Schimbare la pensii! Veste de ultimă oră!

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, să ia măsuri, astfel încât pensionarii să îşi primească pensiile înainte de Paşti. 

„O rog pe doamna ministru Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenţii – şi cu Poşta Română – astfel încât toţi pensionarii să-şi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, a spus premierul, în debutul şedinţei de guvern.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

 1. Daca primesti pensia pe card, inversul de la drac, este simplu, indata ! Nasolescu la aia care n-au bani sa tina in mana un card si asteapta in geam postasu’, sa-i dea „dreptul”.

 2. Reclamă gratuită a la Ciolacu,în fiecare an pensiile au fost date înainte de sărbători.Asta doar așa ca să le aducă aminte pensionarilor cu cine trebuie să voteze.Mai puțin pensionarii care au lucrat în grupa 1 de muncă,care din septembrie vor avea surpriza cea mare ca pensiile lor vor sta pe loc fară nici o creștere mulți ani de acum încolo,pentru că noua lege e discriminatorie,in ciuda faptului că Ciolacu se declară social democrat și că inechitațile vor fi eliminate(gargarisme pesediste).

 3. Din ciclul ‘să-i prostim din nou’, nu este timp pentru așa ceva, există in acest înterval 1 weekend și 1-4 Mai zile libere apoi … 5 și 6 Mai, sărbătorile pascale.

 4. Dupa postul negru vine haleul, apoi apare tanti Alis Grasu la tv sa spuna pe cati i-au luat cu Arafatu la Urgenta. Meritocratilor, Simion va asteapta in viitorul lui Guvern, duamne ajuta !

 5. @Rector „Dupa postul negru vine haleul, apoi apare tanti Alis Grasu la tv sa spuna pe cati i-au luat cu Arafatu la Urgenta.”

  -doar cine nu posteste nu stie cum vine asta;
  poate nu posteste ca nu-i permite religia…

 6. Asta este Banc Sec ! In ultima Zi a Săptămânii se spune Mircea Fa-te ca Lucrezi ! Ingrasha Porcul in Ajun de Crăciun ! Imposibil sa primească Pensionarii Pensiile înainte de Pashte ! De Miercuri e Zi Libera de Saptamana Viitoare ! Azi e Martzi ! Este Târziu ! Pentru a se lua Decizii !

 7. Imposibil sa Primească Pensionarii Pensiile innante de Pashte ! Mai sunt 7 zile pana la 1 mai 2024 ! Si Nu sunt 15 zile ! Imposibil sa primească Pensiile Innainte de Pashte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.