Scrisoarea lui Osama bin Laden, virală pe rețelele sociale

Războiul purtat de Israel și Hamas în Fâșia Gaza, pentru care tocmai a fost anunțat un armistițiu, a readus în atenția publică o scrisoare despre adresată Statelor Unite de teroristul Osama bin Laden, care avea să fie ucis forțele americane la 10 ani după ce a orchestrat atentatele din 11 septembrie 2001.

Scrisoarea lui Bin Laden a devenit virală pe TikTok în contextul războiului dintre Israel și Hamas, potrivit HotNews. Se vorbea despre atacuri și se dădea un ultimatum pentru Occident, în special pentru SUA.

Osama bin Laden le solicita occidentalilor să pună capăt „preacurviei”, să interzică homosexualitatea, showbiz-ul, pariurile, dobânda bancară. Scrisoarea lui Bin Laden datează de peste două decenii, ea a devenit virală pe TikTok în prezent. Nu este exclusă nici posibilitatea ca ea să fi fost ajutată să se viralizeze.

Care este legătura dintre scrisoare și conflictul din Palestina?

hotnews.ro 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

9 Comentarii

 1. Osama Bin Laden a fost agent american în ultimii 30 de ani, iar numele său de cod CIA este Tim Osman. A fost educat în Marea Britanie și este descris de un fost coleg de școală drept „Harry bin Laden”. Toate „informatiile Bin Laden” au venit prin SITE, un front evident Mossad. Rita Katz a fost directorul Site Intelligence, sursa principală de informații utilizate de agenții de știri, Homeland Security, FBI și CIA. Rita Katz era director și co-fondator al SITE Institue. Născuta în Irak, tatăl ei a fost judecat și executat ca spion israelian, după care familia ei s-a mutat în Israel. Ea a primit o diplomă de la programul de Studii din Orientul Mijlociu de la Universitatea din Tel Aviv, vorbește fluent ebraică și arabă, de asemenea a servit în IDF. A emigrat în SUA în 1997. Data viitoare când vezi palestinieni care dansează și cineva spune că sărbătoresc un atac terorist, adevarul este că mai probabil participau la o petrecere pur și simplu.

 2. atentatul din 9/11 a fost regizat perfect dar nu opera unor analfabeti arabi ca ‘scrisoarea lui osama bin laden’totul e fake

 3. Deci omul cerea să ne convertim toți la islamism. Putem să scriem și noi o scrisoare și să cerem lumii islamice să se convertească la creștinism. În cazul celor din Europa și SUA dacă refuză, atunci să plece într-o țară islamică. Iranul ar fi o opțiune perfectă.

 4. Ziceti: „…avea să fie ucis forțele americane la 10 ani după ce a orchestrat atentatele din 11 septembrie 2001.”. Pe bune? Adica, marturisiti ca sunteti habarnisti? Duceti-va la congresmenii americani sa va spuna ei cine a orchestrat acea intamplare. Sau, credeti ca aia nu stiu, dar stiu politrucii care striga lozinci prin presa?!?

 5. @ leana popa GENIALU’ 12:52
  Mai bine mergi și spune-le asta direct Arabilor de pe lângă Cora Pantelimon, Fundeni etc.
  VeZi unde au moschee și asteaptă-i la ieșire…măRog…😜

 6. …iar trupul au a fost aruncat in mare.
  Ci, Seherezada, vazand ca mijesc zorile, sfioasa, tacu.

 7. Pe cuvînt,scrisoarea e autentică. ” Scurgerea ” acum , e absolut intimplatoare.Deci NOI avem dreptate=trebuie să zdrobim terorismul.Neicetat și cu orice preț….

 8. Deci americanii acum au aflat de Palestina dupa 100 de ani?

 9. ” A orchestrat ” pe naiba Bin Laden.Toata lumea stie ca G.Bush a pus la cale si ” orchestrat ” crima odioasa impotriva americanilor.Ca la Pearl Harbour.A participat depe margine si Bin Laden cu ceva,dar nici el nu se astepta la asemenea grozavie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.