Scrisoare deschisă către CSAT, SRI, SIE

CONSILIUL SUPREM DE APĂRARE AL ȚĂRII,
În atenția : – Serviciului Român de Informații
– Serviciului de Informații Externe

Partidul ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM ROMÂNIA solicită prin prezenta, analizarea în cadrul viitorului CSAT, a situatiei liderului partidului AUR, care in conformitate cu
declaratiile publice ale unor înalți oficiali din Republica Moldova și Ucraina, este interzis de a intra in aceste două țari, pentru faptul că ar fi in legatură cu agenți ai serviciilor secrete rusești.
Considerăm că dacă afirmațiile făcute publice de reprezentanții de marcă al celor două țari se confirmă, reprezintă un fapt de o gravitate excepțională, care in mod evident aduce atingere siguranței noastre naționale .
Prin acțiunile pe care le-au desfășurat de la accederea in parlament, reprezentanții partidului AUR au avut și au o serie de acțiuni, care au ca scop, să aducă instabilitate, dezordine și nu in ultimul rând inducerea în rândul populației a sentimentelor antieuropene și anti -NATO. Acestea sunt dezideratele pe care le are de fapt RUSIA și pe care le realizează prin persoane și partide din mai multe țări !
In situații de acest gen, în Republica Moldova și Ucraina au fost luate măsuri radicale impotriva liderilor și partidelor care slujesc interesele Moscovei.
Suntem convinși că SRI și SIE au monitorizat situația prezentată, au luat legatura cu serviciile celor două țari și pot astfel să furnizeze CSAT –ului informatiile necesare.
Așteptăm analiza și informarea noastră și a cetățenilor României în raport cu cele prezentate si vehiculate în spațiul public și rămase jn suspensie, fără răspuns din partea autorităților administrative autonome si democratice ale țării noastre, membră UE și NATO, în care drepturile omului, inclusiv dreptul la informație, din necesitatea de a cunoaște, nu trebuie sa rămână iluzoriu .

Cu deosebită considerație ,
P R E Ș E D I N T E ,
Adrian- Ștefan IURAȘCU

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

26 de Comentarii

1. Semnatarul apelului catre CSAT impotriva lui George Simion, Adrian-Ștefan IURAȘCU este fostul preşedinte la partidul „Forza Civică“, adică omul de paie al milionarilor politruci din Clanului Pricopsitu din Bucureşti (Mişu Pricopsitu şi Cristi Pricopsitu / Mihai Gabriel POPESCU şi Dan Cristian POPESCU) unde mai activau şi Mihai Răzvan Ungureanu (MRU, pus de Iohannis sef la SIE) şi afaceristul Bazac. Sunt apropiaţi de SIE.

2. Astia cine mai sunt ISR ? Alti progesisti, rezisti, pupincu.isti ? Cine-i finanteaza? Intrebari care si ar gasi un raspuns daca am avea o lege care sa oblige si partidele si O.N.G.urile sa-si arate transparent finantarea…

3. Ce partid mai e si asta ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM ROMÂNIA, daca nu cumva e un grup precum udmr sau al izmanarului Oprea? Cine sunteti voi sa cereti interdictii fara avizul cetatenilor din Romania? Va treziti pe tarlaua confortului nesimtirii voastre din cont sau buzunar imbaxit financiar, sau e Romania tuturor? Interpretati drepturile omului cum aveti chef voi? Astia de la aur nu sunt tot oameni cu drepturi reale, mincinosilor?! Schimbati de 34 ani Romania doar in rau, lacomilor mincinosi si tot voi va vreti la furat? Lasati si pe altii sa fure ce a mai ramas, nu numai voi?!

4. SIE si MAE nu au timp de deastea , ele sunt prinse in afaceri mari cu impachetari de valize la turistii romani , pe aeroporruri straine , bisnisuri din care chastiga cate 5 euro/straița ambalata . Daca poporul ii alege pe AUR , nu vad cum democratic se poate opune un angajat de la MAE s-au SIE. Oricum angajatii SIE sunt la Monaco la casele lor de vacanta.

5. George Simion e un pro leghionar roman semianalfabet, s – a remarcat lipind pe pereti lozinca Basarabia e Romania. A reprodus Marsul leghionar din 1940 impotriva Capitalei…Ce treaba are analfabetul asta cu Rusia? Legatura cu Rusia a fost lansata de Secu ca sa il umfle in importanta….

6. Da de când România ascultă opinia a două state mafiote cum e ucraina și malduova ?? vă e ciudă de crăpați văzând AUR tot mai sus in sondaje…eu și familia mea votam AUR ??

7. Ăştia sunt Partidul „Forţa Civică“, al serviciilor secrete.
    Forța Civică a fost un partid de orientare de dreapta capitalistă care a ajund finalmente în PNL. Președintele acestui partid a fost Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost unul din cei patru parlamentari ai partidului, aleși în 2012 în Parlamentul României…
    Înainte de MRU (MR Ungureanu, omul israelienilor pus director la SIE) partidul era condus numai de acest paravan al mafie politice dâmboviţene, Adrian Iurașcu, care a devenit vicepreşedinte sub Ungureanu şef de partid.
    Ieşit la iveală cu un alt partid matrioşcă, acum acest Iuraşcu atacă AUR şi pe Simion.

