SCM Timişoara a pierdut dramatic finala

SCM Timişoara a fost învinsă dramatic de echipa poloneză MKS Dabrowa Gornicza, cu scorul de 90-88 (22-21, 24-21, 20-20, 24-26), miercuri seara, la Kapfenberg (Austria), în finala competiţiei de baschet masculin Alpe Adria Cup.

Cu 12 secunde înainte de final, bănăţenii conduceau cu scorul de 88-87, dar Igor Kesar a făcut un fault tehnic şi campionii au primit o aruncare liberă, transformată de Marc Garcia, şi posesia, fructificată de Tayler Persons, cu o aruncare de două puncte în ultima secundă.

MKS Dabrowa Gornicza a cucerit trofeul pentru al doilea sezon consecutiv.

Igor Kesar, cu 24 de puncte şi 6 recuperări, şi Luka Mitrovic, 23 p, 3 rec, 7 pase decisive, au fost cei mai buni de la bănăţeni. Nikola Gajic, 14 p, 6 rec, Adam Mirkovic, 11 p, 3 rec, au avut şi ei evoluţii bune.

Nicolas Carvacho, 18 p, 5 rec, Lovell Cabbil Jr, 18 p, 4 rec, 4 pd, Xeyrius Williams, 14 p, 9 rec, Marc Garcia, 15 p, 3 rec, s-au remarcat de la polonezi.

În sezonul trecut, MKS Dabrowa Gornicza o elimina pe SCM Timişoara în sferturile de finală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.