Scurt și cuprinzător. Patrick Mouratoglou, de ziua Simonei

Simona Halep împlineşte miercuri 32 de ani, în plin scandal al dopajului, care a dus la suspendarea ei timp de patru ani. Simona s-a născut pe 27 septembrie 1991, la Constanţa.

„La mulți ani, campioană incredibilă!”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou.

La începutul lunii, Simona a fost suspendată patru ani pentru dopaj şi urmează să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Tot în această lună, Simona Halep, care nu a mai jucat de un an, a ieşit din clasamentul WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. „La mulți ani, trișoare incredibilă!”
    https://www.youtube.com/watch?v=nUjTNUxZPgE
    Peste 3 ani, în 2026, Simona Halep va împlini 35 ani la final de scandal a’ dopajului ce a dus la suspendarea ei timp de patru ani. Maki’ s-a născut pă 27 septembrie 1991, la Köstendje, în apropiere dă locația primită dubios dă Rejili Blaturilor, la Kanara, zîsă dă patrihoții rro’ „Ovidiu”…
    La începutul lunii, maki’ a fost suspendată patru ani pentru dopaj, şi nu va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (T.A.S.), ca să nu i se mărească pedeapsa pentru trișare evidentă, voită, și negată, pedepsită indulgent dă „Sport Resolutions”.

  2. Bravo lui Muratoglu! Si Halep are si urarile mele, de ziua ei: la multi ani si bafta!

  3. LA MULTI, MULTI ANI CAMPIOANO! Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa te ocroteasca si sa-ti dea multa, multa sanatate! Capul sus si … la lupta!

  4. …adica si-a batut joc de ea printr-un joc de cuvinte ca ar parea campioana dar ca nu este credibila…ce imputit!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.