8. Ce agramat, acest Iurascu!

declaratiile publice ale unor înalți oficiali din Republica Moldova și Ucraina, este interzis de a intra in aceste două țari.
    Cine mai sunt și pricopsiții ăștia de la ISR? Inca niște salvatori? Nu-s de ajuns ăia de la USR?

9. dupa ce a urlat „criminalii,criminalii!”
    in fatza Ambasadei Russiei
    nu credem ca vrea sa calce pe acolo…..legile lor sint clare si dure
    s-ar putea trezi la Delfinul Negru,
    e o pushcarie renumita.

10. Mai bine ar cere sa fie investigati rezistii/USR pentru banii care vin prin filiera ONG din Europa.

11. „este interzis de a intra in aceste două țari, pentru faptul că ar fi in legatură cu agenți ai serviciilor secrete rusești”

A declarat ambasadorul rus la B: „Simion este baiat bun, antiamerican” ! Va mai mirati, acum va luptati cu Departamentul de Stat al SUA. Deci, ati infrant !

12. Ati trait sa o vedeti si p-asta! Basistii reclama AUR ,pt tradare se tara!
    Caci toti membrii fondatori ai acestuy partid sunt toti fosti basisti sau aliati ai acestuia PS Publicarea acestui manifest a acestui partid , actualmente, inexistent , se datoreaza lui Adrian-Ștefan IURAȘCU,fost membru FC ( forta civica basista!),actualmente PNL, concitadin cu maestrul CN!Ne subliniat , ca gasiti pe net decizia Tribunalului Bucuresti de desfiintare a acestui partid reclamagiu: Partidul ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM ROMÂNIA îşi încetează activitatea în condiţiile legii- incheiat citatul Asa ca nu mai are rost sa comentam nimic!

13. Adica o parte din securisti, sub umbrela unui partid si care slujesc stapanilor externi ai partidelor, fac cerere impotriva lui AUR, o creatie a altor factiuni de securisti?! :))) circ show la Globus cu securistii! Romania sugrumata la propriu de Securitate sub toate manifestarile sale!
    Ferice de cei care au plecat!

14. AUR a insistat puternic, ca Romania saraca si sleita de saracie, sa stopeze ajutoarele desantate pt Ukraina si pt razboiul cu Rusia – care nu este al Poporului Roman, pt acest curaj de a cere bani pt copii, varstnicii, bolnavii romani, pt tineret, AUR este pedepsit de borfasii care au secat Bugetul cu inarmare de fiare vechi.

15. Operatiunea ” AUR-ul si Maurul „a inceput
    Aurolacii vor fi marcati si li se vor monta belciuge in nas ,sa nu mai scurme in gunoiul istoriei
    AUR,partidul galeriei de fotbal Dinamo,va ajunge ca Rapidul:Singur impotriva tuturor!

16. le-a întrat morcovul în..r ca AUR creste,creste și iar creste in sondaje ca făt frumos asa ca „sho pe el” și circul abia a început.
    Un simplu observator nu ” aurist sau putinist” @@

17. Văd că ăștia de la AUR se cunosc bine cu ăia de la Schimbăm România. Oare de ce?

18. Leano a lui Popa. Oare de ce? Esti o diversionista de la servicii?

19. Asteptam si o scrisoare deschisa privitor la activitatile UDMR .Cum,aici totul este in regule ?… ‘rata-i dracului de „patrioti” !

20. Tare ruman verde este Simion.Un ceaurel sadea,dac liber .Vai steaua voastra votantilor de haur.Si va dati nationalisti.Habar nu aveti ce este cu viata voastra.V-a bagat si pe voi in seama cineva.Este o vorba” prostul la prosti trage”.

21. „Primim la redacție”?!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
    Bă, voi sunteți serioși? …orice Skrisoare Dășchisă, orice hîrtiie ijenikă cum este asta semnată dă un papagal „Iurașcu” DĂ CARE N-A AUZÎT NIMENI, dă la „Partidul ÎMPREUNĂ” ce vrea să șchimbe Rromînika (pă $$ dă la $$oroș?), DĂ CARE N-A AUZÎT NIMENI, voi o publicați? Ce mamuka dreaku’ aveț’ în cap?
    Nu mai aveți știri? Uite, vă dau io un pont (legat tot dă trecutu’ lu’ Sîmnion, dacă vă pasionează sub’ectu’, că doar a fost șăf dă galerie acolo!): BLATUL dîntră așea-numita clonă „dINAMO” șî Buot’șanii lu’ Țurkana Tunată șî adunată! PARDON! …a’ lu’ circaru’ Iftime, blătuitoru’ bun la toate și la to’ți, ca hîrtiia ijenikă moale!
    Că văz că DeNeAua nu mai știe pă ce lume se află, PĂ BANII NOȘTRI……[RumBurak Özçivit]

22. Cateii securitatii se bat intre ei fara a realiza ca cei mari din securitate i-au intaratat. Sosoaca ramane cel mai serios si credibil lider politic al Romaniei.

23. ha ha ha ha

cine-s tantalii care semneaza chestia asta? niste cetateni indignati? to’arasul n m siseanu matale esti?

ha ha ha ha

24. Foarte tare! Deci, daca maine, careva dintr-o alta tara zice despre vreun roman ceva nasol, acel roman trebuie anchetat de insitutiiile din Romania? Astia sunt adevarati POLITRUCI!

25. securistii se sesizeaza la ordinul serviciilor NATO :)))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.