Scenariu privind motivul demisiei lui M.R. Ungureanu de la SIE

Antena3 a dezbătut motivul demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu de la SIE avansând un scenariu în acest sens.

Astfel, potrivit national.ro., Mihai Răzvan Ungureanu ar fi fost cel care furniza informaţii fostului preşedinte Traian Băsescu.

„Uite de unde ajunsese să primească informații secrete fostul președinte jucător, după ce șefii SRI, STS și chiar SPP începuseră să nu-i mai răspundă la telefoane. În schimb, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, în ciuda unui mic scandal minuțios construit în urmă cu câteva luni, chiar înainte de explozia scandalului Black Cube, orgoliosul Mihai Răzvan Ungureanu și-a readus aminte că, totuși, Traian Băsescu l-a pus premier și a acceptat o alianță „contra naturii” cu fostul șef al statului”, scrie sursa citată.

Mihai Răzvan Ungureanu şi-a dat demisia pe 26 septembrie de la conducerea Serviciului de Informaţii Externe, iar Klaus Iohannis, preşedintele României, care l-a numit, de altfel, i-a acceptat demisia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.