facut zdreanta, el m-a facut oligofren, dar nu ne-am injurat!”

  3. Prea mult lux, confort și bine, scoate raul cel mai oribil din caracterul politicianului.

  4. prea bine pe spatele prostilor de v-au votat, baaa! Aveti gusi de porc. Si obiceiuri!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.