Scene violente în Capitală: Un bărbat şi-a atacat fosta iubită

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv, după ce a agresat o femeie – fosta concubină, pe care a ameninţat-o cu moartea.

„La data de 12 martie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de hărţuire, ameninţare şi distrugere”, informează un comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Secţia 17 au fost sesizaţi, prin apel 112, pe 11 martie, în jurul orei 17,00, că pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat. A fost identificată şi persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 50 de ani.

Din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce victima se deplasa către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul menţionat, din spatele maşinii a apărut bărbatul de 36 de ani – fostul concubin, dar aceasta a evitat contactul cu el şi a urcat în autoturism, asigurând portierele.

„Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forţeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă şi ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii şi ameninţări cu moartea”, arată sursa amintită.

Faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile pentru că s-a constatat existenţa unui risc iminent.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru hărţuire în formă continuată, ameninţare şi distrugere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Un adevarart barbat mioritic ar fi scos nelipsitul cutit din dotare si l-ar fi folosit cu incredere.
    Dupa fapta aceasta, va fi pedepsit drastic cu o amenda pt tulburarea linsitii si ordinii publice, pe care o va achita la Paste(le cailor).
    Ca-n Mioritistan……[Rumburak]

  2. sa fim seriosi, tinand cont de justitia din rromania o sa primeasca o amenda si o interdictie de la judecator sau porcusorul de caz, si 50% sanse sa o omoare dupa aia, iar „magistratii” sa dea din umeri, sa fie avansati si sa iasa la pensie speciala

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.