Scrierea istoriei. Provocarea «Caietelor negre»

O dezbatere filosofică cu titlul „Scrierea istoriei. Provocarea «Caietelor negre» ale lui Martin Heidegger” va avea loc luni, 13 mai, la Palatul Administrativ din Arad. Evenimentul îl va avea ca invitat pe prof. univ. dr. Andrei Marga.

Andrei Marga este un filozof, politolog și om politic român, profesor universitar, fost ministru de externe al României în mai-august 2012, ministru al educației în 1997-2000, rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj între anii 1993-2004 și 2008-2012, laureat al premiului Herder în anul 2005.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu Patronatul Național Român, cele două universități din Arad și cu Televiziunea Română. Dezbaterea va fi moderata de Ciprian Demeter.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.